Terug

  • Een fysieke winkel in Ede
  • Achteraf betalen
  • Snelle levering door eigen voorraad

Veiligheidshesjes

Met een veiligheidshesje zorg je ervoor dat je goed zichtbaar bent voor de omgeving! De veiligheidshesjes zijn verkrijgbaar met verschillende opdrukken en voldoen aan de Europese veiligheidsnormen. Bij ARBOwinkel.nl kan je ook veiligheidshesjes bestellen

Filters

De soorten veiligheidshesjes

Met een veiligheidshesje ben je beter zichtbaar en veiliger met werkzaamheden die je uitvoert op momenten dat je beter zichtbaar moet zijn. Denk bijvoorbeeld aan werken langs de weg, werken als verkeersregelaar maar ook in geval van een calamiteit. Omdat we de zichtbaarheid van de mens in geval van een calamiteit willen vergroten hebben we diverse veiligheidshesjes met opdruk in het assortiment. Zo hebben we de standaard BHV hesjes voor iedere BHV’er binnen een bedrijf. Deze hesjes hebben we met verschillende opdruk zoals ‘Hoofd BHV’ en ‘Ploegleider BHV’.

Veiligheidshesje BHV van ARBOwinkel.nl

De bekende BHV veiligheidshesjes zijn niet meer weg te denken binnen een organisatie. Is een BHV veiligheidshesje verplicht? Nee dat is het niet. We raden het wel aan om iedere BHV’er binnen een organisatie een hesje te laten dragen in geval van een calamiteit. Als je een BHV hesje draagt vergroot je je zichtbaarheid en wordt je niet gestoord. Wil je meer weten over BHV of over een BHV cursus? Wij bieden ook BHV cursussen aan. Bekijk onze BHV cursus.

Veiligheidshesjes met eigen opdruk

Op zoek naar een veiligheidshesje met eigen opdruk? Geen probleem, ARBOwinkel.nl maakt deze hesjes speciaal naar wens. Al vanaf 5 stuks kan je bij ons deze veiligheidshesjes bestellen. Het enige wat je hoeft te doen is een mail sturen naar [email protected] met het gewenste kleur hesje en de bijbehorende tekst en/of logo. Bij akkoord van de prijzen ontvang je gratis een proefdruk.

Veiligheidshesjes kopen?

Veiligheidshesjes bestel je gemakkelijk online op ARBOwinkel.nl. Wij produceren deze hesjes zelf en kunnen daarom snel leveren. Kom je een veiligheidshesje met een bepaalde opdruk niet tegen maar wil je deze wel bestellen? Neem contact met ons op! Wij maken ieder veiligheidshesje naar wens! Ook hierbij geldt; voor 17:00 besteld, morgen in huis! Bestel daarom veiligheidshesjes bij ons online!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,9 / 10 - 3118 Reviews @ Feedback Company