Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

Hoofdbescherming

Hoe belangrijk hoofdbescherming is in veel beroepen en sectoren, hoeven wij je natuurlijk niet uit te leggen. Als er ook maar een kleine kans is op schade aan het hoofd, is het cruciaal om hoofdbescherming te dragen.

Filters

Ontdek onze hoogwaardige hoofdbescherming bij ARBO centrum

Bij ARBO centrum begrijpen we hoe belangrijk het is om jezelf op de werkplek te beschermen, en hoofdbescherming is daarbij van cruciaal belang. Of je nu in de bouw, industrie, of een andere sector werkt waar veiligheid voorop staat, onze hoofdbeschermingsoplossingen zijn er om je te beschermen tegen vallende voorwerpen, stoten en andere risico's. Ontdek ons uitgebreide assortiment bouwhelmen en veiligheidspetten, die voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en ARBO-eisen.

Bouwhelmen: bescherming voor de bouwsector

Onze bouwhelmen zijn speciaal ontworpen om aan de eisen van de bouwsector te voldoen. Ze zijn gemaakt van duurzame materialen die bescherming bieden tegen vallende voorwerpen en impact. Met verstelbare kinbanden en hoofdbanden zorgen ze voor een comfortabele en veilige pasvorm tijdens langdurig gebruik op de werkplek.

Veiligheid en comfort gecombineerd

Onze bouwhelmen bieden niet alleen optimale bescherming, maar ook comfort tijdens het dragen. Ventilatieopeningen zorgen voor een goede luchtstroom om oververhitting te voorkomen, terwijl zachte binnenvoeringen en verstelbare banden zorgen voor een ergonomische pasvorm.

Veiligheidspetten: bescherming voor diverse toepassingen

Onze veiligheidspetten zijn veelzijdige hoofdbeschermingsoplossingen die geschikt zijn voor verschillende sectoren, zoals de chemische industrie, laboratoria, en de voedingsindustrie. Gemaakt van hoogwaardige kunststoffen, bieden ze bescherming tegen spatten, chemicaliën en andere gevaren op de werkplek.

Comfortabel en veilig

Net als onze bouwhelmen zijn onze veiligheidspetten ontworpen met het oog op comfort en veiligheid. Verstelbare banden en hoofdbanden zorgen voor een goede pasvorm, terwijl ventilatieopeningen zorgen voor een goede luchtstroom en comfort, zelfs bij langdurig dragen.

Waarom kiezen voor ARBO centrum?

Bij ARBO centrum streven we ernaar om hoogwaardige PBM-producten aan te bieden die voldoen aan de hoogste normen van veiligheid en kwaliteit. Met ons uitgebreide assortiment hoofdbescherming en andere veiligheidsuitrustingen, kun je erop vertrouwen dat je de juiste keuze maakt voor de veiligheid van jezelf en je team. Bovendien bieden we deskundig advies en ondersteuning om ervoor te zorgen dat je de beste oplossingen vindt voor jouw specifieke behoeften.

Neem vandaag nog contact met ons op

Bescherm jezelf en je team met hoogwaardige hoofdbescherming van ARBO centrum. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over ons assortiment bouwhelmen, veiligheidspetten en andere PBM-producten. Onze experts staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het vinden van de juiste oplossingen voor een veilige werkomgeving.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company