Terug

 • Een showroom in Ede
 • Achteraf betalen voor bedrijven
 • Snelle levering door eigen voorraad

Hoeveel kost een brandblusser?

Hoeveel kost een brandblusser?

Lees het verder in onze blog, waar je meer informatie vindt over waar je een EHBO kist opbergt.

Dat zullen wij dadelijk ook doen. Maar eerst een wedervraag: wat is duurder: een brandblusser of de gevolgen van een brand? Exact. Een brand heeft mogelijk verwoestende gevolgen. Op materieel gebied, maar ook qua menselijk leed. Dat wil je natuurlijk te allen tijde voorkomen. Daarom is het altijd zinnig om te investeren in een brandblusser. Voor bedrijven is dit zelfs verplicht. Maar kost dit dan precies? Hier lees je over de kosten van de verschillende soorten brandblussers.

Wat kost een brandblusser? Dat hangt af van het type

Wat een brandblusser kost, is grotendeels afhankelijk van het type. Er zijn namelijk veel verschillende soorten brandblussers. In deze blog gaan we in op de verschillen tussen de diverse brandblussers. Wil je een brandslanghaspel aanschaffen, dan kun je rekenen op zo’n 200 - 250 euro.

Ben je op zoek naar handblussers, dan heb je bij ARBO winkel keuze uit CO2 blussers, poederblussers, schuimblussers, sprayblussers, vetblussers en vorstvrije brandblussers. Misschien weet je al precies welke blusser je nodig hebt, maar misschien nog niet. Lees dan hier eerst welke brandblusser het meest geschikt is.

Dus: hoeveel kost een brandblusser van jouw keuze? Reken op de volgende prijzen:

CO2 blussers: 45 - 70 euro
Poederblussers: 15 - 50 euro
Schuimblussers: 25 - 100 euro
Sprayblussers: 12 - 40 euro
Vetblussers: 40 - 100 euro
Vorstvrije brandblussers: 40 - 100 euro

Zoals je ziet vallen de kosten van een brandblusser dus ontzettend mee. Twijfel dus niet en schaf direct een brandblusser aan in de webshop. Misschien is het ook handig om een blusdenken aan te schaffen. Ook deze is zeer betaalbaar en biedt je belangrijke voordelen. Zo is een blusdeken bijvoorbeeld uitermate geschikt voor het blussen van personen. Heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op. Voor bedrijven geldt dat wij werken met interessante kortingen bij grotere bestellingen.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  ARBOwinkel.nl 8,9 / 10 - 356 Reviews @ Feedback Company
  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
  );