Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

Veiligheidshesjes

Met een veiligheidshesje zorg je ervoor dat je goed zichtbaar bent voor de omgeving! De veiligheidshesjes zijn verkrijgbaar met verschillende opdrukken en voldoen aan de Europese veiligheidsnormen.

Filters

Soorten veiligheidshesjes

Op zoek naar een veiligheidshesje, of ook wel veiligheidsvest genoemd, voor op het werk of voor je vereniging? Bij ARBOwinkel.nl regel je de bestelling eenvoudig en snel en ga je voor een hesje van topkwaliteit. Met een ruime keuze aan diverse veiligheidsvesten, kun je eenvoudig vergelijken welk model het beste bij jouw bedrijf past en kun je vervolgens het product volledig op jouw voorkeuren afstemmen.

Bestel jouw voorraad veiligheidshesjes vandaag nog en je ontvangt ze de volgende dag al in huis. Verhoog eenvoudig de veiligheid op het kantoor of in jouw bedrijfspand en zorg ervoor dat je altijd de juiste hesjes op voorraad hebt. Nieuwsgierig naar hoe je voor meer veiligheid kunt zorgen op de werkvloer? Bekijk dan ook onze BHV cursussen voor een optimale veiligheid voor elke werkomgeving.

Voordelen veiligheidshesjes

Veiligheidshesjes zijn handig en kunnen op vele momenten goed gebruikt worden. Met een veiligheidshesje ga je voor een optimale zichtbaarheid en kun je werkzaamheden waarbij een hoge mate van zichtbaarheid van belang is, vele malen veiliger uitvoeren. Activiteiten waaraan je kunt denken zijn bijvoorbeeld werkzaamheden naast de weg of tijdens noodsituaties. Ook verhoog je de mate van herkenbaarheid. Zo worden de hesjes bijvoorbeeld vaak gebruikt tijdens sportevenementen om zo de verschillende teams en spelers goed uit elkaar te houden. Met diverse kleuren zorgt je dat elke unit, elk team of elke speler, zich goed kan onderscheiden van andere.

Reflectie veiligheidshesjes 

De reflecterende eigenschappen van veiligheidshesjes die voldoen aan de Europese veiligheidsnormen zorgen ervoor dat ze al bij weinig licht toch goed gaan opvallen in het donker. Onderzoek van zowel de ANWB als ADAC laat zien dat veel hesjes vaak onvoldoende licht terugkaatsen en veelal niet voldoen aan de EU richtlijnen.

Lichtreflectie controle

Zelf controleren van de benodigde reflectie ook bij verschillend gekleurde veiligheidshesjes eenvoudig. De ANWB adviseert om het hesje op ongeveer 3 meter afstand te plaatsen en er met een lampje op te schijnen. Als het hesje stralend wit reflecteert dan is de kwaliteit voldoende

Om de mate van herkenbaarheid te vergroten, kun je bedrukte hesjes aanschaffen. Hiermee verhoog je  direct de mate van zichtbaarheid en herkenbaarheid. Zo zijn er bijvoorbeeld de standaard BHV hesjes die door elke BHV’er binnen een bedrijf gebruikt kunnen worden. ARBO centrum levert hesjes met een standaard tekst, zoals ‘Hoofd BHV’ of ‘Ploegleider BHV’.

De veiligheidshesje voor BHV van ARBOwinkel.nl

De bekende BHV veiligheidshesjes zijn een belangrijk onderdeel van een organisatie en dragen bij aan de algemene veiligheid op elke locatie. Met jarenlange ervaring en toewijding weten wij als geen ander waaraan een goed veiligheidshesje moet voldoen. Met kennis en vakmanschap werken wij graag aan de verbetering van onze producten en staan wij elke dag weer klaar om de beste hesjes te kunnen leveren.

Wij leveren daarom ook graag de beste kwaliteit en zorgen voor een professionele afhandeling van jouw bestelling. Ook wanneer je specifieke wensen hebt horen wij het graag. Wij leveren je graag een uniek en goed verzorgd product.

BHV cursussen bij ARBOwinkel.nl

Veiligheid staat altijd voorop. Draag bij aan een optimale veiligheid en verbeter de veiligheidssituatie bij jou op het bedrijf of op de vereniging. Momenteel zijn BHV veiligheidshesje op de meeste locaties niet verplicht, maar dat wil niet zeggen dat de hesjes minder belangrijk zijn. In het geval van een calamiteit, bieden de hesjes een zeer belangrijke rol.

In sommige gevallen kan het zelfs levens redden. Het BHV team is ten alle tijden herkenbaar voor andere medewerkers wat bijdraagt aan de algehele veiligheidssituatie. Wil je meer weten over het verhogen van de veiligheid binnen jouw organisatie of vereniging? Bekijk dan onze BHV cursussen voor een stapsgewijze cursus over het verhogen van de veiligheid binnen organisaties. Draag bij aan een veilige werkomgeving en ga vandaag nog voor betere maatregelen en een zo optimaal mogelijke zichtbaarheid op de werkvloer.

Veiligheidshesjes kopen?

Het ontwerpen en bestellen van veiligheidshesjes voor op het werk of voor op je vereniging is heel eenvoudig. Zo regel je de bestelling bij ARBOwinkel.nl binnen een handomdraai. Vergelijk eenvoudig de verschillende soorten hesjes en ga voor een hesje die bij jou het beste past. Vergelijk daarna de verschillende kleuren en lever een ontwerp bij ons aan.

Wanneer je bij ons de hesjes voor 15:30 uur bestelt zijn ze morgen al in huis! Bestel daarom snel al je veiligheidshesjes eenvoudig bij ons online! Wist je dat je ook voor brandblussers bij ons terecht kan?

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company