Terug

 • Gratis verzending vanaf €100,-
 • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
 • Gratis cadeau bij iedere bestelling

Witte hesjes

Witte hesjes koop je gemakkelijk online bij ARBO centrum.

Filters

Veiligheidshesjes zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor witte hesjes. Je denkt dan misschien: witte hesjes vallen toch niet zo op? Dat hangt natuurlijk deels van het contrast af. En juist daarom zijn witte hesjes zo handig. Medewerkers die donkere (bedrijfs)kleding dragen, vallen met een wit hesje juist wél op. Wit zorgt voor een perfect contrast met donkere kleuren. Net als hesjes met andere kleuren bieden ook witte hesjes voordelen in het donker. De hesjes van ARBO winkel zijn voorzien van reflecterende strips. Wit is sowieso een kleur die licht uitstekend reflecteert. Dankzij de extra lichtgevende strips, ben je ervan verzekerd dat je optimaal zichtbaar bent.

Witte hesjes zijn vaak de beste keuze in het donker

Omdat wit een kleur is die licht uitstekend reflecteert, zijn witte hesjes vaak de beste keuze in het donker. Ze lichten niet alleen op wanneer zij worden beschenen met zichtbaar licht, maar ook bijvoorbeeld onder blacklight. Dat is direct de reden dat je witte hesjes vaak op specifieke plekken tegenkomt. Een goed voorbeeld zijn bedrijven in de vrijetijds- of entertainmentsector. Medewerkers in laser game studios, glow in the dark minigolf of discobowlen, bijvoorbeeld. Zij dragen vaak witte hesjes in “glow in the dark” omgevingen om extra goed zichtbaar te zijn.

Veel toegepaste functies

Witte hesjes kunnen in principe door iedereen gedragen worden. Dat neemt niet weg dat ze vaak voor bepaalde functies worden toegepast. Dit wordt vooral gedaan op plekken waar gewerkt wordt met kleurcodes. Als bedrijf ben je natuurlijk geheel vrij om je eigen kleurcodes toe te passen. Er zijn echter wel bepaalde afspraken in specifieke sectoren. In de bouw bijvoorbeeld, worden kleurcodes op helmen gehanteerd. Witte helmen worden daar gedragen door ingenieurs, managers, leidinggevenden en voormannen. Je kunt ervoor kiezen om de kleur van de hesjes hiermee te laten corresponderen. Witte hesjes zorgen op die manier niet alleen voor extra zichtbaarheid, maar ook voor duidelijkheid. Je ziet direct welke functie iemand uitoefent.

De witte hesjes van ARBO winkel

ARBO winkel biedt je veel verschillende witte hesjes voor allerlei toepassingen. Alle uitvoeringen zijn gebaseerd op ons standaard witte hesje, dat voor ontelbare toepassingen kan worden gebruikt.

Het veiligheidshesje zorgt voor veiligheid op de werkvloer, in openbare ruimtes en tijdens evenementen. Door de kleur wit valt het veiligheidshesje extra goed op. Het hesje heeft horizontale reflecterende strepen die oplichten in het donker. Het hesje is gemaakt van 100% polyester en heeft een klittenband sluiting. Door het dragen van deze veiligheidshesjes zorg je ervoor dat je bij een calamiteit goed opvalt. Ze kunnen natuurlijk ook uit voorzorg worden gedragen. Er zijn meerdere maten verkrijgbaar zodat iedereen het hesje comfortabel kan dragen.

Het veiligheidshesje is gemaakt volgens de veiligheidsnorm EN ISO 20471 en daardoor geschikt voor op de openbare weg.

Nog meer soorten witte hesjes

Naast het standaard witte hesje dat je bij ons kunt bestellen, bieden wij ook nog heel veel verschillende andere varianten. Allereerst zijn er nog enkele witte hesjes voor algemeen gebruik. Bijvoorbeeld het extra goed zichtbare RWS hesje met horizontale én verticale strepen.

Maar ook een speciaal wit hesje voor kinderen. ​​Met een kinder veiligheidshesje is het kind beter zichtbaar. Ook dit hesje is voorzien van een eenvoudige klittenband sluiting en reflecterende strepen. Het hesje is geschikt voor kinderen van 6-12 jaar. Het kan bijvoorbeeld gebruikt worden op scholen, de kinderopvang of tijdens uitjes.

Naast de standaard witte hesjes bieden wij ook extra handige witte hesjes met rits. Het RWS veiligheidsvest met rits zorgt voor veiligheid op de werkvloer, in openbare ruimtes en tijdens evenementen. Het veiligheidshesje valt extra goed op door de kleur wit en de 5 cm brede reflectiebanden rond het lichaam en over beide schouders die oplichten in het donker. Het hesje is gemaakt van 100% polyester en heeft een ritssluiting. De toegankelijke zakken en sleutelhouders zorgen ervoor dat je pennen, sleutels, mobiele telefoons en walkie-talkies makkelijk mee kunt nemen. Door het dragen van deze veiligheidshesjes met rits zorg je ervoor dat je bij een calamiteit goed opvalt.

Witte hesjes voor specifieke functies

Heb je witte hesjes nodig voor een specifieke functie? Ook dan kun je bij ons terecht. Dankzij een handige opdruk wordt direct duidelijk welke functie de drager uitoefent.

Je hebt keuze uit witte hesjes met de volgende opschriften:

 • Waarnemer
 • Ploegleider BHV
 • Ontruimer
 • Bezoeker
 • Security
 • Beveiliger
 • Ploegleider
 • EHBO
 • Hoofd BHV
 • BHV

De opschriften staan met een duidelijk, groot lettertype op de rug van het hesje voor maximale zichtbaarheid. 

Maatwerk nodig?

Ben je op zoek naar witte hesjes en heb je specifieke eisen? Neem contact met ons op. Wij kunnen maatwerk leveren. Zo is het mogelijk om de hesjes te laten voorzien van het bedrijfslogo en/of zelf te kiezen tekst.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company