Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

Ben jij al goed voorbereid?

Wij bieden een breed scala aan essentiële veiligheidsartikelen voor jouw werkomgeving. Van werkhandschoenen en bouwhelmen tot reflecterende veiligheidskleding, wij hebben het. Bescherm jezelf en je team tegen de kou en zorg voor optimale zichtbaarheid.

Filters

Met deze winterse temperaturen is het tijd om extra aandacht te besteden aan veilig werken in koude omstandigheden. Ben jij al goed voorbereid op deze lage temperaturen? Bij ARBO centrum staan we voor je klaar om je te helpen met de juiste maatregelen en benodigdheden voor een veilige werkomgeving, juist tijdens de koudste dagen. Lees snel verder! 

Koude weersomstandigheden vereisen namelijk extra aandacht voor veilig werken, en bij ARBO centrum begrijpen we hoe belangrijk het is om goed voorbereid te zijn tijdens de wintermaanden. Hier zijn enkele essentiële veiligheidsartikelen die jou en je team beschermen tegen de kou en zorgen voor een veilige werkomgeving, zelfs onder extreme weersomstandigheden.

Thermo werkhandschoenen

Geef die kou geen kans! Onze isolerende werkhandschoenen houden je handen warm terwijl je blijft presteren. Perfect voor precisiewerk in de kou.

Comfortabele werklaarzen

Koude en natte voeten wil je voorkomen tijdens het werken in extreme omstandigheden. De ademende voering van onze S3 werklaars zorgt ervoor dat je voeten droog en comfortabel blijven, zelfs tijdens lange en koude werkdagen. De laarzen zijn ook voorzien van een antislipzool, waardoor je altijd stevig op je voeten staat. Ideaal voor deze extreme weersomstandigheden.

Reflecterende veiligheidskleding

Zorg voor optimale zichtbaarheid, zelfs bij weinig licht. Onze reflecterende veiligheidskleding maakt je goed zichtbaar, wat essentieel is voor de veiligheid op de werkplek, vooral tijdens de donkere winterdagen.

Hoofdbescherming

Van veiligheidspetten tot bouwhelmen en aanhaakbare LED's, onze hoofdbescherming biedt niet alleen de beste bescherming, maar ook verlichtingsopties voor elke situatie. Kies voor stijlvolle veiligheidspetten, bouwhelmen, of ga voor extra zichtbaarheid met onze aanhaakbare LED's en mutsen met LED-lamp.

Veilig en productief in de kou

We delen graag enkele tips en essentiële handvaten om ervoor te zorgen dat jullie veilig en comfortabel blijven tijdens het werken in de kou.

1. Kies de juiste isolatie: Investeer in hoogwaardige isolerende werkhandschoenen, thermische onderkleding en geïsoleerde werklaarzen. Deze vormen de eerste linie van defensie tegen de kou, waardoor je warm.

2. Zichtbaarheid als prioriteit: Kies voor reflecterende veiligheidskleding en voeg bijvoorbeeld aanhaakbare LED's toe voor extra zichtbaarheid. Veiligheid gaat boven alles, vooral in de donkere wintermaanden.

3. Grip op gladdere ondergronden: Bescherm jezelf tegen glijpartijen met antislip werkschoenen. Stabiliteit op gladde oppervlakken is van vitaal belang voor een veilige werkomgeving.

4. Verwarm jezelf van binnen: Neem bijvoorbeeld een thermosfles mee voor warme dranken. Blijf niet alleen gehydrateerd, maar houd ook je lichaamstemperatuur op peil.

Bij ARBO centrum geloven we in een veilige werkomgeving, ongeacht de weersomstandigheden. Ontdek onze winterse veiligheidsartikelen en bescherm jezelf en je team tegen de uitdagingen van werken in de kou. Veiligheid staat voorop, zelfs als de temperaturen dalen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company