Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

Rookmelders koppelbaar

Bescherm je huis met een geavanceerd waarschuwingssysteem tegen brand met onze koppelbare rookmelders. Deze melders zijn ontworpen om met elkaar te communiceren, waardoor ze allemaal tegelijkertijd afgaan wanneer er rook wordt gedetecteerd in één ruimte.

Filters

Rookmelders koppelbaar

Veel rookmelders zijn koppelbaar. Koop je een rookmelder, dan wil je uiteraard een rookmelder die het beste jouw situatie past en voldoende veiligheid te bieden heeft. Wanneer je huis wat groter is en over meerdere verdiepingen beschikt, is een koppelbare rookmelder de ideale optie. Hiermee bedoelen we rookmelders die aan elkaar zijn gekoppeld. Ze hangen in verschillende ruimtes en staan met elkaar in verbinding. Wanneer één rookmelder afgaat, slaan alle rookmelders alarm. Zo word je nog beter gealarmeerd.

Waarom een koppelbare rookmelder?

Neem je een normale rookmelder, dan detecteert deze rook  om vervolgens alarm te staan. Zo kun je meteen actie ondernemen. In grotere huizen is een enkel alarm vaak niet voldoende. Rookmelders die koppelbaar zijn, staan altijd met elkaar in verbinding. Wanneer één rookmelder afgaat, gaat de rest ook af. Zo ben je als bewoner toch gealarmeerd en kun je meteen actie ondernemen. Daardoor voorkom je veel schade en/of lichamelijk letsel. Denk bijvoorbeeld aan een situatie waarin op zolder rook wordt gedetecteerd wanneer jij beneden bent. Omdat de melder beneden ook af gaat, weet je direct dat er ergens in huis brand aan het ontstaan is.

Draadloze rookmelder

Een koppelbare rookmelder is een uitstekende keuze. Kies je voor een koppelbare rookmelder, dan kun je kiezen voor een draadloze rookmelder en de bedrade koppelbare rookmelder. Kies je voor een koppelbare rookmelder op batterij, dan is deze draadloos. Echter zijn er ook rookmelders die zowel draadloos als met draad te koppelen zijn. Je kunt rookmelders eenvoudig draadloos verbinden. Sommigen zijn al gekoppeld, waardoor je dit zelf niet meer hoeft te doen.

Hoeveel rookmelders heb je nodig?

Misschien vraag je je af hoeveel koppelbare rookmelders je precies nodig hebt. Het is verplicht om minimaal één rookmelder per verdieping te hebben. Deze melders installeer je op een centrale plek, hoog genoeg aan de muur of aan het plafond. Heeft jouw woning drie verdiepingen, dan heb je in principe drie rookmelders nodig. Maar meer kan nooit kwaad.

Welke extra eigenschappen wens je voor je rookmelder?

Bedenk ook goed welke extra eigenschappen je wenst voor je rookmelder. Afhankelijk van wat voor soort rookmelder je kiest, kun je voor diverse extra functies kiezen. Er zijn namelijk diverse rookmelders die koppelbaar zijn en over unieke eigenschappen beschikken. Denk aan rookmelders met een extra hard alarm, rookmelders met extra testfuncties en ingebouwde led verlichting. Je kunt ook voor een slimme rookmelder kiezen. Deze hebben nog veel meer extra functies. Zo kunnen ze je een bericht sturen als je niet thuis bent en er rook of brand gedetecteerd wordt. Ook als je niet thuis bent, weet je dan precies wanneer er brand is.

Bestel direct jouw koppelbare rookmelders

Wil je koppelbare rookmelders bestellen? Dat kan direct in onze webshop. Bij alle producten vind je een duidelijke beschrijving. Mocht je toch een vraag hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij staan voor je klaar.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company