Terug

 • Gratis verzending vanaf €100,-
 • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
 • Gratis cadeau bij iedere bestelling

Rode hesjes

Rode hesjes koop je gemakkelijk online bij ARBO centrum.

Filters

Veiligheidshesjes kun je bestellen in tal van kleuren. Welke kleur(en) je kiest, is helemaal aan jou. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de hesjes te laten corresponderen met de kleur van bouwhelmen. Waarom? Op plekken waar bouwhelmen worden gedragen, wordt de kleur niet toevallig gekozen. De kleur zegt iets over de functie van de drager. Dit kun je extra zichtbaar maken met een corresponderende kleur hesjes. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon kiezen voor een kleur die goed opvalt. Zoals rode hesjes. Met rode hesjes weet je zeker dat dragers in alle omstandigheden perfect zichtbaar zijn. Ook in het donker.

Wie dragen rode hesjes?

Iedereen kan in principe rode hesjes dragen. Moet er aan bepaalde veiligheidsvoorschriften worden voldaan, dan zijn veiligheidshesjes vaak onmisbaar. Kiezen voor rode hesjes is voor vrijwel elk bedrijf een uitstekende keuze. Rood contrasteert in vrijwel alle omgevingen. Maar wie dragen deze rode hesjes dan? Dat is niet alleen afhankelijk van de regels en eisen, maar ook van je eigen wensen.

Rode hesjes kunnen in principe door iedereen gedragen worden. Is het voor de veiligheid van belang dat mensen extra goed zichtbaar zijn? Trek hen dan een rood hesje aan. Daarbij gaat het lang niet altijd alleen om medewerkers. Denk ook aan bezoekers, gasten of mensen waarvoor je verantwoordelijkheid draagt.

Betere zichtbaarheid zorgt voor meer veiligheid. Rode hesjes vallen niet alleen extra op in het daglicht, maar ook in het donker. Dit dankzij de reflecterende strepen. Door goede zichtbaarheid kunnen ongevallen worden voorkomen.

De rode hesjes van ARBO winkel

ARBO winkel biedt je veel verschillende rode hesjes voor allerlei toepassingen. Alle uitvoeringen zijn gebaseerd op ons standaard rode hesje, dat voor ontelbare toepassingen kan worden gebruikt.

Het veiligheidshesje zorgt voor veiligheid op de werkvloer, in openbare ruimtes en tijdens evenementen. Door de kleur rood valt het veiligheidshesje extra goed op. Het hesje heeft horizontale reflecterende strepen die oplichten in het donker. Het hesje is gemaakt van 100% polyester en heeft een klittenband sluiting. Door het dragen van deze veiligheidshesjes zorg je ervoor dat je bij een calamiteit goed opvalt. Ze kunnen natuurlijk ook uit voorzorg worden gedragen. Er zijn meerdere maten verkrijgbaar zodat iedereen het hesje comfortabel kan dragen.

Het veiligheidshesje is gemaakt volgens de veiligheidsnorm EN ISO 20471 en daardoor geschikt voor op de openbare weg.

Rood als kleur bij calamiteit

Je las het al in de bovenstaande alinea’s: rood is de kleur die over het algemeen geldt bij een calamiteit. Is er sprake van een calamiteit, dan kunnen aanwezigen rode hesjes dragen. Daarmee is direct voor iedereen duidelijk dat er sprake is van een potentieel gevaarlijke situatie. Rode hesjes zijn dus een uitstekende manier om mensen te waarschuwen.

De verschillende soorten rode hesjes

Naast het standaard rode hesje dat je bij ons kunt bestellen, bieden wij ook nog heel veel verschillende soorten rode hesjes. Allereerst zijn er nog enkele rode hesjes voor algemeen gebruik. Bijvoorbeeld het extra goed zichtbare RWS hesje met horizontale én verticale strepen.

Maar ook een speciaal rood hesje voor kinderen. ​​Met een kinder veiligheidshesje is het kind beter zichtbaar. Ook dit hesje is voorzien van een  eenvoudige klittenband sluiting en reflecterende strepen. Het hesje is geschikt voor kinderen van 6-12 jaar. Het kan bijvoorbeeld gebruikt worden op scholen, de kinderopvang of tijdens uitjes.

Naast de standaard rode hesjes bieden wij ook extra handige rode hesjes met rits. Het RWS veiligheidsvest met rits zorgt voor veiligheid op de werkvloer, in openbare ruimtes en tijdens evenementen. Het veiligheidshesje valt extra goed op door de kleur rood en de 5 cm brede reflectiebanden rond het lichaam en over beide schouders die oplichten in het donker. Het hesje is gemaakt van 100% polyester en heeft een ritssluiting. De toegankelijke zakken en sleutelhouders zorgen ervoor dat je pennen, sleutels, mobiele telefoons en walkie-talkies makkelijk mee kunt nemen. Door het dragen van deze veiligheidshesjes met rits zorg je ervoor dat je bij een calamiteit goed opvalt.

Rode hesjes voor specifieke functies

Rode hesjes zorgen voor extra zichtbaarheid. Ze kunnen ook worden gebruikt om te zorgen voor extra duidelijkheid en herkenbaarheid. Zo kun je bij ons kiezen uit zeer veel verschillende rode hesjes voor specifieke functies.

Je hebt keuze uit rode hesjes met de volgende opschriften:

 • Waarnemer
 • Ploegleider BHV
 • Ontruimer
 • Bezoeker
 • Security
 • Beveiliger
 • Ploegleider
 • EHBO
 • Hoofd BHV
 • BHV

De opschriften staan met een duidelijk, groot lettertype op de rug van het hesje voor maximale zichtbaarheid.

Maatwerk nodig?

Ben je op zoek naar rode hesjes en heb je specifieke eisen? Neem contact met ons op. Wij kunnen maatwerk leveren. Zo is het mogelijk om de hesjes te laten voorzien van het bedrijfslogo en/of zelf te kiezen tekst.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company