Terug

 • Gratis verzending vanaf €100,-
 • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
 • Gratis cadeau bij iedere bestelling

Gele hesjes

Gele hesjes koop je gemakkelijk online bij ARBO centrum.

Filters

Veiligheidshesjes zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Gele hesjes zijn waarschijnlijk de populairste kleur. Je komt ze overal tegen. In het verkeer, scholen, bij sportclubs en op nog veel meer plekken. De hesjes zijn multifunctioneel. Overal waar zij gedragen worden, zorgen zij voor perfecte extra zichtbaarheid. Niet alleen overdag, maar ook in het donker. Overdag zorgt de gele kleur voor een goed contrast. Ook in het donker ben je met deze hesjes extra zichtbaar. De hesjes van ARBO winkel zijn namelijk voorzien van reflecterende strepen. Ze weerkaatsen licht en zo val je op.

Wie dragen gele hesjes?

Gele hesjes kunnen in principe door iedereen gedragen worden. Is het voor de veiligheid van belang dat mensen extra goed zichtbaar zijn? Trek hen dan een geel hesje aan. Hesjes met deze kleur worden niet alleen gedragen in bedrijven. Natuurlijk bewijzen zij hun nut voor medewerkers met risicovolle beroepen. Denk aan mensen die langs de weg werken of ander risicovol werk uitvoeren.

Particulieren dragen de hesjes ook vaak. Vooral sporters. Ga je na het eten lekker hardlopen, dan wil je natuurlijk wel zichtbaar zijn in het verkeer. Een groot voordeel van onze gele hesjes is niet alleen dat ze zorgen voor optimale zichtbaarheid, maar ook dat ze een hoop draagcomfort bieden. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten. In alle gevallen dragen ze comfortabel en omdat ze vrijwel niets wegen, zijn ze ook geschikt om te dragen tijdens het sporten.

De Gele hesjes van ARBO winkel

ARBO winkel biedt je veel verschillende Gele hesjes voor allerlei toepassingen. Alle uitvoeringen zijn gebaseerd op ons standaard gele hesje, dat voor ontelbare toepassingen kan worden gebruikt.

Het veiligheidshesje zorgt voor veiligheid op de werkvloer, in openbare ruimtes en tijdens evenementen. Door de kleur geel valt het veiligheidshesje extra goed op. Het hesje heeft horizontale reflecterende strepen die oplichten in het donker. Het hesje is gemaakt van 100% polyester en heeft een klittenband sluiting. Door het dragen van deze veiligheidshesjes zorg je ervoor dat je bij een calamiteit goed opvalt. Ze kunnen natuurlijk ook uit voorzorg worden gedragen. Er zijn meerdere maten verkrijgbaar zodat iedereen het hesje comfortabel kan dragen.

Het veiligheidshesje is gemaakt volgens de veiligheidsnorm EN ISO 20471 en daardoor geschikt voor op de openbare weg.

Ook speciale hesjes voor afstand houden

Afstand houden: het is het nieuwe normaal geworden. Sinds de corona pandemie zijn gele hesjes haast niet aan te slepen. Op veel plekken worden handhavers ingezet om ervoor te zorgen dat mensen voldoende afstand van elkaar houden. Ook voor die gelegenheden hebben wij speciale gele hesjes.

Zo kun je hesjes kopen met het opschrift “houd 1,5 meter afstand”. Omdat het hesjes van zichzelf al extra opvalt, komt ook de boodschap duidelijk over. Dat maakt handhaven een stuk eenvoudiger. In plaats voor “houd 1,5 meter afstand” kun je ook kiezen voor “houd voldoende afstand.”

Nog meer soorten gele hesjes

Naast het standaard gele hesje dat je bij ons kunt bestellen, bieden wij ook nog heel veel verschillende andere varianten. Allereerst zijn er nog enkele gele hesjes voor algemeen gebruik. Bijvoorbeeld het extra goed zichtbare RWS hesje met horizontale én verticale strepen.

Maar ook een speciaal geel hesje voor kinderen. ​​Met een kinder veiligheidshesje is het kind beter zichtbaar. Ook dit hesje is voorzien van een eenvoudige klittenband sluiting en reflecterende strepen. Het hesje is geschikt voor kinderen van 6-12 jaar. Het kan bijvoorbeeld gebruikt worden op scholen, de kinderopvang of tijdens uitjes.

Naast de standaard gele hesjes bieden wij ook extra handige gele hesjes met rits. Het RWS veiligheidsvest met rits zorgt voor veiligheid op de werkvloer, in openbare ruimtes en tijdens evenementen. Het veiligheidshesje valt extra goed op door de kleur geel en de 5 cm brede reflectiebanden rond het lichaam en over beide schouders die oplichten in het donker. Het hesje is gemaakt van 100% polyester en heeft een ritssluiting. De toegankelijke zakken en sleutelhouders zorgen ervoor dat je pennen, sleutels, mobiele telefoons en walkie-talkies makkelijk mee kunt nemen. Door het dragen van deze veiligheidshesjes met rits zorg je ervoor dat je bij een calamiteit goed opvalt.

Gele hesjes voor specifieke functies

Gele hesjes zorgen voor extra zichtbaarheid. Ze kunnen ook worden gebruikt om te zorgen voor extra duidelijkheid en herkenbaarheid. Zo kun je bij ons kiezen uit zeer veel verschillende gele hesjes voor specifieke functies.

Je hebt keuze uit Gele hesjes met de volgende opschriften:

 • Waarnemer
 • Ploegleider BHV
 • Ontruimer
 • Bezoeker
 • Security
 • Beveiliger
 • Ploegleider
 • EHBO
 • Hoofd BHV
 • BHV

De opschriften staan met een duidelijk, groot lettertype op de rug van het hesje voor maximale zichtbaarheid.

Maatwerk nodig?

Ben je op zoek naar Gele hesjes en heb je specifieke eisen? Neem contact met ons op. Wij kunnen maatwerk leveren. Zo is het mogelijk om de hesjes te laten voorzien van het bedrijfslogo en/of zelf te kiezen tekst.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company