Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

AED pakketten

Wanneer je een AED wilt kopen kun je gaan voor een los apparaat. Bij ARBO winkel heb je ook keuze uit AED pakketten. Deze AED pakketten zijn handig. Niet alleen vind je in zo’n pakket alles waar je behoefte aan hebt; je kunt ook rekenen op een scherpe tot

Filters

Hulp nodig met het vinden van het juiste AED pakket?

Heb je hulp nodig bij het vinden van het juiste pakket? Neem dan contact met ons op. Bij alle AED pakketten kun je duidelijke beschrijvingen lezen. Het kan zijn dat je alsnog vragen hebt of meer informatie wilt. Wij kunnen je hierbij helpen. We nemen graag de tijd om je wensen te bespreken dus aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Wat zijn AED pakketten

AED pakketten worden samengesteld om je in één keer te bieden wat je nodig hebt. De AED is het belangrijkste. Om optimaal te profiteren van je AED zijn er nog andere dingen waar je aan kunt denken. Bevestiging van je AED bijvoorbeeld. Of een draagtas/koffer. En wat te denken van stickers die aangeven dat er een AED aanwezig is? Dit alles vind je in onze AED pakketten.

Welke pakketten zijn er en wat zijn de verschillen?

Wij bieden je diverse AED pakketten. Elk pakket biedt je hetzelfde. Alleen de AED is verschillend. Dat is dan ook doorslaggevend voor je keuze. Je hebt keuze uit een pakket met een halfautomatische AED of een automatische AED. Over het algemeen is een automatische AED de beste keuze voor een leek. Deze werkt eenvoudig en geeft zelfstandig een schok af. Wil je meer controle over de schok afgifte? Met een halfautomatische AED moet je nog een druk op de knop geven om de schok af te geven. Dit kan wenselijk zijn. Bijvoorbeeld voor hulpverleners in drukke omgevingen. Je wilt er dan zeker van zijn dat de omgeving veilig is en niemand het slachtoffer aanraakt.

Naast de pakketten met deze AED’s kun je ook kiezen voor een AED pakket met een extra uitgebreide AED. Deze beschikt over een scherm waarop instructies worden getoond, als aanvulling op de gesproken instructies.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company