Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

Veiligheidspictogrammen en veiligheidssymbolen

In situaties waarin veiligheid mogelijk in het geding komt, is het van groot belang om hier goed voor te waarschuwen. Veiligheidspictogrammen zijn de optimale manier om dit te doen. Dit zijn veiligheidsstickers met veiligheidssymbolen die waarschuwen.

Veiligheidspictogrammen en veiligheidssymbolen

Op zoek naar de beste pictogrammen voor jouw bedrijf of organisatie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze uitgebreide collectie pictogrammen is speciaal ontworpen om jouw boodschap helder en duidelijk over te brengen. Of je nu op zoek bent naar pictogrammen voor op jouw website, in de fysieke ruimte of op productverpakkingen, wij hebben het allemaal.

Evacuatie en nooduitgang pictogrammen

Evacuatiepictogrammen en nooduitgang pictogrammen leveren een cruciale bijdrage aan de veiligheid van elk pand. Ook voor mensen die niet bekend zijn met de evacuatieroute en -mogelijkheden, is in een enkele oogopslag duidelijk waar zij naartoe moeten bij noodgevallen. Een nooduitgang bord of nooduitgang sticker is een eenvoudige en kostenefficiënte manier om onnodig leed te voorkomen. Een pictogram van een nooduitgang of een nooduitgang sticker is ook bij iedereen bekend en zal door iedereen begrepen worden.

Waarschuwingsborden en waarschuwingsstickers

Waarschuwingsborden mogen niet ontbreken op plaatsen waar er een potentieel gevaar aanwezig is, in welke vorm dan ook. Er zijn tal van waarschuwingsborden verkrijgbaar die op duidelijke manier waarschuwen voor vrijwel elk denkbare risicovolle situatie. Waarschuwingsborden kopen is een verstandige investering. Dat geldt ook voor waarschuwingsstickers. Waarschuwingsstickers zijn uitermate effectief bij gebruik van apparatuur. Hiermee is voor de gebruiker direct zichtbaar dat voorzichtigheid geboden is.

Gebodsborden en gebodsstickers

In tal van situaties kunnen er eisen worden gesteld aan het handelen en het gedrag van aanwezigen. Met gebodsborden en gebodsstickers helpt u aanwezigen te herinneren aan geldende regels en geboden. Gebodsborden kopen voorkomt dat mensen al dan niet onbewust geen rekening houden met wat er van hen verwacht wordt.

Verbodsborden en verbodsstickers

Verboden gelden niet voor niets. Of het nu te maken heeft met financiele consequenties of potentieel gevaarlijke situaties. Verboden moeten worden nageleefd en gehandhaafd en de beste manier om hier voor te zorgen is met verbodsborden en verbodsstickers. Verbodsborden, zoals verbodsborden verboden toegang en verbodsborden voor het verkeer, vallen op en laten geen ruimte tot twijfel. Ook “verboden” stickers hebben eenzelfde effect en zijn zeer geschikt voor binnengebruik.

Brand pictogrammen

Brand pictogrammen behoren tot de bekendste veiligheidspictogrammen. Pictogrammen brandveiligheid en brandbestrijding pictogrammen hoeven niet eens voorzien te zijn van begeleidende tekst: het zien van deze pictogrammen vertelt mensen genoeg.

Veiligheidsnorm ISO 7010

In de veiligheidsnorm ISO 7010 is de vormgeving van de meest gebruikte veiligheidspictogrammen vastgelegd. ISO 7010 pictogrammen zijn universeel en beslaan belangrijke gebieden zoals vluchtwegaanduidingen, brandveiligheidspictogrammen en gebodspictogrammen.

Pictogrammen en veiligheidsstickers bij ARBOwinkel

Pictogrammen kopen kan online op ARBOwinkel.nl. Veiligheidspictogrammen kopen is een verstandige keuze. Voor elke situatie is er een relevante set pictogrammen of een passend pictogram. Veiligheidspictogrammen bestellen kan in tal van situaties een groot verschil maken en ervoor zorgen dat de veiligheid niet in het geding komt.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 950+ Reviews @ Feedback Company
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »