Terug

Klik hier voor CORONA gerelateerde artikelen.

  • Een fysieke winkel in Ede
  • Achteraf betalen voor bedrijven
  • Snelle levering door eigen voorraad

Oogspoelflessen

Filters

De soorten oogspoelflessen

Oogspoelflessen zijn er in twee verschillende soorten. De meeste flessen bevatten een zoutoplossing waarmee de ogen veilig kunnen worden schoongespoeld. Ook zijn er oogspoelflessen die een pH-neutrale, lichaamsgelijkende vloeistof bevatten. Deze zijn optimaal geschikt voor het reinigen na besmetting met zuren of alkalische stoffen. Wij verkopen de volgende merken en flessen: Barikos oogspoelfles De Barikos oogspoelfles bevat een lichaamsgelijkende vloeistof die ervoor zorgt dat de ogen na verontreiniging met een chemische (vloei)stof of aanraking met een klein mechanisch deeltje snel en volledig worden schoongespoeld. Plum oogspoelfles De Plum oogspoelfles bevat een oplossing van 0,9% sodiumchloride, wat overeenkomt met het natuurlijke zoutgehalte van het oog. Intensief reinigen met deze oogspoeling maakt het oog volledig vrij van vervuilende stoffen en deeltjes. Cederroth oogspoelfles De Cederroth oogspoelfles bevat een gebufferde keukenzoutoplossing. Waar andere oplossingen de vervuiling slechts wegspoelen, heeft deze oogvloeistof een neutraliserend effect op basen en zuren. Hiermee kan schade aan het oog worden voorkomen.

Wat zit er in een oogspoelfles?

Elke oogspoelfles bevat een zoutoplossing die overeenkomt met het natuurlijke zoutgehalte van het oog. Wanneer een oogdouche gebruikt wordt, moeten schadelijke stoffen direct worden verwijderd, zonder het oog verdere schade toe te brengen. Deze natuurlijke oplossingen zorgen daarvoor.

Oogspoelfles kopen

Bij ARBO Winkel kunnen beide soorten oogspoelflessen met vertrouwen worden gekocht. Wij selecteren louter producten die aan de strengste eisen voldoen, afkomstig van gerenommeerde merken. De oogspoelflessen zijn eenvoudig online te bestellen in de webwinkel. Wij leveren snel, tegen scherpe prijzen en helpen op die manier bij het creëren van een veilige werkomgeving.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,9 / 10 - 3367 Reviews @ Feedback Company
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »