Terug

 • Gratis verzending vanaf €100,-
 • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
 • Gratis cadeau bij iedere bestelling

Pleisterdispensers

Met een pleisterdispenser kan je eenvoudig, snel maar vooral hygiënisch een pleister uit een pleisterdispenser halen. Het openen van een EHBO koffer is daardoor niet niet nodig.

Filters

Heb jij nog geen pleisterdispenser in huis? Dan is het een goed idee om er een te kopen, want een pleisterdispenser komt handig van pas bij wonden. Het is altijd belangrijk dat je voorzien bent op kleine ongelukjes. Op die manier zorg je ervoor dat je wonden sneller kunnen genezen en dat ze voldoende beschermd zijn tegen vuil en bacteriën, waardoor infecties voorkomen worden.

Pleisterdispenser voor wie?

Het is voor iedereen handig om een pleisterautomaat in huis te hebben. Het is de makkelijkste manier om pleisters te gebruiken en die heb je vaak meer nodig dan je denkt. Hoe vaak komt het niet voor dat je jezelf snijdt tijdens het koken of dat je per ongeluk ergens tegenaan stoot? In die gevallen is het handig om de nodige producten in huis te hebben, zodat je jezelf en je dierbare voldoende kan verzorgen. Ook in professionele situaties is een pleisterdispenser handig. Op een plaats waar er veel mensen zijn, zijn kleine ongelukjes onvermijdelijk. Daarom is het handig om voldoende pleisters ter beschikking te hebben. Een pleisterdispenser is in dat geval dus de beste keuze.

Wat is een pleisterdispenser?

Een pleisterdispenser is een doos met verschillende soorten pleisters die je aan de muur kan bevestigen. Dit is handig omdat je zo niet langer op zoek moet gaan naar pleisters. Iedereen kan ze altijd makkelijk terugvinden. Bovendien is zo'n dispenser makkelijk in gebruik: je hoeft niet langer te sukkelen met pleisters. Je kan de ze eenvoudig uit het apparaat nemen. Bovendien heb je dankzij dit apparaat ook een handig overzicht over hoeveel pleisters je nog beschikbaar hebt, zodat je ze tijdig kunt aanvullen.

Waarom is het handig om een pleisterautomaat in huis te hebben?

Het is erg belangrijk om in je huis enkele EHBO-spullen te voorzien. Een ongeluk is namelijk sneller gebeurd dan je denkt. Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om losse pleisters bij te houden, maar dat wordt al snel een heel gedoe. Met een pleisterdispenser neem je makkelijk de pleister die je nodig hebt wanneer er sprake is van een wonde. Een pleisterdispenser is dus erg makkelijk. Bovendien is het ook de meest hygiënische oplossing. Je hoeft niet overal naar een pleister te gaan zoeken, maar dient slechts een pleister uit de automaat te halen. Hierdoor heb je minder kans dat vuil en/of bacteriën in de wonde terechtkomen.

Pleisterdispensers van de beste kwaliteit

Wanneer je een pleisterautomaat wilt kopen, is het belangrijk dat je kiest voor een automaat met goede kwaliteit. Op die manier zal de het langer meegaan. Wanneer je een pleisterautomaat met kwalitatieve pleisters koopt, dan zullen de pleisters mooi blijven zitten. Dat is niet het geval als je kiest voor pleisters van ondermaatse kwaliteit. Slechte pleisters moet je continu vervangen en zorgen er met tijd voor dat je meer geld spendeert. Kwaliteit kiezen is dus de boodschap! Maar welke opties zijn er?

Salvequick pleisterdispenser inclusief salvequick pleisters

Een van de beste keuzes die je kunt maken is de Salvequick pleisterautomaat. Salvequick is gekend voor zijn goede kwaliteit. Hierdoor wordt deze automaat op vele werkplaatsen gebruikt. Bij ARBO centrum kan je een Salvequick pleisterdispenser kopen inclusief de pleisters en dit aan een scherpe prijs. Zeker de moeite waard om te bekijken!

Pleisterautomaat eigen merk: ARBO centrum

Hoewel Salvequick een van de beste merken is die er bestaat, hoef je niet altijd veel geld uit te geven aan een kwalitatieve pleisterautomaat. In de ARBO winkel kan je een pleisterautomaat kopen van eigen merk. Deze pleisterautomaat is speciaal ontworpen door professionals en biedt je dus de beste kwaliteit voor een lage prijs.

Navulling voor de pleisterdispensers

Heb je thuis nog een pleisterdispenser? Dan hoef je niet meteen een nieuwe te kopen. Zolang je automaat niet stuk is, zal hij het nog prima doen. Als je geen pleisters meer hebt, dan kan je gewoon de navulling kopen. Ook dat kan je vinden in onze webshop!

Welke EHBO-benodigdheden heb je nog nodig?

Naast pleisters, zijn er ook nog andere dingen die je nodig hebt als je voorzien wilt zijn op ongelukjes. Zo is het bijvoorbeeld verstandig om altijd steriele kompressen te voorzien in je EHBO-koffer. Steriele kompressen zullen je wonden extra beschermen tegen bacteriën. Daarnaast is het ook een goed idee om altijd desinfectiemiddel te voorzien. En er zijn nog een aantal andere dingen die je beter voor de hand kan hebben:

 • Handschoenen
 • Vingerverband
 • Pincet
 • Veiligheidsspelden
 • Zwachtels
 • Schaartje

Pleisterdispenser bij ARBO centrum kopen

Bij ARBO centrum kan je pleisterdispensers van de beste merken aan een voordelige prijs kopen. Bovendien kan je in onze webwinkel tal van andere veiligheidsproducten kopen. Hierdoor bespaar je tijd en moeite. Onze veiligheidsartikelen zijn allen van de beste kwaliteit en voldoend aan strikte veiligheidsnormen. Kiezen voor de ARBO winkel is dus kiezen voor optimale veiligheid! Zit je nog met vragen of wil je graag advies? Onze veiligheidsexpert staan voor je klaar! Wist u dat u ook voor brandblussers bij ons terecht kan?

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company