Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

Volgend onderhoud op

ARBOwinkel.nl heeft een groot assortiment volgend onderhoud op stickers. De keuringsstickers zijn in verschillende afmetingen leverbaar. Wil je een andere kleur of een andere afmeting? Neem contact op met de klantenservice en vraag naar de mogelijkheden!

Filters

Volgend onderhoud op

Vrijwel alle apparaten en gereedschappen waar je mee werkt, hebben onderhoud nodig. De wet verplicht werkgevers om medewerkers te voorzien van veilige en goed werkende arbeidsmiddelen. Daarom is onderhoud cruciaal. Het tijdig verzorgen van onderhoud is natuurlijk net zo belangrijk. Voor veel spullen geldt dat zij met vaste intervallen moeten worden onderhouden. Je wilt ervoor zorgen dat altijd duidelijk is wanneer onderhoud moet plaatsvinden. Zo voorkom je dat het te laat wordt uitgevoerd. Om je hierbij te helpen, kun je “Volgend onderhoud op” stickers plakken. Deze zijn er in meerdere vormen en ook verkoopt ARBO winkel handige hulpmiddelen.

Onderhoud van apparaten en andere middelen is er natuurlijk niet zomaar. Dit is vrijwel altijd een verplichting. Je bent niet alleen verplicht om onderhoud uit te laten voeren, maar ook om dit op tijd te doen. Medewerkers moeten te allen tijde werken met veilige apparaten en gereedschappen. Hoe garandeer je dit? Door onderhoud tijdig uit te laten voeren. Door goed en tijdig onderhoud zorg je ervoor dat alles correct blijft werken en worden eventuele problemen direct opgemerkt en verholpen. Tijdens onderhoud kan vaak al worden vastgesteld dat een apparaat bepaalde slijtage vertoont, dat onderdelen aan vervanging toe zijn of dat zij misschien binnenkort defect raken. Onderhoud voorkomt en verhelpt dit en zorgt ervoor dat producten veilig kunnen worden gebruikt.

Volgend onderhoud op stickers

Om ervoor te zorgen dat iedereen kan zien wanneer er weer onderhoud moet worden gepleegd, kun je “volgend onderhoud op” stickers op apparaten of gereedschappen plakken. Zo zie je direct wanneer onderhoud moet plaatsvinden.

Onderhoud mag in sommige gevallen door het bedrijf zelf worden uitgevoerd. Vaak moet dit echter worden gedaan door een extern bedrijf. Is daar sprake van, zorg er dan voor dat het onderhoud op tijd wordt ingepland. Je wilt medewerkers niet laten werken met spullen die te lang geen onderhoud hebben gehad. Veel onderhoudsspecialisten hebben een drukke agenda. Wacht dus niet tot de uiterste datum met het inplannen van onderhoudsafspraken.

Hoe werken volgend onderhoud op stickers?

Volgend onderhoud op stickers werken heel eenvoudig. De stickers zijn voorzien van de maanden aan de bovenkant (de cijfers 1 tot en met 12) en de jaartallen aan de onderkant. Door met een stickertang een gaatje te knippen in het jaar en de maand waarop een apparaat gecontroleerd moet worden, zie je in een oogopslag wanneer de controledatum is.

De stickers zijn voorzien van een speciale folie die hen geschikt maakt voor gebruik binnen en buiten. Zo zijn de stickers bijvoorbeeld bestand tegen vocht en blijven ze onder alle omstandigheden goed plakken. Belangrijk, want je wilt natuurlijk dat de stickers altijd zichtbaar zijn.

Over zichtbaarheid gesproken: de stickers plak je natuurlijk altijd op een duidelijk zichtbare plek. Een plek die je ziet zodra je het apparaat gebruikt. Stickers op onzichtbare of moeilijk zichtbare plekken plakken, is onzinnig. De kans is dan veel te groot dat je de keuringsdatum niet vaak genoeg te zien krijgt en misschien zelfs mist.

Wanneer een onderhoudsdatum verstreken is en het onderhoud is uitgevoerd, kun je de sticker verwijderen. Ondanks dat de stickers goed kleven, krijg je deze er in de meeste gevallen moeiteloos af. Zo niet, dan kun je restjes eventueel verwijderen met een krabbertje of stickerverwijderaar. Vervolgens kun je een nieuwe sticker plakken zodat direct weer duidelijk is wanneer het volgende onderhoud plaats moet vinden.

Onderhoud vereist stickers

Naast “volgend onderhoud op” stickers, kun je ook kiezen voor “Onderhoud vereist” stickers. Wat is het verschil precies? Niet alle apparaten, machines en gereedschappen hebben vaste onderhoudsintervallen. Is er wel sprake van een vaste interval, dan zijn de volgend onderhoud op stickers waarschijnlijk het handigst. Je kunt dan namelijk direct zien wanneer dit onderhoud plaats moet vinden.

Is er geen sprake van een vaste interval, dan is het ook moeilijk om van tevoren aan te geven wanneer het onderhoud dan plaats moet vinden. Het kan bijvoorbeeld gaan om onderhoud zodra bepaalde slijtage wordt geconstateerd. Onderhoud vereist stickers zijn dan handig. Ze maken duidelijk dat er onderhoud nodig is om het apparaat veilig te kunnen blijven gebruiken. Je zult echter op een andere manier moeten aantonen dat het onderhoud goed verzorgd wordt. Je kunt de onderhoud vereist stickers ook gebruiken om aan te geven dat er direct onderhoud nodig is. Blijkt tijdens gebruik dat onderhoud nodig is, dan kan een onderhoud vereist sticker worden geplaatst. Zo is duidelijk zichtbaar dat er zo snel mogelijk voor onderhoud moet worden gezorgd en weten medewerkers bijvoorbeeld dat ze het apparaat even niet moeten gebruiken.

Stickers in verschillende uitvoeringen

Bij ARBO winkel kun je meerdere soorten “volgend onderhoud op” stickers bestellen. Standaard leveren wij deze stickers op rol, met uitzondering van de kleinste hoeveelheid van 100 stuks. Je krijgt dan oranje stickers met witte letters en opschrift “volgend onderhoud op”. Je kunt de stickers al bestellen vanaf 100 stuks voor slechts € 12,95. Je kunt ook kiezen voor grotere aantallen of andere formaten. De mogelijkheden zijn:

20 millimeter - 1.100 stuks

30 millimeter - 400 stuks

30 millimeter - 800 stuks

40 millimeter - 300 stuks

40 millimeter - 600 stuks

30 millimeter - 100 stuks

De stickers “onderhoud vereist” worden verkocht op rol per 600 stuks, met een diameter van 40 millimeter.

Stickers met eigen kleuren, tekst of logo

Kies je voor “Volgend onderhoud op” stickers dan krijg je de mogelijkheid om deze stickers te laten personaliseren. Je kunt dan kiezen voor een andere kleur en een eigen tekst of logo.

Dankzij deze mogelijkheden kun je van de stickers meer maken dan alleen een herinnering voor een onderhoudsdatum. Ze worden extra herkenbaar omdat je ze bijvoorbeeld kunt laten maken in de kleur van het bedrijf en zelfs kunt voorzien van een eigen logo. Dit oogt net wat specialer en professioneler en is zelfs een soort vorm van promotie. Een zeer aantrekkelijke en betaalbare vorm. Want welke hoeveelheid je ook bestelt: de stickers zijn nooit duur.

Vergeet geen tang bij te bestellen

Wanneer je volgende onderhoud op stickers bestelt, vergeet dan niet om een stickertang bij te bestellen. Tenzij je deze natuurlijk al hebt. De stickertang is gemaakt om eenvoudig gaatjes te maken in de stickers. Met zo’n tang doe je dit een heel stuk sneller en netter dan met een schaar of op een andere manier.

Moet je grote hoeveelheden stickers tegelijk knippen (dat werkt natuurlijk alleen wanneer alle stickers voorzien moeten worden van dezelfde datum)? Dan kun je kiezen voor de professionele stickertang. Die is een stukje duurder, maar ook van professionele kwaliteit. Dankzij een knipafstand van maximaal vijf centimeter, kun je grote hoeveelheden stickers in één keer knippen. Dat scheelt behoorlijk wat tijd.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company