Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

Security hesjes

Security hesjes worden in veel gevallen gebruikt voor surveillanten en toezichthoudende taken. Door het dragen van security hesjes zorg je dat je goed opvalt.

Filters

Dat voor beveiligers veiligheid in alle opzichten voorop staat, hoeven we natuurlijk aan niemand uit te leggen. Beveiligers zijn er om de veiligheid te waarborgen en te handhaven. Maar zij moeten zelf natuurlijk ook veilig blijven. Goede zichtbaarheid is voor een beveiliger essentieel. Omdat beveiligers in risicovolle en gevaarlijke situaties terecht kunnen komen. Maar ook vanwege herkenbaarheid. Het is voor alle aanwezigen belangrijk dat een beveiliger snel kan worden herkend en kan worden ingeschakeld. Security hesjes helpen hierbij. Door een beveiliger uit te rusten met een security hesje is hij/zij extra goed herkenbaar en extra veilig op meerdere manieren.

Hoe werkt een security hesje?

Een security hesje werkt hetzelfde als elk ander veiligheidshesje: het is een hesje in een felle, opvallende kleur en voorzien van reflecterende strepen. Dit betekent voor de zichtbaarheid van de beveiliger twee dingen: hij/zij is zowel bij (dag)licht als in donkere omstandigheden optimaal zichtbaar. De felle kleur valt onder alle omstandigheden op. Verlichting (bijvoorbeeld wanneer het donker is of ‘s avonds buiten) zorgt ervoor dat de reflecterende banen op het security hesje oplichten.

Prettig draagbaar en geschikt voor elke beveiliger

Natuurlijk moet een security hesje de drager niet hinderen in het uitvoeren van zijn/haar werkzaamheden. Beveiligers moeten wendbaar blijven. Security hesjes zijn soepel, licht en vallen los. Je hebt vrijwel niet door dat je deze draagt. Dankzij de royale maten en eenvoudige mogelijkheden om aan en uit te trekken is het hesjes voor iedere beveiliger schikt.

Laat mensen zien dat je beveiliger bent

De aanwezigheid van een beveiliger zorgt voor een veiliger gevoel en - bijna altijd - voor een omgeving met minder incidenten. De zichtbaarheid van een beveiliger is cruciaal. Wanneer beveiligers goed zichtbaar zijn, zullen mensen die kwaad in de zin hebben meestal worden afgeschrikt. Met een security hesjes maak je duidelijk zichtbaar wie de beveiligers zijn. Niet alleen door de kleur van het hesje, maar ook door de opdruk. Een security hesje kan namelijk met de opdruk “security” of “beveiliger” worden gekocht.

Worden er extra eisen gesteld aan de zichtbaarheid?

In veel gevallen zijn beveiligers met een standaard security hesje in de gewenste kleur perfect uitgerust. Het kan wel zo zijn dat er onder bepaalde omstandigheden of op bepaald plekken strengere eisen worden gesteld aan de zichtbaarheid. Voor die gevallen hebben wij het RWS security hesje. Dit is een extra goed zichtbaar veiligheidshesje dat voldoet aan de strengste certificeringen op het gebied van zichtbaarheid. Onder andere dankzij extra reflecterende banen.

Bestel direct in de webshop

Security hesjes haal je eenvoudig in huis. Kies de kleur van je keuze en bestel de gewenste hoeveelheid. Bij grotere aantallen kun je rekenen op extra aantrekkelijke kortingen. Mocht je eerst nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Wij geven je graag de informatie die je nodig hebt.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company