AED controle en onderhoud

AED onderhoud zorgt ervoor dat de AED altijd klaar is om gebruikt te worden. Een AED redt levens en moet daarom altijd in een goede staat zijn. Een periodieke AED controle waarborgt dit. Tijdens deze controle wordt de unit op alle punten nagekeken. Indien er vervanging van onderdelen of reparatie nodig is, zal hiervoor gezorgd worden. ARBOwinkel.nl is een specialist die alle onderhoud en controles uitvoert. De laatste stap, de AED keuren, levert een keuringssticker op als bewijs van een goede werking.

Meest gekozen
1 t/m 2 stuks 3 t/m 5 stuks 6 of meer 11 t/m 25 stuks 26 of meer
per stuk €32,50 per stuk €26,00 per stuk €22,75 per stuk €16,25 per stuk €9,75
Inclusief voorrijkosten
Een keurmeester met kennis in huis
Voorzien van een keuringssticker met keuringsdatum
De keuring vindt plaats bij jou op locatie(s)
Ieder jaar automatisch bericht voor het keuren
Aanvragen Aanvragen Aanvragen Aanvragen Aanvragen

Is AED onderhoud verplicht

Is AED onderhoud verplicht? Het Koninklijk Besluit van 2007 legt AED-eigenaren/beheerders enkele verplichtingen op. Voor AED onderhoud zijn geen specifieke eisen opgesteld. Het onderhoud van de AED-installatie is dus niet verplicht. Een AED wordt echter niet voor niets geïnstalleerd. Wanneer deze aanwezig is, vertrouwen mensen op de levensreddende werking hiervan. Onderhoud is dus op zijn minst streng aan te raden.

De voordelen van een AED keuring

Ieder type AED mogelijk
Een ervaren team van inspecteurs
Indien nodig direct vervangen van onderdelen
Combineer met brandblusmiddelen en EHBO koffers

Jaarlijks onderhoud AED

Jaarlijks onderhoud van de AED is de optimale manier om ervoor te zorgen dat de AED correct werkt wanneer er gebruik van moet worden gemaakt. Goed onderhoud is cruciaal voor het redden van levens. Het jaarlijks onderhouden van de AED zorgt ervoor dat batterijen en elektroden tijdig worden vervangen. Ook wordt het geheugen van de AED uitgelezen en gecontroleerd of er geen storingen zijn (geweest). Alle noodzakelijke vervangingen en reparaties worden uitgevoerd voor een optimaal werkende AED.

AED service van ARBOwinkel.nl

AED Service van ARBOwinkel.nl is de beste en eenvoudigste manier om een goede werking van elke AED te garanderen. ARBOwinkel.nl hanteert voor de AED service geen voorrijkosten, stuurt voor de keuringsdatum een automatische herinnering, maakt gebruik van kundige eigen onderhoudsdeskundige, keurt op locatie en voorziet een goedgekeurde AED van een keuringssticker.

AED kopen

Buiten expliciet genoemde sectoren en diensten, is een AED kopen niet verplicht. Een AED aanschaffen is echter altijd een waardevolle investering die levens kan redden. Het is nooit te voorspellen waar en wanneer defibrillatie nodig is. Een AED apparaat kopen vergroot de kans dat levens kunnen worden gered in kritieke situaties. Daarom is een defibrillator kopen verstandig, of het nu gaat om een AED kopen voor in het bedrijf, of een AED kopen als particulier. Particulieren en zakelijke klanten kunnen hiervoor terecht bij ARBOwinkel.nl.

Wat kost een AED?

Wat kost een AED? Bij ARBOwinkel.nl is een kwalitatief AED-pakket verkrijgbaar vanaf 1.596 euro exclusief BTW. De kosten van een AED kunnen altijd door meerdere personen of partijen worden gedeeld, omdat er ook meerdere gebruikers kunnen worden aangewezen.