Terug

 • Gratis cadeau bij iedere bestelling
 • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
 • Snelle levering in NL & BE

Deze keuringsstickers worden het meest gebruikt

Deze keuringsstickers worden het meest gebruikt

Op apparatuur die gekeurd dient te worden kun je keuringsstickers aanbrengen. Het is absoluut aan te raden om dit te doen. Dankzij een keuringssticker zien medewerkers die de apparatuur gebruiken direct dat zij werken met goedgekeurde apparatuur. Dat is wel zo’n veilig gevoel. Bovendien laten veel keuringsstickers niet alleen zien dát de apparatuur gekeurd is, maar ook wanneer en tot wanneer deze keuring geldig is. Zo weet je met de juiste sticker dus precies wanneer een nieuwe keuring plaats moet vinden. Deze keuringsstickers worden het meest gebruikt.

NEN 3140 keuringsstickers

Onder de NEN 3140 bepalingen vallen alle elektrische installaties die werken onder laagspanning, alsmede elektrische handgereedschappen. Alle apparaten die onder NEN 3140 vallen moeten verplicht worden gekeurd. Dit zijn er heel wat. Daarom zijn NEN 3140 keuringsstickers zonder twijfel een van de meest gebruikte soorten stickers.

Deze keuringssticker is gemaakt van zelfklevende folie en is voorzien van een laminaatlaag voor extra bescherming. Door de permanente kleving is de keuringssticker geschikt voor binnen en buiten. De NEN 3140 keuringssticker is te verkrijgen in verschillende afmetingen en aantallen. Op de sticker kun je zien tot en met wanneer de apparatuur is gekeurd.

VCA keuringssticker

Arbeidsmiddelen slijten bij veelvuldig gebruik daarvan. Vroeg of laat kan dit tot gevaarlijke situaties leiden die verkeerd af kunnen lopen. Het Arbobesluit verplicht de werkgever dan ook om die arbeidsmiddelen die men gebruikt regelmatig te laten keuren. Met een VCA keuringssticker geef je aan wanneer de volgende VCA keuring weer plaats moet vinden.

Volgende controle/inspectie of onderhoud stickers

Naast NEN 3140 en VCA stickers zijn er ook meer algemene stickers met het opschrift ‘volgende controle op’ of ‘volgende inspectie op, net als stickers waarop te lezen valt ‘volgend onderhoud op’. Dit zijn perfecte keuringsstickers voor algemeen gebruik die eenvoudig laten zien wanneer er een nieuwe inspectie of onderhoud plaats moet vinden.

Goedgekeurd tot stickers

Wil je in een oogopslag duidelijk kunnen maken tot wanneer een keuring geldig is en betreft het een apparaat of product dat niet direct onder bijvoorbeeld NEN 3140 of VCA valt? Dan zijn ‘goedgekeurd tot’ stickers ideaal.

Bestel je keuringsstickers bij ARBO winkel

Bestel je keuringsstickers bij ARBO winkel. Je schaft ze eenvoudig in de webshop aan. Wij verkopen alle stickers in diverse formaten en hoeveelheden. Ook heb je de mogelijkheid om keuringsstickers aan te laten passen aan je eigen wensen. Denk bijvoorbeeld aan het laten plaatsen van je bedrijfslogo.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  ARBOwinkel.nl 8,9 / 10 - 805 Reviews @ Feedback Company
  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
  );