Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

EHBO & BHV

Ontdek de beste EHBO & BHV artikelen op Arbowinkel.nl! Van EHBO koffers tot BHV hesjes en alles daartussenin, wij hebben alles wat je nodig hebt om voorbereid te zijn op noodsituaties op de werkvloer.

Filters

EHBO redt levens. Daarom moet zowel de kennis van EHBO als de benodigde voorziening in elke organisatie in orde zijn. EHBO materiaal dient compleet, in tact en veilig te zijn. Veel EHBO artikelen kennen een maximale houdbaarheidsdatum die periodieke controle behoeft. De basis ligt bij de juiste  producten die passen binnen de richtlijnen van eerste hulp Rode Kruis. EHBO producten die hieraan voldoen, zijn onder andere de Oranje Kruis EHBO koffers.

Veiligheidshesjes

Veiligheidshesjes komen niet standaard voor in elke EHBO koffer. Toch is een EHBO doos met veiligheidshesjes voor elke organisatie aan te raden voor op de werkvloer of daar waar tijdens uitoefenen van werkzaamheden kans bestaat op ongelukken. BHV hesjes zijn specifiek voor BHV’ers op het moment dat er sprake is van calamiteiten. Dit zorgt vooral in de noeste noodsituaties voor de betere zichtbaarheid en in onoverzichtelijke panieksituaties voorkomt dit zelfs onnodig leed. Er zijn ook andere veiligheidshesjes of bedrukte hesjes inzetbaar door personeel.

EHBO koffer

De EHBO koffer is onmisbaar om goede eerste hulp bij ongelukken te kunnen verlenen. Een EHBO doos kent vele variaties: van een verbandkoffer met de essentiële voorzieningen tot een EHBO koffer met hierin veel verschillende producten om de meest uitgebreide zorg te kunnen leveren in het geval van een ongeluk of verwonding. Welke EHBO koffer inhoud benodigd is, is afhankelijk van het type organisatie. Een EHBO koffer dient daarom ook vooraf te worden gegaan door een goede inventarisatie.

BHV producten

EHBO-producten maken onderdeel uit van een wijder assortiment aan BHV producten die in de organisatie aanwezig dienen te zijn of kunnen zijn. Andere bekende BHV materialen zijn onder andere de BHV sticker, waarmee bijvoorbeeld de aanwezigheid van BHV producten kan worden aangeduid zodat mensen in het geval van een ongeluk direct weten waar zij de EHBO producten kunnen vinden.

Verband

Verbandmiddelen vormen een essentieel onderdeel van elke EHBO koffer. Er zijn diverse soorten. Welke soorten verband in de EHBO doos aanwezig dienen te zijn, is weer afhankelijk van de aard werkzaamheden en de omvang en risico’s binnen de organisatie.

Een pleisterdispenser is een van de middelen die aangeraden worden op de werkvloer, maar ook andere middelen zoals heka verbandmiddelen, vormen een belangrijk onderdeel van de EHBO-voorzieningen. Verbandmiddelen kopen, kan het beste direct plaatsvinden nadat verband is gebruikt, om ervoor te zorgen dat er altijd genoeg aanwezig zijn.

Oogspoeling

In organisaties waarin er gewerkt wordt met middelen of op manieren waarbij ogen een risico lopen, is de aanwezigheid van oogspoeling aan te raden. Oogspoeling is verkrijgbaar in diverse soorten. Oogspoelflessen bevatten een zoutoplossing en/of een lichaamsgelijkende vloeistof waarmee de ogen direct kunnen worden uitgespoeld wanneer zij zijn blootgesteld aan deeltjes, vloeistof of gassen. Door het overvloedig uitspoelen van de ogen met oogspoeling wordt schade zo veel mogelijk beperkt en kan het in veel gevallen zelfs voorkomen worden. In vrijwel elke organisatie kunnen er situaties ontstaan waarin er gevaar is voor de ogen, dus oogspoeling dient gezien te worden als een belangrijk onderdeel van de basis EHBO-uitrusting.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company