Terug

  • Een fysieke winkel in Ede
  • Achteraf betalen voor bedrijven
  • Snelle levering door eigen voorraad

Gaaskompressen

Gaaskompressen / steriele gaasjes koop gemakkelijk online je bij ARBOwinkel.nl.

Filters

In het leven zit een ongeluk meestal in een klein hoekje. Als mens lopen we altijd het risico op gevaren. Het is onmogelijk om zonder gevaren door het leven te gaan. Natuurlijk zijn er wel verscheidene mogelijkheden die je kunt inzetten om gevaren te beperken. Je moet het gevaar als mens natuurlijk niet opzoeken. Maar dat betekent nog niet dat we ons als mensheid tegen alles kunnen beschermen. Als je over straat loopt, dan loop je in principe al risico dat er iets gaat gebeuren.

Dit wil echter niet zeggen dat je je niet goed moet voorbereiden. In onze webwinkel vind jij verschillende producten die enerzijds preventief werken, maar anderzijds ook achteraf. Bij preventieve voorzorg kun je bijvoorbeeld denken aan mondkapjes tegen bepaalde giftige stoffen. Dat noemen ze preventieve voorzorg. Maar daarnaast verkopen we ook producten die kunnen worden gebruikt als het kwaad al is geschied. Dus wanneer er al een ongeluk is gebeurd. In die gevallen is het altijd verstandig om zo snel mogelijk actie te ondernemen. Acties die erin resulteren dat het probleem beperkt blijft en er geen blijvende schade ontstaat. Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan gaaskompres. Dit is ideaal om wonden mee te helen. Naast gaaskompres verkopen we overigens ook steriele gaasjes. Beide zijn functioneel in verschillende situaties.

In onze webwinkel verkopen we producten die gerelateerd zijn aan arbeid en daar hoort ook gaaskompres en steriele gaasjes bij. Misschien is het überhaupt wel even leuk om wat over onze webwinkel te vertellen. Over hoe we zijn begonnen en wat ons streven is, zodat we daarna over kunnen gaan naar de gaskompres en de steriele gaasjes. Want het is natuurlijk belangrijk om een beetje inzicht in het reilen en zeilen van onze webwinkel te hebben, alvorens jij besluit om de keuze te maken om er wat te kopen.

Arbowinkel is ontstaan vanuit het Arbocentrum. Dit is de plek waar je moet zijn voor veiligheidscursussen, waar bijvoorbeeld ook het verbinden van een steriel gaasje bij hoort. Je kunt stellen dat dit daar een goed verlengstuk van is. Wij bieden veiligheidscursussen aan, maar een onderdeel daarvan is natuurlijk voorbereid zijn met de juiste artikelen. Daarom kun je die voor scherpe prijzen in onze webwinkel kopen. We verkopen veel verschillende soorten veiligheidsartikelen waar gaaskompres en een steriel gaasje dus ook onderdeel van zijn. Overigens kun je niet alleen online producten aanschaffen, maar zijn we ook voorzien van een fysieke winkel in Ede. Dit is ideaal voor als je bepaalde producten wil gaan testen alvorens je ze gaat aanschaffen. Voor bedrijven is het bovendien mogelijk om achteraf te betalen.

Wat is een gaaskompres?

Maar wat is een gaaskompres precies en waar kan gaaskompres en een steriel gaasje allemaal voor worden gebruikt? In principe is het vrij eenvoudig uit te leggen. Gaaskompres kun je gebruiken om een wond te verzorgen. Maar het is wel heel anders dan een reguliere pleister. Het is namelijk bedoeld voor wonden die al droog zijn of vocht afgeven. In dat geval is het handiger om gaaskompres te gebruiken dan een reguliere pleister. Want gaaskompres zorgt ervoor dat de wond ook nog kan ademen en dat is helaas niet het geval bij een reguliere pleister. Daarom is het altijd belangrijk om dit op zak te hebben. In onze webwinkel verkopen wij verschillende soorten gaaskompressen. Voor meer informatie kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij geven je graag extra relevante informatie die je nodig kunt hebben om het goed te gebruiken. En ook in welke situaties het aan te raden is en wanneer niet.

Hoe gebruik ik een steriel gaasje?

Met een steriel gaasje kun je een wond heel goed afdekken en beschermen tegen eventuele besmettingen. Een wond kan namelijk gaan ontsteken en dat is geen fijn gevoel. Dat kan namelijk zeer pijn doen en soms kan het zo ernstig worden dat er medische hulp nodig is. Om die reden is het dan ook aan te raden om een steriel gaasje te gebruiken bij een open wond. Je loopt dan minder risico op een ontsteking en een steriel gaasje helpt ook mee met sneller genezen van een wond. Maar hoe gebruik je nou een steriel gaasje, vraag je je ongetwijfeld af. In principe is dat vrij simpel, maar we zullen aan de hand van een aantal eenvoudige stappen het even uitleggen, zodat je zeker weet dat je geen fouten maakt.

Nadat iemand een ongeluk heeft gehad, is het allereerst belangrijk om de wond schoon te maken. De reden hiervoor is dat er een kans bestaat dat een wond geïnfecteerd raakt. En hoe groter de wond is, hoe groter de kans is dat de wond ook geïnfecteerd raakt en daar heb je ongetwijfeld geen zin in. Als de mogelijkheid er is, is het ook relevant om de wond nog even te desinfecteren. Vervolgens kun je dan het steriele gaasje erop leggen, zodat de wond wordt beschermd tegen eventuele verdere infectie. Bovendien is de wond dan minder gevoelig, omdat er iets voor ligt en je daardoor minder pijn zult gaan ervaren. Een steriel gaasje vind jij in onze webwinkel tegen scherpe prijzen. Voor overige vragen over de steriele gaasjes kun je natuurlijk altijd contact opnemen voor verdere informatie.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,9 / 10 - 3367 Reviews @ Feedback Company
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »