Terug

 • Gratis verzending vanaf €100,-
 • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
 • Gratis cadeau bij iedere bestelling

Vingerpleisters

Een wond aan de vinger of hand is snel gebeurd - en hoewel het in de meeste gevallen gaat om een kleine verwonding, is het wel degelijk belangrijk om de juiste verzorgingsmaatregels te treffen. Bestel ze bij ARBO centrum.

Filters

Waarom vingerpleisters?

Een wond aan de vinger of hand is snel gebeurd - en hoewel het in de meeste gevallen gaat om een kleine verwonding, is het wel degelijk belangrijk om de juiste verzorgingsmaatregels te treffen! Een vingerpleister is een van de meest voor de hand liggende oplossingen voor het afschermen van een wond op de vinger of hand, en bij arbowinkel.nl vind je dan ook een uitgebreid aanbod aan verschillende pleisters.

Waarom zijn vingerpleisters nu precies zo handig en waarom zou je op het aanbod pleisters van ARBO centrum moeten vertrouwen? Hieronder vind je een uitgebreid antwoord op beide vragen!

De voordelen van een vingerpleister kopen

Een pleister mag dan wel een banale oplossing lijken voor het verzorgen van wonden in de vinger of hand, het is wel degelijk een goed idee om over dit wondverzorgingsmiddel te beschikken. Enkele voordelen van de vingerpleisters van arbowinkel.nl:

 1. Goedkoop wonden verzorgen

  Eerst en vooral zijn vingerpleisters zowat de goedkoopste manier om kleine wonden te verzorgen. Afhankelijk van het merk en het typ vingerpleister varieert de prijs, maar altijd ben je zeker van een goede afscherming van de wonde voor eigenlijk geen geld!

 2. Gemakkelijk te gebruiken

  Daarbij zijn de vingerpleisters van arbowinkel.nl erg gemakkelijk te gebruiken, waardoor wonden dus ook snel kunnen worden verzorgd. Gewoon de beschermfolie van de pleister halen en die op de juiste plek aanbrengen!

 3. Kleine wonden goed beschermen

  Het belangrijkste doel van een vingerpleister is natuurlijk dat de wonde in kwestie goed wordt afgeschermd, zodat vuil en bacteriën er niet in kunnen binnendringen. Voor kleine wonden volstaat een gewone pleister zeker, mede door de unieke structuur en het materiaal van de pleister.

  De gewone vingerpleister is dan wel één van de meest vanzelfsprekende hulpmiddelen voor het verzorgen van wonden, het is ook één van de beste. Vooral als het gaat om kleine wonden ten gevolge van een snee met een keukenmes, een wonde door een splinter of andere oorzaken kan een pleister genoeg bescherming bieden voor de wonde om snel op zichzelf toe te groeien!

Waarom je moet vertrouwen op het aanbod van arbowinkel.nl

Vingerpleisters kopen is dus zeker een goed idee als je altijd een handig en gemakkelijk hulpmiddel wilt hebben om kleine wonden te verzorgen. Maar wat maakt het aanbod aan vingerpleisters van arbowinkel.nl nu precies zo de moeite waard?

 1. Een breed aanbod aan verschillende soorten pleisters

  Eerst en vooral kan je binnen arbowinkel.nl tal van verschillende types vingerpleisters vinden. Van gewone pleisters voor het verzorgen van droge wondjes tot speciale varianten die optimaal tegen water zijn bestand, alles kan. Ook bestaan er extra elastische pleisters die goed op hun plaats blijven tijdens sport of beweging en kan je ook varianten vinden die extra gemakkelijk te vinden zijn op het lichaam. Kortom, er zijn meer dan genoeg oplossingen bij arbowinkel.nl als je op zoek bent naar kwalitatieve vingerpleisters!

 2. Van klein tot groot - vingerpleisters voor elke situatie

  Daarbij kan je bij arbowinkel.nl ook heel wat verscheidene pleisters vinden op het vlak van afmetingen. Zo bevat het aanbod heel wat kleine pleisters, ideaal voor het verzorgen van kleine wonden op de vingers, maar er bestaan ook textiel pleisters van wel 1 meter lang, waar je zelf stukje van af kunt knippen. Op die manier bepaal je zelf hoe lang de pleister is en kan je dus wonden van verschillende groottes verzorgen. Van een piepklein wondje in de pink tot een iets grotere snee in het hand, een vingerpleister kopen bij arbowinkel.nl is de oplossing!

 3. Vingerpleisters van de beste kwaliteit

  Als je vingerpleisters zoekt, dan wil je natuurlijk zeker zijn van een goede kwaliteit. Bij Arbowinkel.nl kan je daarop rekenen! Het gebruik van kwalitatief hoogstaand textiel, dat daarbij vaak waterproof is en erg flexibel, garandeert dat elke wonde optimaal is afgeschermd tegen vuil en bacteriën. Daarbij ben je zeker dat de pleister hierdoor lang meegaat, ook als ermee wordt gesport of als deze in aanraking komt met water. Kortom, de kwaliteit van arbowinkel.nl vingerpleisters voldoet aan alle verwachtingen!

 4. Het voordeel van een pleisterdispenser

  Ten slotte biedt arbowinkel.nl ook tal van oplossingen voor het bewaren en gebruiken van vingerpleisters. Zo kan je een zogenaamde pleisterdispenser aankopen, een soort van plastic of kunststof doosje waar pleisters in zitten opgerold. Om een nieuwe pleister te gebruiken trek je die gewoon uit het doosje. Het voordeel? Pleisters kunnen niet zomaar in het doosje verfrommeld raken en je kan ze ook niet verliezen. Pleisterdispensers zijn in verschillende modellen verkrijgbaar: van oprollers tot gewone doosjes, alles kan bij arbowinkel.nl.

De beste vingerpleisters, die vind je bij arbowinkel.nl!

Arbowinkel.nl kan je als geen ander helpen bij je zoektocht naar vingerpleisters die kwalitatief zijn, lang meegaan en daarbij gemakkelijk te gebruiken zijn. Ontdek dus snel het uitgebreide aanbod aan pleisters binnen arbowinkel.nl en de verzorging van wonden op vinger en hand wordt meteen een stuk aangenamer en gemakkelijker.

Naast het feit dat je bij arbowinkel.nl een breed aanbod aan vingerpleisters kan vinden, zijn er nog enkele andere goede redenen om hier online je EHBO hulpmiddelen aan te kopen:

 • Gratis levering vanaf 249 euro

  Wil je een grote hoeveelheid vingerpleisters bestellen voor thuis of omdat je in de zorgsector werkt en altijd genoeg materiaal bij wilt hebben? Dan is een vingerpleister kopen in grote aantallen bij arbowinkel.nl de oplossing. Vanaf een bestelling van 249 euro is de levering immers helemaal gratis. Wondverzorgingsproducten in grote aantallen kopen biedt dus zeker een voordeel!

 • De beste merken op voorraad

  Bij aankoop van verzorgingshulpmiddelen, zoals vingerpleisters, wil je natuurlijk altijd zeker zijn van de beste kwaliteit. Bij arbowinkel.nl vind je enkel producten van vooraanstaande merken. HEKA waterresistente vingerpleisters voor langdurig gebruik en Salvequick pleisterdispensers, het zijn slechts enkele voorbeelden van hulpmiddelen die je kan vinden.

 • Vul je voorraad vingerpleisters snel aan

  Als je in de zorgsector werkt of vaak vingerpleisters moet gebruiken, dan is het erg belangrijk om je voorraad regelmatig aan te vullen. Naast de speciale pleisterdispensers van bij arbowinkel.nl kan je ook tal van handige navullingen kopen. Hiermee vul je de voorraad weer aan, waardoor je altijd snel kleine wonden kunt blijven verzorgen.

 • Snelle levering bij alle producten

  Heb je dringend nieuwe pleisters nodig? Dan heb je geluk: bij arbowinkel.nl wordt er gebruik gemaakt van een eigen voorraad, waardoor je dus eigenlijk altijd zeker bent dat de pleisters die jij wenst verkrijgbaar zijn. Ook kan je bestelling hierdoor veel sneller worden geleverd!

 • Gratis cadeautje bij elke bestelling

  Ten slotte is een vingerpleister kopen bij arbowinkel.nl aangenaam aangezien je bij elke bestelling een gratis geschenkje krijgt. Dat maakt het aankopen van al je wondverzorgingsproducten natuurlijk net dat ietsje leuker!

De beste wondverzorging oplossingen voor bedrijven

Het is duidelijk dat vingerpleisters bij arbowinkel.nl aankopen heel wat voordelen biedt. Als laatste moet ook gezegd worden dat producten voor wondverzorging aankopen via de online webshop erg handig is voor bedrijven, aangezien deze pas achteraf hoeven te betalen. Op die manier kan je gegarandeerd rekenen op de producten en hulpmiddelen die nodig zijn om de verzorging van wonden, klein en groot, te verbeteren.

Arbowinkel.nl staat voor kwaliteit, een divers gamma aan producten en een uitstekende service. Een vingerpleister die goed werkt is één van de beste hulpmiddelen voor het beschermen van kleine wonden en dat is dan ook waarom je online én in de winkel in Ede een uitgebreid aanbod aan verschillende pleisters kunt vinden. Kortom, pleisters kopen bij arbowinkel.nl staat gelijk aan kiezen voor professionele, betrouwbare hulpmiddelen in de strijd tegen wonden, met kwalitatieve vingerpleisters als belangrijkste wapen! Wist u dat u ook voor brandblussers bij ons terecht kan?

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company