Terug

 • Gratis verzending vanaf €100,-
 • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
 • Gratis cadeau bij iedere bestelling

Verbanddozen

Een verbanddoos, ook wel EHBO doos of verbandtrommel genoemd, is onmisbaar. Met een goede verbanddoos kun je bij gevaarlijke situaties meteen hulp bieden. Een verbanddoos je makkelijk online bij ARBO centrum.

Filters

Doordat in de juiste verbanddoos alles zit wat je nodig hebt op zo’n moment, kun je uitstekend eerste hulp bieden tot er een professional is gearriveerd. Wil je een verbanddoos kopen? Dan ben je bij Arbowinkel.nl aan het juiste adres.

Bij Arbowinkel.nl vind je diverse soorten verbandtrommels: voor thuis, voor bedrijven, voor in de auto of voor op locaties waar veel kinderen komen. Bestel voor 15.30 uur nog je verbanddoos online en je hebt deze morgen al in huis. Bij elke bestelling ontvang je een handig cadeau en voor bedrijven is het mogelijk om achteraf te betalen.

Verbanddoos kopen: wat zit er in een verbanddoos?

Voordat je een verbanddoos aanschaft, is het natuurlijk goed om te weten wat er in zit. Bij Arbowinkel.nl vind je verschillende verbanddozen. Elke verbanddoos heeft een andere inhoud. Er zijn geen regels wat verplicht in een verbanddoos moet zitten. Wel komt de inhoud van de verschillende verbanddozen grotendeels met elkaar overeen. Enkele spullen die je in een verbanddoos vindt, zijn bijvoorbeeld:

 • Wondpleisters
 • Kleefpleister
 • Driehoeksverband
 • Wondsnelverbanden
 • Ideaalzwachtel
 • Steriele gaasjes/compressen
 • Desinfectans (flesje)
 • Verbandschaar
 • Witte watten
 • Wondverzorgingskits
 • EHBO-instructie
 • Optioneel, wel handig: tekenverwijderset

Daarnaast is het altijd goed om ook een paar handschoenen in je verbanddoos te hebben te hebben.

Verbanddoos van ARBO centrum

Of je nou een verbanddoos voor in de auto of voor thuis nodig hebt: bij Arbowinkel.nl vind je altijd een geschikte ARBO centrum-verbandtrommel. Bestel je meer verbanddozen, of een verbanddoos in combinatie met een ander product en komt de totaalprijs boven de €95 dan zijn er geen verzendkosten.

Daarnaast worden onze producten de volgende dag al geleverd, mits je ze voor 15.30 uur bestelt. Voor bedrijven is het mogelijk om achteraf te betalen. Dat is bijvoorbeeld handig wanneer je snel een paar verbanddozen of andere producten nodig hebt.

Bij Arbowinkel.nl vinden wij het belangrijk dat je goed wordt geholpen en in één keer het product bestelt wat je nodig hebt. Een verbanddoos kopen moet namelijk eenvoudig en niet tijdrovend zijn. Daarom zijn wij op werkdagen van 08.00 tot 17.00 uur bereikbaar via +31 (0) 88 123 0 888. Ook via e-mail ([email protected]) en Facebook Messenger zijn we bereikbaar: we reageren altijd binnen 24 uur. Daarbij mag je ervan uitgaan dat we advies op maat geven, om je zo snel en goed mogelijk te helpen.

Wil je een verbanddoos kopen en kom je liever even langs om in het echt geadviseerd te worden en ons aanbod met eigen ogen te zien? Kom dan zeker even langs bij onze ARBO winkel in Ede!

Welke verbanddoos heb ik nodig?

Je vraagt je wellicht af welke verbanddoos je nodig hebt. Dit is afhankelijk van de locatie. Ga voor jezelf na voor welke plek de verbanddoos bedoeld is:

Ga je de verbanddoos gebruiken…

 • … in je huis?
 • … in de auto?
 • … in een bedrijfspand?
 • … tijdens evenementen?
 • … op plekken met veel kinderen?

Wanneer je weet waar je de verbanddoos voor nodig hebt, kun je eenvoudiger en gerichter een verbanddoos kopen. Arbowinkel.nl heeft meerdere soorten verbanddozen te koop.

Verschillende soorten verbandtrommels

Het assortiment verbanddozen van Arbowinkel.nl bestaat uit algemene verbanddozen, verbanddozen voor auto’s, verbanddozen voor bedrijven, lege verbanddozen en verbanddozen voor kinderen. Hieronder gaan we wat dieper in op de populairste verbandtrommels, zodat je een goed beeld krijgt van ons assortiment.

Verbandtrommel B

De ARBO centrum verbanddoos B, ook wel de EHBO koffer met wandhouder genoemd, is een van onze meest verkochte verbanddozen. Deze verbandtrommel is geschikt voor bedrijven tot maximaal 10 personen. Doordat de trommel opgehangen kan worden, kan je deze gemakkelijk op een goed bereikbare plek bevestigen. Zo is de verbanddoos altijd goed in het zicht. In de verbanddoos B zit alles wat je nodig hebt, zodat je zowel bij kleine verwondingen als bij grotere verwondingen meteen (eerste) hulp kunt verlenen.

Bij de EHBO koffer B wordt een keuringssticker geleverd. Je ziet dan wanneer de koffer gecontroleerd moet worden. Deze controle kunnen wij van Arbocentrum.nl ook uitvoeren. Voor meer informatie over keuringen kun je contact opnemen met ons via +31 (0) 88 123 0 888 of [email protected].

Verbandtrommel auto

Onze auto verbandtrommel is handig en essentieel voor onderweg. In principe is dit een standaard verbanddoos met ongeveer dezelfde inhoud als onder andere verbanddozen, alleen is het doosje iets compacter en lichter. Hierdoor is hij eenvoudig mee te nemen en neemt hij weinig ruimte in beslag in je auto. Veel medische complicaties kunnen worden voorkomen als je meteen hulp kunt verlenen, ook al is dat maar een beetje.

Een EHBO-set in je auto kan op meerdere momenten van pas komen. In eerste instantie kan het van pas komen wanneer je zelf betrokken raakt bij een verkeersongeluk. Daarnaast kan het ook handig zijn wanneer je in de verte een ongeluk ziet gebeuren. Ook wanneer je ergens bent; je hebt altijd een verbanddoos bij je. Bijvoorbeeld in het bos of bij een sportwedstrijd, de auto is dan altijd dichtbij. In de verbanddoos heb je de essentiële artikelen om goed eerste hulp mee te kunnen verlenen.

Verbanddoos kind

De verbanddoos kind (goedgekeurd door Het Oranje Kruis!) is een verbanddoos voor bijvoorbeeld op kinderdagverblijven, scholen en buitenschoolse opvangen. Hierdoor wordt de locatie, waar doorgaans veel kinderen komen, een stuk veiliger en kun je bij vervelende situaties meteen ingrijpen met de juiste spullen. Ook in huis kan het handig zijn om een verbanddoos voor kinderen te hebben. De verbanddoos is gevuld volgens de laatste richtlijnen en wordt geleverd met een wandhouder.

Veelgestelde vragen

Hieronder lichten we enkele veelgestelde vragen toe die regelmatig bij ons binnenkomen.

Voor thuis: waar een verbanddoos plaatsen?

Een verbandtrommel kun je op meer plekken bewaren. Hierbij is het vooral belangrijk dat de verbanddoos altijd binnen handbereik zijn en op een makkelijk bereikbare plek zitten. Geschikte ruimtes zijn bijvoorbeeld de huiskamer of keuken; ruimtes waar je vaak aanwezig bent en die vanuit elke plek in je woning relatief makkelijk en snel te bereiken zijn. Een verbanddoos met wandsteun is al helemaal handig. Zo kun je die bijvoorbeeld op de binnenkant van een kastdeur bevestigen, waardoor je er geen last van hebt maar hij toch altijd binnen handbereik is.

Voor bedrijven: is een verbanddoos verplicht?

Ja. Volgens de ARBO wet is elk bedrijf verplicht om voldoende middelen te hebben. Welk middelen genoeg zijn, verschilt per bedrijf. Het is onder andere afhankelijk van het risicoprofiel van het bedrijf. Neem contact op met ons indien je hier meer informatie over wilt; we helpen je graag. De doos moet op een goed zichtbare en goed bereikbare plek liggen. Heb je nog geen of niet genoeg vebanddozen? Dan is een verbanddoos kopen een goed idee.

Voor bedrijven: hoeveel verbanddozen moet ik hebben?

Volgens de ARBO wet moet je binnen 30 seconden bij een verbanddoos kunnen zijn. Aan de hand van de oppervlakte van het pand kun je dus een berekening maken hoeveel verbanddozen je ongeveer nodig hebt om aan deze eis te kunnen voldoen.

Klantenservice

Heb je vragen over een verbanddoos of over Arbowinkel.nl? Neem dan gerust contact met ons op en wij vertellen je alles wat je wilt weten. Via telefoon (+31 (0) 88 123 0 888), e-mail ([email protected]) en Facebook zijn we bereikbaar voor onze klanten. Telefonisch kun je ons bereiken op werkdagen van 08.00 tot 17.00 uur. Op e-mail en Facebook reageren we vaak dezelfde dag nog, maar in ieder geval binnen 24 uur.

Wist u dat u ook voor brandblussers bij ons terecht kan?

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company