Terug

 • Gratis verzending vanaf €100,-
 • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
 • Gratis cadeau bij iedere bestelling

PFAS- / Fluorvrije brandblussers

Met PFAS- / fluorvrije brandblussers kies je voor optimale veiligheid en draag je tegelijkertijd bij aan een beter milieu met onze innovatieve, milieuvriendelijke brandblussers. Of je nu je woning, kantoor of voertuig wilt beschermen.

Filters

PFAS- / Fluorvrije Brandblussers: Veiligheid zonder schadelijke stoffen

Wil je een brandblusser kopen die niet alleen effectief is maar ook milieuvriendelijk? Overweeg dan een PFAS- / fluorvrije brandblusser! Deze blussers zijn een uitstekende keuze voor iedereen die veiligheid hoog in het vaandel heeft staan en tegelijkertijd zorg wil dragen voor het milieu. Of je nu een brandblusser voor je woning, bedrijf of voertuig nodig hebt, een fluorvrije brandblusser biedt je optimale brandveiligheid zonder de nadelige effecten van schadelijke stoffen.

Waarom kiezen voor een PFAS- / fluorvrije brandblusser?

Brandblussers die vrij zijn van PFAS en fluorverbindingen zijn ontworpen om dezelfde hoge prestaties te leveren als traditionele schuimblussers, maar zonder de milieubelastende chemicaliën. PFAS (poly- en perfluoralkylstoffen) zijn schadelijk voor het milieu en de gezondheid. Het vermijden van deze stoffen helpt je bij het bijdragen aan een schonere wereld en het verminderen van jouw ecologische voetafdruk.

Voordelen van PFAS- / fluorvrije brandblussers

 1. Milieuvriendelijk: Deze brandblussers bevatten geen schadelijke fluorverbindingen, waardoor ze veiliger zijn voor het milieu en de menselijke gezondheid.
 2. Veiligheid: Ze bieden dezelfde betrouwbare bescherming tegen brand als traditionele schuim- en poederblussers.
 3. Minder Schade: In tegenstelling tot poederblussers veroorzaken fluorvrije brandblussers minder nevenschade bij gebruik, wat betekent dat je eigendommen beter beschermd blijven.
 4. Gebruiksgemak: Ze zijn net zo eenvoudig in gebruik en onderhoud als andere types brandblussers.

Wanneer gebruik je een PFAS- / fluorvrije brandblusser?

Een PFAS- / fluorvrije brandblusser is geschikt voor diverse toepassingen. Of je nu thuis, in een voertuig of op het werk bent, deze blussers kunnen effectief kleine tot middelgrote branden bestrijden. Het is aan te raden om in elke keuken, werkplaats en op elke verdieping van je huis een brandblusser beschikbaar te hebben. Voor bedrijven en openbare gebouwen is het gebruik van brandblussers vaak wettelijk verplicht en fluorvrije opties bieden een milieubewuste keuze.

Koop een goedgekeurde PFAS- / fluorvrije brandblusser

Wanneer je een fluorvrije brandblusser aanschaft bij Arbowinkel.nl, ben je verzekerd van een product dat voldoet aan alle wettelijke normen en veiligheidsvoorschriften. Onze blussers zijn uitgebreid getest en gecertificeerd, zodat je met een gerust hart kunt vertrouwen op de werking en veiligheid ervan.

Het laten keuren van je brandblussers is essentieel om ervoor te zorgen dat ze naar behoren functioneren wanneer je ze nodig hebt. Bij Arbowinkel.nl bieden we professionele keurdiensten aan om ervoor te zorgen dat jouw brandblussers altijd in topconditie zijn.

Wil je een brandblusser keuring aanvragen? Dat kan via deze link: Brandblusser keuring aanvragen

Betaalbare fluorvrije brandblussers bij Arbowinkel.nl

Bij Arbowinkel.nl kun je rekenen op scherpe prijzen en hoge kwaliteit. Of je nu één brandblusser nodig hebt of een groot aantal voor een compleet bedrijfspand, wij bieden aantrekkelijke prijzen en volumekortingen. Bekijk ons uitgebreide assortiment PFAS- / fluorvrije brandblussers en kies de blusser die het beste bij jouw behoeften past. Heb je vragen of wil je advies op maat? Neem dan gerust contact op met onze deskundige klantenservice. We helpen je graag bij het vinden van de perfecte brandblusser voor jouw situatie.

Kies voor veiligheid én milieuvriendelijkheid met de PFAS- / fluorvrije brandblussers van Arbowinkel.nl!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company