Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

EHBO tas

Een goed gevulde EHBO tas redt levens. Met de juiste middelen kun je ervoor zorgen dat je snel te hulp kunt schieten en de eerste hulp kunt aanbieden dat van levensbelang kan zijn.

Filters

Een goed gevulde EHBO tas redt levens. Met de juiste middelen kun je ervoor zorgen dat je snel te hulp kunt schieten en de eerste hulp kunt aanbieden dat van levensbelang kan zijn. Dit kan op elk type locatie, zoals op het werk, tijdens evenementen of thuis in huis. Ongeluk zit in een klein hoekje, je kunt er daarom maar beter zo goed mogelijk op voorbereid zijn. Bekijk de verschillende EHBO rugtassen en vergelijk tussen gevulde modellen en legen modellen.

Je draagt de tassen eenvoudig comfortabel en overal met je mee op je rug, ideaal dus voor het verlenen van hulp tijdens festivals, sportevenementen of bedrijfsuitjes. Bekijk wat er zoal in een EHBO tas zit aan belangrijke materialen en ga voor een goed uitgeruste tas voor een veilig gevoel op elke locatie. Zorg er dus voor dat je altijd in een EHBO tas beschikbaar hebt, en voorkom daarmee een hoop problemen en onveilige situaties. Vergelijk de beschikbare modellen en ga voor een tas die het beste bij jou doeleinden past. Ga voor een rugtas of een schoudertas en bekijk de verschillende opties aan gevulde tassen zowel als lege tassen.

EHBO rugtassen

EHBO tassen komen in tal van soorten, maten en prijscategorieën. Zo kun je kiezen voor een gevulde tas of een compleet lege tas. Wij bieden zowel goed gevulde tassen als lege tassen. De gevulde tassen bestaan uit de basiselementen van een goede EHBO tas en zijn geschikt voor elke hulpverlener en voor de algemene eerste hulp verlening. Wanneer je een wat meer bedrijfsspecifieke voorkeuren hebt of specifieke doelgroep behandeld, is het aan te raden om een tas te kiezen die geheel naar wens ingericht kan worden, namelijk de lege EHBO tassen. De EHBO tas leeg zijn geheel naar wens in te richten met specifieke zorgbehoeften voor jouw doeleinde.

Dit biedt de mogelijkheid om de tas zo in te richten dat je altijd de juiste materialen bij de hand hebt die jij als zorgverlener of hulpverlener het meest gebruikt. Dit is met name van belang voor bepaalde bedrijfsrisico’s en veel voorkomende ongelukken op locaties. Een volledig afgestemd de tas kan dus vele voordelen opleveren. Zowel de gevulde als de lege tassen zijn van alle gemakken voorzien in. De tassen hebben handige vakjes en riempjes waardoor je eenvoudig structuur aan kunt brengen en een goed overzicht houdt van wat er zoal beschikbaar is en wat moet worden bijgevuld. Ook zijn de tassen voorzien van handige reflectiestrips, hierdoor vallen de tassen altijd keurig op en zorg je voor een extra beetje veiligheid en een hogere zichtbaarheid voor de hulpverlener.

Belangrijke materialen in een EHBO rugtas

Kom nooit meer zonder belangrijke items te zitten en ga voor een goed uitgeruste EHBO rugtas. Met materialen zoals verband, tape, en ontsmettingsproducten, ben je verzekerd van de meest belangrijke materialen voor het verlenen van eerste hulp. Met materialen zoals snelverband en ontsmettingsmiddel kun je eenvoudig kleine wonden verzorgen en behandelen en voorkom je infecties en vervelende klachten. Daarnaast bestaat de tas uit andere handige items zoals een zwachtel en gaaskompres en diverse pleisters om eenvoudig en snel een wond te verzorgen.

Zorg ervoor dat je de materialen bij vult wanneer deze gebruikt zijn om zo te voorkomen dat je een belangrijk product mist. Het is belangrijk dat je de tas regelmatig controleert en aanvult en afstemt met specifieke bedrijfsrisico behoeften en zorg ervoor dat je belangrijke materialen die je vaak gebruikt altijd bij de hand hebt. Hiermee zorg je voor een goed uitgeruste tas en voorkom je dat je zonder een bepaald product komt te zitten.

EHBO tassen vergelijken

Er zijn diverse handige en kwalitatieve EHBO rugtassen waaruit je kunt vergelijken. De tassen zijn allen zeer comfortabel en bieden een perfect draagcomfort. Dit zorgt ervoor dat je de tassen langdurig kunt dragen zonder knelling. De tassen zijn verstelbaar zodat je ze geheel naar jouw afmetingen kunt instellen. Daarnaast zijn de tassen waterdicht en bieden ze de juiste bescherming tegen lichte vallen en stoten. Dit zorgt ervoor dat je de tassen prima kunt dragen tijdens een regenbui of in vochtige gebieden.

Vergelijk de verschillende gevulde tassen en de lege tassen en ga voor een tas die het beste bij jouw doeleinde past. Vergelijk de verschillende modellen, zoals de rugzak of de schoudertas in het rood en ga voor een tas waarin je al jouw specifieke producten kwijt kunt. De tassen bieden optimale opbergmogelijkheden en zijn voorzien van handige tasjes en uitneembare etuis. Daarmee zorg je voor extra structuur en een opgeruimde tas. De tassen zijn gemaakt van kwalitatieve materialen en zorgvuldige geselecteerde producten. Daarnaast zijn ze voorzien van de laatste kwaliteit standaarden en bieden ze een goede stevigheid. Wij bieden graag een goede EHBO rugzak voor een zo voordelig mogelijke prijs. Met verschillende kwalitatieve designs, kun je eenvoudig vergelijken welk product voor jou het meest van pas komt, en ga je daarmee voor een optimale veiligheid en bescherming op elke locatie.

EHBO tas bestellen

Wij leveren je graag de beste rugzak tegen de meest voordelige prijs. De tassen worden thuis afgeleverd of je kunt ervoor kiezen om de tassen te komen passen en ophalen in onze vestiging in Ede. Ook is het mogelijk om meerdere modellen tegelijk aan te schaffen zodat je voor meerdere hulpverleners tegelijk van een tas kunt voorzien. Wist je dat je ook voor brandblussers bij ons terecht kan?

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company