Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

Bezoeker hesjes

De bezoeker hesjes zorgen ervoor dat iedereen weet dat er bezoekers aanwezig zijn. Door de reflecterende strepen vallen deze hesjes ook in het donker op zodat iedereen een veilig bezoek kan brengen.

Filters

Op plekken waar sprake is van een veiligheidsrisico worden maatregelen genomen. Persoonlijke beschermingsmiddelen en middelen voor extra zichtbaarheid zijn vaak onmisbaar. Of zelfs verplicht. Denk aan veiligheidshesjes. Deze hesjes worden gedragen door iedereen die op locatie aan het werk is. Maar hoe zit het eigenlijk met bezoekers? Ook bezoekers kunnen risico lopen of een risico vormen. Voor alle bezoekers zijn er bezoekers hesjes. Dit zijn speciale veiligheidshesjes voor bezoekers die twee dingen doen: zorgen voor extra zichtbaarheid én duidelijk maken dat het bezoekers betreft.

Bezoeker hesjes zorgen voor goede zichtbaarheid en veiligheid

Bezoeker hesjes zorgen op dezelfde manier voor veiligheid als normale veiligheidshesjes. Dit betekent dat ze kunnen worden geleverd in een felle kleur. Hiermee valt de bezoeker extra op. Bezoeker hesjes zijn daarnaast voorzien van horizontale en/of verticale reflecterende strepen. Dankzij deze reflectiestrepen valt de drager extra goed op in het donker. Wanneer het hesje wordt beschenen, zal deze licht fel terugkaatsen.

Worden er ook veiligheidshesjes gedragen door medewerkers? Dan is het verstandig om bezoeker hesjes in een andere kleur aan te schaffen. Zo zijn bezoekers direct van medewerkers te onderscheiden. In de webshop kun je zowel voor de reguliere veiligheidshesjes als voor de bezoeker hesjes kiezen uit diverse kleuren.

Maak duidelijk dat het om bezoekers gaat met behulp van een opdruk

Bezoeker hesjes zorgen voor extra veiligheid omdat ze onder alle omstandigheden extra goed zichtbaar zijn. Maar misschien wil je ook duidelijk maken dat de dragers van deze hesjes bezoekers zijn. In de vorige alinea gaven wij al aan dat het daarom verstandig is om de bezoeker hesjes te kopen in een afwijkende kleur. Maar je kunt deze hesjes ook kopen met bedrukking. Het opschrift “bezoeker” maakt extra duidelijk dat de drager geen onderdeel van het bedrijf is.

Comfortabele, goed draagbare hesjes

Bezoeker hesjes worden gedragen over de normale kleding heen. Daarom moeten zij ruim genoeg zijn. Onze hesjes worden geleverd in een maat die door iedereen comfortabel gedragen kan worden. De hesjes zijn licht en gemaakt van polyester. Dankzij elastiek en klittenbandsluiting kunnen de hesjes eenvoudig aan- en uitgetrokken worden en zijn ze altijd comfortabel en goed draagbaar. Ook wanneer ze over dikke kleding heen gedragen worden.

Het verschil tussen een normaal hesje en een RWS bezoeker hesjes

In de webshop vind je twee verschillende soorten bezoeker hesjes: een normaal hesje en een RWS hesje. In sommige omgevingen zullen de normale hesjes voldoen. Het kan zijn dat er extra veiligheidseisen gelden. Kies dan voor een RWS bezoeker hesje. Deze hesjes zijn EN ISO20471 C2 gecertificeerd. Dit is een norm voor hoge zichtbaarheid en signaalkleding die op plekken met verhoogd risico geldt.

Bestel direct in de webshop

Heb je de veiligheidshesjes voor bezoekers gevonden die je zocht? Bestel deze dan direct in de webshop. Bij grotere aantallen kun je rekenen op een aantrekkelijke korting. Mocht je eerst nog vragen hebben over de bezoeker hesjes? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je met plezier verder.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company