Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

Veiligheidskleding

Met deze reflecterende kleding verzeker je jezelf van een stukje veiligheid. In omgevingen waar nodig is het mogelijk om extra goed op te vallen. Deze Hi-Vis reflecterende Veiligheidskleding zorgt voor een hoge zichtbaarheid.

Filters

Veiligheidskleding

Voor iedereen die werkt in een risicovolle omgeving waarbij zichtbaarheid van cruciaal belang is, is er veiligheidskleding. Welke veiligheidskleding jij draagt, is grotendeels afhankelijk van het beroep dat je uitvoert en in welke omgeving je aan het werk bent. Als je het ons vraagt, kun je nooit te veel in veiligheid investeren. Daarom is veiligheidskleding ook wanneer het niet per se verplicht is een verstandige investering. Bovendien kun je er ook privé van profiteren. Deze kleding is natuurlijk specifiek ontwikkeld voor professioneel gebruik. Maar als je het toch hebt, maakt dit veel situaties nog veiliger. Denk aan iets eenvoudigs als het uitlaten van de hond in het donker. Maar waar het bij veiligheidskleding natuurlijk in de eerste plaats om draait: goede zichtbaarheid tijdens het uitvoeren van jouw werkzaamheden. Wij hebben de kleding om je hiermee te helpen.

Onze verschillende soorten veiligheidskleding

Voor alle soorten veiligheidskleding geldt dat zichtbaarheid belangrijk is. Maar wat is er verder van belang? Er kunnen diverse eisen aan de kleding worden gesteld. Sommigen hebben misschien maar één specifiek kledingstuk nodig, terwijl andere diverse soorten kleding met opvallende kleur en reflecterende eigenschappen dragen. Daarom zijn in onze webshop vrijwel alle soorten veiligheidskleding te koop. Heb je daar een vraag over? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je met plezier aan de juiste kleding.

Regenkleding

Wanneer je buiten werkt, wil je dit veilig kunnen doen. Maar ook comfortabel. Daarom verkopen wij veiligheids regenkleding. Met een goed regenpak of goede regenjas ben je optimaal zichtbaar, maar voldoe je ook aan de eisen die worden gesteld op het gebied van veiligheid. Comfortabel en veilig dus.

Bovenkleding

Je kunt in onze webshop terecht voor alle soorten veiligheidskleding voor het bovenlichaam. Denk aan veiligheidshesjes, maar ook t-shirts, polo’s, hoodies en jassen. Veel professionals hebben behoefte aan meerdere soorten veiligheidskleding voor het bovenlichaam. Zo draag je in de zomer waarschijnlijk andere kleding dan in de winter. Wij hebben wat je zoekt.

Veiligheidspetten

Wil je jouw hoofd optimaal beschermen? Kies dan voor een veiligheidspet. Dit kan een stootpet zijn. Zowel stootpetten als normale petten zijn verkrijgbaar in high visibility uitvoering: veiligheidspetten met een opvallende kleur en uitstekende reflecterende eigenschappen.

Verlichting

Veiligheidskleding is er zodat je goed zichtbaar bent. Maar zelf moet je natuurlijk ook goed kunnen zien. Verlichting is daarom voor veel mensen een essentieel onderdeel van veiligheidskleding. Wij verkopen draagbare verlichting die bij je past.

Accessoires

Op het gebied van veiligheidskleding kun je verder kiezen uit tal van accessoires. Van veiligheidsbretels tot thermosokken en van reflecterende elastische bandjes tot complete voertuigkits.

Onze veiligheidskleding biedt je kwaliteit

Met veiligheidskleding van ARBO winkel maak je een goede en zekere keuze. Wij verkopen kwaliteit tegen uitstekende prijzen. Per product kun je eigenschappen en specificaties raadplegen. Je leest precies wat de veiligheidskleding voor je doet, maar ook aan welke eisen, standaarden en certificeringen de kleding voldoet. Dat is belangrijk, want er wordt niet altijd zomaar veiligheidskleding geëist: het kan zo zijn dat er een bepaalde klasse is vereist. Wij verkopen veiligheidskleding uit diverse soorten veiligheidsklassen zodat er altijd voor iedereen wat wils is.

Ruime keuze uit diverse maten

Veiligheidskleding moet voor iedereen beschikbaar zijn. Het is niet alleen belangrijk dat je goed zichtbaar bent met je kleding: de kleding moet ook prettig dragen en je niet hinderen tijdens je werkzaamheden. Bovendien wil je natuurlijk dat de kleding een lange tijd mee gaat. Wij bieden je niet alleen kwaliteit, maar ook ruime keuze uit diverse maten. Voor veel kleding geldt dat je de keuze hebt uit de maten S, M, L, XL en XXL. Vaak zelfs oplopend tot 5XL.

Altijd voordeel bij grotere bestellingen

Bestel je grotere hoeveelheden veiligheidskleding bij ARBO winkel? Dan kun je al vanaf 5 stuks rekenen op interessante korting. Een staffelkorting die alleen maar oploopt naarmate je grotere aantallen bestelt.

Wij staan voor je klaar

Heb je vragen over onze veiligheidskleding? Neem dan contact met ons op. Wij geven je met plezier alle informatie die je nodig hebt. Ook zorgen wij ervoor dat je jouw veiligheidskleding snel in huis hebt. Kleding die op werkdagen voor 16:30 uur wordt besteld, wordt nog dezelfde dag verzonden. Zo heb je in heel veel gevallen jouw nieuwe veiligheidskleding al de volgende dag in huis.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company