Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

Overige merken

Op deze pagina vind je de overige AED merken. Ook deze merken zijn van goede kwaliteit. Schaf een AED aan en verhoog de kans op het redden van een mensenleven binnen jouw omgeving.

Filters

Overige AED merken

Je kunt bij ARBO winkel terecht voor het aanschaffen van een AED van diverse merken. Wij streven er altijd naar om een zo breed mogelijk aanbod te hebben, zodat er voor iedereen een geschikte AED is. Van particulieren tot bedrijven en professionele hulpverleners. Daarom bieden wij ook AED’s aan in vrijwel alle prijsklassen. Van betrouwbare, voordelig geprijsde AED’s tot exemplaren uit het topsegment.

Veel van de merken die wij verkopen, hebben een eigen pagina met hierop meer informatie over de producten en het merk in het algemeen. Niet alle merken hebben (vooralsnog) deze eigen pagina. Daarom vind je op deze pagina onze overige AED merken. Je leest er meer informatie over de merken in kwestie. Heb je een vraag over een van onze overige AED merken? Schroom niet om contact met ons op te nemen. Wij voorzien je graag van de informatie die je nodig hebt en helpen om de ideale AED te vinden.

Een AED aanschaffen

Een AED aanschaffen is iets dat steeds meer mensen overwegen en doen. Een aantal jaar geleden was het nog een zeldzaamheid om een AED in huis te hebben. Nu zie je ze in steeds meer huishoudens. Sinds de AED bereikbaarder is geworden, is deze op steeds meer plekken te komen hangen. Het begon met openbare gelegenheden, zoals winkelcentra, nadat de AED eerder al bij sportclubs gemeengoed was geworden. Maar wie goed om zich heen kijkt, ziet ook in de eigen wijk waarschijnlijk steeds vakers AED’s hangen. We zijn nog een flink eind verwijderd van een goede landelijke dekking (wat wil zeggen dat er op elke plek in Nederland binnen 6 minuten een AED bereikbaar is), maar dagelijks komen er AED’s bij. Het aantal groeit dus nog steeds.

Dat geldt niet alleen voor AED’s op openbare plekken en in wijken, maar vooral ook voor AED’s bij mensen thuis. Een AED kopen is een zeer verstandige beslissing. De kans dat een slachtoffer een hartstilstand overleeft is met een AED namelijk vele malen groter dan met handmatige reanimatie. Zeker wanneer de AED binnen zes minuten wordt toegepast, is er niet alleen een goede kans dat er weer voor een hartslag kan worden gezorgd, maar is er ook een reële kans dat het slachtoffer geen blijvende gevolgen aan de hartstilstand overhoudt.

Wat goed is om te weten wanneer je overweegt om een AED aan te schaffen, is dat iedereen een AED kan bedienen. Elke AED is uitgerust met instructies. Deze worden gesproken, maar luxere AED’s beschikken daarnaast vaak over visuele instructies waarbij handelingen woorden voorgedaan op een scherm. Zo kun je zelfs als leek stap voor stap goede reanimatie uitvoeren.

Wil je er echt zeker van zijn dat je goed kunt reanimeren? Overweeg dan om je in te schrijven voor een reanimatiecursus of EHBO cursus.

Overige AED merken: Physio Control Lifepak

ARBOwinkel.nl verkoopt twee modellen Physio Control Lifepak. Beide zijn dit AED’s die zich qua prijs in het middensegment of iets daarboven bevinden. Daar krijg je natuurlijk het nodige voor terug. Allereerst is elke Physio Control Lifepak AED opgeborgen in een robuuste maar handzame koffer zodat je de AED eenvoudig mee kunt nemen. Dit maakt de AED’s van Physio Control Lifepak geschikt voor bijvoorbeeld EHBO medewerkers op evenementen.

Physio Control Lifepak CR2 is beschikbaar als vol- en halfautomatische AED. Ook kan de keuze gemaakt worden tussen een apparaat wat werkt op 3G of verbindt met WiFi. De Physio Control CR2 kan worden aangesloten op de Lifelink Central AED program manager. Deze functie kan realtime de ECG data doorsturen naar professionele hulpverleners. Bij aankomst van de professionele hulpverleners loopt de overdracht een stuk soepeler. Hierdoor wordt kostbare tijd gewonnen.

De Physio Control Lifepak 1000 beschikt over een batterij met een hoge capaciteit van ca. 400 schokken. Het LCD display dient voor de weergave van het aantal schokken, tijdsduur en tekstweergave. Ook is deze Physio control uitgerust met pacemaker detectie en een asystolie detectiedrempel van 80 µV. Kinderelektroden zijn separaat te bestellen. Oplopend energieniveau 150 J tot 360 J.

Vanzelfsprekend geldt ook voor onze overige AED merken zoals Physio Control dat wij niet alleen AED’s verkopen, maar ook toebehoren zoals elektroden en batterijen.

Overige AED merken: Heartsine Samaritan

Een ander merk dat ARBO winkel verkoopt is Heartsine Samaritan. De Heartsine Samaritan Pad 350P is een halfautomaat. Indien de AED adviseert om een schok af te geven, dient de hulpverlener een knop in te drukken, voordat de daadwerkelijke schok wordt afgeleverd.

De Heartsine Samaritan Pad 350P halfautomaat test zichzelf wekelijks op de capaciteit van de batterij en de aanwezigheid van de elektroden. Dit biedt een goede zekerheid. Helaas test de AED zich niet op de werking van de elektroden of op de condensator. Daarentegen is deze AED met 1.145 euro bijzonder scherp geprijsd. Standaard worden er een PadPak meegeleverd. Deze Padpak bevat de elektroden (voor volwassene) en de batterij. De houdbaarheid van de PadPak is 4 jaar. Na deze 4 jaar dient de PadPak vervangen te worden.

De kwaliteit van een reanimatie hangt voor een groot gedeelte samen met de diepte van compressie en snelheid van de borstcompressie. Door de metronoomfunctie wordt de hulpverlener begeleid in de snelheid van de reanimatie. Daarnaast geeft de AED een reanimatie instructie, voor een optimale reanimatie. Al met al biedt de Heartsine Samaritan dus een hoop waar voor zijn geld.

Doordat de Heartsine Samaritan Pad 350P halfautomaat een IP-waarde heeft van 56 is de AED goed beschermd tegen stof en water. IP is een afkorting van ‘Ingress Protection’. Het eerste cijfer staat voor de stofbescherming en het tweede cijfer staat voor waterbescherming. Het maximaal haalbare cijfer van stofbescherming is 6. De Heartsine 350P haalt hier een score van 5. Dit houdt in dat de AED in een zeer stoffige omgeving kan worden geplaatst. Het maximaal haalbare cijfer van waterbescherming is 8. De 350P haalt hier een score van 6, waardoor deze AED zelfs tegen harde waterstralen is beschermd.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company