Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

Veiligheidshesjes standaard

ARBOwinkel.nl heeft standaard veiligheidshesjes zonder opdruk. De veiligheidshesjes zijn leverbaar in verschillende kleuren. Neem contact op met de klantenservice. Wij helpen je graag!

Filters

Veiligheidshesjes standaard

Veiligheidshesjes zijn ontzettend belangrijk. Standaard veiligheidshesjes zorgen ervoor dat medewerkers die deze dragen optimaal zichtbaar zijn. Niet alleen overdag, maar ook in het donker. De felle kleuren waarin veiligheidshesjes standaard leverbaar zijn, springen er onder alle omstandigheden uit. Omdat zij in het donker licht reflecteren, is iedereen die er één draagt ook in het donker opvallend zichtbaar.

Veiligheidshesjes worden in zeer veel verschillende sectoren gedragen. In ontzettend veel beroepen binnen talloze bedrijven. Iedereen die werkzaamheden uitvoert op een plek waar er sprake is van een verhoogd risico, doet er verstandig aan om zo’n hesje te dragen. Op de meeste plekken is het dragen van een veiligheidshesje ook verplicht. Ze worden overigens niet alleen gedragen op risicovolle plekken, maar ook op het moment dat ergens een calamiteit plaatsvindt, bewijzen zij hun waarde.

Je bent wellicht bekend met andere persoonlijke beschermingsmiddelen, zoals bouwhelmen. Bouwhelmen zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren. Dat is niet alleen omdat die kleuren mooi zijn, of omdat bedrijven helmen in hun bedrijfskleur willen kopen. De kleuren kunnen namelijk ook staan voor een functie. Hetzelfde geldt voor veiligheidshesjes. Bij ARBO winkel zijn veiligheidshesjes standaard in diverse kleuren leverbaar. Allemaal zijn ze even goed zichtbaar (ook in het donker). Ze maken ook direct zichtbaar welke functie of specialisatie de drager heeft.

De verschillende kleuren veiligheidshesjes

Je kunt bij ons veiligheidshesjes bestellen in de kleuren geel, oranje, groen, blauw en wit. Je bent zeker niet verplicht om je aan deze kleurcodes te houden. Je kunt namelijk ook gewoon een kleur kiezen die je het mooiste vindt, of die past bij de kleuren van het bedrijf. Wil je wel gebruikmaken van kleurcodes, en bijvoorbeeld de kleurcodes van bouwhelmen blijven volgen, hanteer dan de volgende kleuren:

Geel of oranje: voor alle arbeiders met uitvoerende/algemene functies
Groen: voor veiligheidspersoneel
Blauw: voor technici
Wit: voor leidinggevenden

De verschillende soorten veiligheidshesjes

Veiligheidshesjes zijn niet alleen verkrijgbaar in verschillende kleuren, maar ook in verschillende soorten. Het bekendste hesje is het eenvoudige hesje dat je over (werk)kleding kunt dragen. Wij leveren dit hesje in meerdere maten, zodat iedereen het comfortabel kan dragen.

Deze standaard veiligheidshesjes zijn perfect om goed op te vallen en veilig aan het werk te gaan. Het kan echter zo zijn dat je meer zoekt in een hesje. Vaak dragen medewerkers ook gereedschappen of andere spullen bij zich. Daarom leveren wij niet alleen de standaard veiligheidshesjes, maar ook meer uitgebreide uitvoeringen met zakken.

Het standaard veiligheidshesje zorgt voor veiligheid op de werkvloer, in openbare ruimtes en tijdens evenementen. Het hesje heeft horizontale reflecterende strepen die oplichten in het donker. Het hesje is gemaakt van 100% polyester en heeft een klittenband sluiting. Het veiligheidshesje is gemaakt volgens de veiligheidsnorm EN ISO 20471 en daardoor geschikt voor op de openbare weg.

Het RWS veiligheidsvest met rits zorgt natuurlijk voor dezelfde veiligheid. Ook dit veiligheidshesje valt extra goed op door de kleur en de 5 cm brede reflectiebanden rond het lichaam en over beide schouders die oplichten in het donker. Het hesje is gemaakt van 100% polyester en heeft een ritssluiting. De toegankelijke zakken en sleutelhouder zorgen ervoor dat je pennen, sleutels, mobiele telefoons en walkie-talkies makkelijk mee kunt nemen.

Van een enkel veiligheidshesje tot zeer grote hoeveelheden

ARBO winkel biedt standaard veiligheidshesjes voor iedereen. Of je nu één hesje nodig hebt, enkele exemplaren of zeer veel hesjes: wij kunnen het allemaal leveren, in verschillende kleuren en maten. Bestel je grote hoeveelheden, dan zijn interessante staffelkortingen van toepassing bovenop de reeds scherpe prijzen.

Veiligheidshesjes voor specialisten

We hebben het tot nu toe gehad over veiligheidshesjes in standaard uitvoering. Voor sommigen bieden deze niet genoeg veiligheid. Voor sommige beroepen moeten de hesjes over extra eigenschappen beschikken. Wij hebben naast standaard veiligheidshesjes ook veiligheidshesjes van vlamvertragend materiaal en antistatische hesjes. Overigens zijn de antistatische hesjes ook vlamvertragend.

Ook voor andere veiligheidsartikelen

Zijn er naast veiligheidshesjes in jouw organisatie ook nog andere veiligheidsartikelen nodig? Ook daarvoor kun je terecht bij ARBO winkel. Wij verkopen allerlei soorten persoonlijke beschermingsmiddelen. Denk daarbij aan veiligheidshandschoenen, veiligheidsbrillen, veiligheidsschoenen, gehoorbescherming en veiligheidshelmen.

Vragen? Neem contact met ons op

Heb je vragen over onze hesjes of andere producten? Neem vooral contact met ons op. Wij beantwoorden met plezier je vragen, geven je meer informatie en helpen je met je bestelling.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company