Terug

 • Gratis verzending vanaf €100,-
 • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
 • Gratis cadeau bij iedere bestelling

Blauwe hesjes

Blauwe hesjes koop je gemakkelijk online bij ARBO centrum.

Filters

Veiligheidshesjes zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Blauwe hesjes worden op veel verschillende plekken gebruikt. Je komt ze overal tegen. In het verkeer, scholen, bij sportclubs en op nog veel meer plekken. De hesjes zijn multifunctioneel. Overal waar zij gedragen worden, zorgen zij voor perfecte extra zichtbaarheid. Niet alleen overdag, maar ook in het donker. Overdag zorgt de blauwe kleur voor een goed contrast. Ook in het donker ben je met deze hesjes extra zichtbaar omdat zij oplichten zodra zij beschenen worden met licht. Dat gebeurt al vanaf een behoorlijke afstand. Dit dankzij de reflecterende strepen.

Wie dragen blauwe hesjes?

Wie blauwe hesjes dragen, hangt sterk af van door wie ze gebruikt worden. Op veel plekken zijn blauwe hesjes algemeen van aard. Ze worden dan puur gebruikt om extra op te vallen. Dit al dan niet in combinatie met andere kleuren. Bij een combinatie van verschillende kleuren is het slim om voor een contrast te kiezen. Wil je bijvoorbeeld duidelijk onderscheid maken tussen twee verschillende grepen, dan kun je blauwe hesjes met groene hesjes of oranje hesjes combineren, om maar twee voorbeelden te noemen.

Verder kan het zo zijn dat blauwe hesjes met een bepaalde betekenis worden gebruikt in sectoren die werken met kleurcodes. De bouw is hiervan een goed voorbeeld. De kleuren van bouwhelmen worden nooit toevallig gekozen. De kleur geeft een functie aan. In de bouw worden blauwe helmen gedragen door elektriciens. Je kunt dit voor extra duidelijkheid laten corresponderen met blauwe hesjes. Zo wordt nog beter duidelijk wat de functie van een medewerker is.

Op de meeste plekken gelden echter geen kleurcodes. Ben je eenvoudigweg op zoek naar een hesje in je bedrijfskleur en is deze kleur blauw? Ook dan kun je deze hesjes gewoon dragen. Net al wanneer je blauwe hesjes gewoon het mooist vindt, natuurlijk.

De blauwe hesjes van ARBO winkel

ARBO winkel biedt je veel verschillende blauwe hesjes voor allerlei toepassingen. Alle uitvoeringen zijn gebaseerd op ons standaard blauwe hesje, dat voor ontelbare toepassingen kan worden gebruikt.

Het veiligheidshesje zorgt voor veiligheid op de werkvloer, in openbare ruimtes en tijdens evenementen. Door de kleur blauw valt het veiligheidshesje extra goed op. Het hesje heeft horizontale reflecterende strepen die oplichten in het donker. Het hesje is gemaakt van 100% polyester en heeft een klittenband sluiting. Door het dragen van deze veiligheidshesjes zorg je ervoor dat je bij een calamiteit goed opvalt. Ze kunnen natuurlijk ook uit voorzorg worden gedragen. Er zijn meerdere maten verkrijgbaar zodat iedereen het hesje comfortabel kan dragen.

RWS blauwe hesjes

Naast standaard blauwe hesjes zijn bij ARBO winkel ook RWS blauwe hesjes verkrijgbaar. Het RWS hesje is gemaakt volgens de veiligheidsnorm EN ISO 20471 en daardoor geschikt voor op de openbare weg. Het is officieel goedgekeurd door Rijkswaterstaat, vandaar “RWS”. Dit hesje is in het donker nog meter zichtbaar dankzij de extra reflecterende strepen. Ook in het donker is direct duidelijk dat het om een persoon gaat.

De RWS hesjes zijn ook verkrijgbaar in uitvoering met rits. Het blauwe RWS veiligheidsvest met rits zorgt voor veiligheid op de werkvloer, in openbare ruimtes en tijdens evenementen. Het veiligheidshesje valt extra goed op door de kleur blauw en de 5 cm brede reflectiebanden rond het lichaam en over beide schouders die oplichten in het donker. Het hesje is gemaakt van 100% polyester en heeft een ritssluiting. De toegankelijke zakken en sleutelhouders zorgen ervoor dat je pennen, sleutels, mobiele telefoons en walkie-talkies makkelijk mee kunt nemen. Door het dragen van deze veiligheidshesjes met rits zorg je ervoor dat je bij een calamiteit goed opvalt.

Ook blauwe hesjes voor kinderen

Naast de RWS hesjes verkopen wij nog meer soorten blauwe hesjes.. ​​Met een kinder veiligheidshesje is elk kind beter zichtbaar. Ook dit hesje is voorzien van een eenvoudige klittenband sluiting en reflecterende strepen. Het hesje is geschikt voor kinderen van 6-12 jaar. Het kan bijvoorbeeld gebruikt worden op scholen, de kinderopvang of tijdens uitjes.

Blauwe hesjes voor specifieke functies

Blauwe hesjes kunnen dus een specifieke functie hebben, alleen al door hun kleur. Maar er zijn ook nog mogelijkheden om een specifieke functie extra duidelijk te maken. Zo kun je kiezen voor blauwe hesjes met opdruk. Deze duidelijke tekst geeft aan wat voor functie de drager uitvoert. Je hebt keuze uit blauwe hesjes met de volgende opschriften:

 • Waarnemer
 • Ploegleider BHV
 • Ontruimer
 • Bezoeker
 • Security
 • Beveiliger
 • Ploegleider
 • EHBO
 • Hoofd BHV
 • BHV

De opschriften staan met een duidelijk, groot lettertype op de rug van het hesje voor maximale zichtbaarheid. Dit zorgt voor meer duidelijkheid en is een goede service richting iedereen die ermee in aanraking komt.

Maatwerk nodig?

Ben je op zoek naar blauwe hesjes en heb je specifieke eisen? Neem contact met ons op. Wij kunnen maatwerk leveren. Zo is het mogelijk om de hesjes te laten voorzien van het bedrijfslogo en/of zelf te kiezen tekst.

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company