Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

Oordoppen

ARBOwinkel.nl heeft een gebruiksvriendelijk assortiment gehoorbescherming zodat je het juiste product zo snel mogelijk kan vinden. Wil je een bepaalde variant of hoeveelheid die niet op de website beschikbaar is? Neem contact op met de klantenservic

Filters

Oordoppen zijn op zeer veel plekken een cruciale vorm van gehoorbescherming. Goede oordoppen zijn geluiddempend en dragen comfortabel dankzij een goede pasvorm. Veel mensen vragen zich af: zijn oordoppen echt nodig? Het antwoord is - veel vaker dan men denkt - ja. Iedereen heeft wel eens mensen oordopjes zien dragen bij luidruchtige werkzaamheden. Misschien heb je hier zelf ook ervaring mee. Van alle risico’s die je tijdens het werk, maar ook in veel verschillende privésituaties kunt lopen, wordt gehoorbeschadiging misschien wel het minst erkend.

Natuurlijk weet iedereen dat harde geluiden schadelijk zijn. Maar in hoeverre? En vanaf welke waarde is geluid schadelijk? Een grote misvatting is dat alleen (extreem) hard geluid schadelijk is voor je gehoord. Al bij meer dan 80 decibel kan geluid je gehoor schade toebrengen. Het gaan dan vaak ook niet zozeer alleen om het volume, maar ook aan hoe lang je hieraan bloot bent gesteld. Een heel dag naast een drukke autoweg staan, of klanten bedienen in een restaurant zijn twee voorbeelden van situaties waarin je te lang bloot wordt gesteld aan een verhoogd geluidsniveau. Oordoppen dragen is dan absoluut aan te raden, ook al voelt het niet direct zo.

Koop oordoppen eenvoudig online

In de webshop van ARBO winkel kun je goede oordoppen kopen. Natuurlijk kun je ook in onze fysieke winkel in Ede terecht voor het aanschaffen van oordoppen.

In ons assortiment vind je drie verschillende soorten oordoppen. Elk met eigen specificaties. Onderstaand volgt wat meer informatie zodat je kunt lezen welke oordopjes wel en niet bij jou passen.

3M oordoppen met koord

De 3M oordopjes met koord zijn een zeer comfortabel doordat ze gemaakt zijn van vast siliconenrubber. Deze dispenser bevat 50 paar duurzame oordoppen met koord van het merk 3M. De gemiddelde dempingswaarde is SNR 32 dB(A). De enkele maat is geschikt voor iedereen en dankzij het koord zul je de oordoppen niet snel verliezen.

M-Safe 8011-R

De M-Safe 8011-R oordop zorgt voor een uitstekende geluidsdemping en draagcomfort. De zachte schuimstof zorgt voor een optimaal draagcomfort en dankzij de conische vorm van de oordoppen zijn deze gemakkelijk in te brengen. Zij zijn per 50 paar verpakt in een handig potje. Deze oordoppen hebben een gemiddelde dempingswaarde van SNR 34 dB(A).

3M oordoppen - 400 stuks

De 3M oordoppen zijn zeer comfortabel doordat ze gemaakt zijn van zacht, hypoallergeen Polyurethaanschuim. Dit zijn perfecte oordoppen voor eenmalig gebruik. De dispenser bevat 200 paar oordoppen die in elk oor passen. De gemiddelde dempingswaarde is SNR 37 dB(A).

Behoefte aan sterkere demping?

Wij bieden oordoppen met een uitstekende demping. Is deze demping desondanks nog niet genoeg? Kijk dan ook eens naar oorkappen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company