Terug

Onderhoud - Brandslanghaspel

  • Onderhoud - Brandslanghaspel

  Keuringsdatum in overleg

  • Artikelcode: 90.244

  ARBOwinkel.nl is gecertificeerd bedrijf dat brandslanghaspels keurt. Wij verzorgen de keuring en controle netjes volgens de belangrijke wetgeving en richtlijnen.

  32,50 (39,33 Incl. btw)

  • Koop 3 voor 26,- per stuk en bespaar 20% Aanbieding 20%
  • Koop 6 voor 22,75 per stuk en bespaar 30% Aanbieding 30%
  • Koop 11 voor 16,25 per stuk en bespaar 50% Aanbieding 50%
  • Koop 26 voor 9,75 per stuk en bespaar 70% Aanbieding 70%

   Productomschrijving

   Onderhoud - Brandslanghaspel

   Het laten keuren van een brandslanghaspel moet altijd worden gedaan door een gecertificeerd bedrijf. ARBOwinkel.nl is een gecertificeerd bedrijf en controleert of de brandblusser voldoet aan alle gestelde eisen en richtlijnen. Hierbij houdt de onderhoudsmonteur rekening met de instructies zoals die zijn vastgelegd in de NEN 2559. In deze norm staat aangegeven dat kleine blusmiddelen jaarlijks gecontroleerd moeten worden.

   Is het verplicht om een brandslanghaspel te keuren?

   Het antwoord is ja. Het keuren van een brandslanghaspel is verplicht. Wanneer de brandweer een controle uitvoert in jouw pand en het blijkt dat de brandblussers niet gecontroleerd en gekeurd zijn heb je kans dat je een waarschuwing krijgt of zelfs een boete. Bij verschillende verzekeringsmaatschappijen geldt dat wanneer bij brand blijkt dat de blusmiddelen niet waren gekeurd, een deel van het verzekerde bedrag niet wordt uitbetaald. Zorg ervoor dat je de brandslanghaspels laat keuren!

   Vergelijk producten Verwijder alle producten

   You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Onderhoud - Brandslanghaspel

    Onderhoud - Brandslanghaspel

    32,50 (39,33 Incl. btw)

    ARBOwinkel.nl 8,9 / 10 - 356 Reviews @ Feedback Company
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »