Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

Vetblussers

Ontdek de ultieme keukenbeschermer: Onze vetblussers. Onze vetblussers bieden een krachtige en snelle oplossing voor het bestrijden van branden veroorzaakt door vetten en oliën.

Filters

Vetblussers: Krachtige bescherming tegen vet- en oliebranden

Onze vetblussers bieden een krachtige oplossing voor het bestrijden van branden veroorzaakt door vetten en oliën. Of het nu in een professionele keuken, restaurant, of thuis is, deze blussers zijn speciaal ontworpen om snel en effectief op te treden bij branden in keukenomgevingen.

Speciaal ontworpen voor keukens

Met hun speciale formulering zijn onze vetblussers ideaal voor gebruik in keukens waar branden met vloeibare brandstoffen vaak voorkomen. Hun doeltreffende werking helpt om de brand snel onder controle te krijgen en verdere schade te voorkomen.

Veiligheid en Betrouwbaarheid

Onze vetblussers voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en zijn eenvoudig te bedienen in noodsituaties. Met een vetblusser bij de hand ben je voorbereid op mogelijke brandincidenten in de keuken en kun je snel en doeltreffend ingrijpen om de veiligheid te waarborgen.

Investeer vandaag nog in de veiligheid van jouw keuken met onze hoogwaardige vetblussers. Voorkomen is beter dan blussen!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company