Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

Volgende controle op

ARBOwinkel.nl heeft een groot assortiment volgende controle op stickers. De keuringsstickers zijn in verschillende afmetingen leverbaar. Wil je een andere kleur of een andere afmeting? Neem contact op met de klantenservice en vraag naar de mogelijkheden!

Filters

Wanneer moet de volgende controle van apparaten of arbeidsmiddelen plaatsvinden? Met “Volgende controle op” stickers maak je dit duidelijk zichtbaar. In bijna elk bedrijf wordt er gewerkt met spullen die gecontroleerd moeten worden. Soms mag dit intern worden gedaan, door hiervoor opgeleide medewerkers. Vaak ook moet dit door externe partijen worden gedaan.

Controle van apparaten en andere middelen is er natuurlijk niet zomaar. Dit is vrijwel altijd een verplichting. Je bent niet alleen verplicht om een controle uit te laten voeren, maar ook om dit op tijd te doen. Medewerkers moeten te allen tijde werken met veilige apparaten en gereedschappen. Hoe garandeer je dit? Door controles tijdig uit te laten voeren. Volgende controle op stickers zorgen ervoor dat iedereen die met de apparaten werkt, weet wanneer de volgende controle plaats moet vinden. Onze tip: plan tijdig de volgende controle in. Wacht niet totdat de deadline verstreken is. Want wat nu als het bedrijf dat de controle uit moet voeren niet beschikbaar is? Je wilt niet riskeren dat je werkt met niet gecontroleerde of gekeurde apparaten.

Hoe werken volgende controle op stickers?

Volgende controle op stickers werken heel eenvoudig. De stickers zijn voorzien van de maanden aan de bovenkant (de cijfers 1 tot en met 12) en de jaartallen aan de onderkant. Door met een stickertang een gaatje te knippen in het jaar en de maand waarop een apparaat gecontroleerd moet worden, zie je in een oogopslag wanneer de controledatum is.

De stickers zijn voorzien van een speciale folie die hen geschikt maakt voor gebruik binnen en buiten. Zo zijn de stickers bijvoorbeeld bestand tegen vocht en blijven ze onder alle omstandigheden goed plakken. Belangrijk, want je wilt natuurlijk dat de stickers altijd zichtbaar zijn.

Over zichtbaarheid gesproken: de stickers plak je natuurlijk altijd op een duidelijk zichtbare plek. Een plek die je ziet zodra je het apparaat gebruikt. Stickers op onzichtbare of moeilijk zichtbare plekken plakken, is onzinnig. De kans is dan veel te groot dat je de keuringsdatum niet vaak genoeg te zien krijgt en misschien zelfs mist.

Wanneer een controledatum verstreken is (en er uiteraard een controle plaats heeft gevonden) kun je de sticker verwijderen. Ondanks dat de stickers goed kleven, krijg je deze er in de meeste gevallen moeiteloos af. Zo niet, dan kun je restjes eventueel verwijderen met een krabbertje of stickerverwijderaar. Vervolgens kun je een nieuwe sticker plakken zodat direct weer duidelijk is wanneer de volgende controle plaats moet vinden.

Zijn er meerdere soorten stickers verkrijgbaar?

Bij ARBO winkel kun je meerdere soorten “volgende controle op” stickers bestellen. Standaard leveren wij deze stickers op rol, met uitzondering van de kleinste hoeveelheid van 100 stuks. Je krijgt dan blauwe stickers met witte letters en opschrift “volgende controle op”. Je kunt de stickers al bestellen vanaf 100 stuks voor slechts € 12,95. Je kunt ook kiezen voor grotere aantallen of andere formaten. De mogelijkheden zijn:

20 millimeter - 1.100 stuks
30 millimeter - 400 stuks

30 millimeter - 800 stuks

40 millimeter - 300 stuks

40 millimeter - 600 stuks

30 millimeter - 100 stuks

 

Liever keuringsstickers?

Deze stickers hebben dus het opschrift “Volgende controle op”. Het is echter ook mogelijk om stickers aan te schaffen met het opschrift “Volgende keuring op”. Dit kan toepasselijker zijn. Soms moeten apparaten alleen periodiek gecontroleerd worden, maar in andere gevallen moet er misschien echt een keuring plaatsvinden.

Personalisatiemogelijkheden

Kies je voor “Volgende keuring op” stickers dan krijg je de mogelijkheid om deze stickers te laten personaliseren. Je kunt dan kiezen voor een andere kleur en een eigen tekst of logo.

Dankzij deze mogelijkheden kun je van de stickers meer maken dan alleen een herinnering voor een keuringsdatum. Ze worden extra herkenbaar omdat je ze bijvoorbeeld kunt laten maken in de kleur van het bedrijf en zelfs kunt voorzien van een eigen logo. Dit oogt net wat specialer en professioneler en is zelfs een soort vorm van promotie. Een zeer aantrekkelijke en betaalbare vorm. Want welke hoeveelheid je ook bestelt: de stickers zijn nooit duur.

Vergeet geen tang bij te bestellen

Wanneer je volgende controle op stickers (of een andere variant) bestelt, vergeet dan niet om een stickertang bij te bestellen. Tenzij je deze natuurlijk al hebt. De stickertang is gemaakt om eenvoudig gaatjes te maken in de controlestickers. Met zo’n tang doe je dit een heel stuk sneller en netter dan met een schaar of op een andere manier.

Veel bedrijven kunnen prima voort met de normale gaatjestang. Moet je grote hoeveelheden stickers tegelijk knippen (dat werkt natuurlijk alleen wanneer alle stickers voorzien moeten worden van dezelfde datum)? Dan kun je kiezen voor de professionele stickertang. Die is een stukje duurder, maar ook van professionele kwaliteit. Dankzij een knipafstand van maximaal vijf centimeter, kun je grote hoeveelheden stickers in één keer knippen. Dat scheelt behoorlijk wat tijd.

Ook voor speciale NEN stickers

Naast algemene controlestickers en keuringsstickers kun je bij ons ook speciale NEN stickers kopen. Deze stickers werken uiteraard hetzelfde, maar zijn voorzien van een opdruk die aangeeft dat een apparaat voldoet aan de NEN-keuringseisen. Deze stickers zijn verkrijgbaar in verschillende varianten voor de meest voorkomende NEN-keuringen.

Speciale wensen? Neem contact met ons op

Heb je speciale wensen voor jouw stickers? Neem vrijblijvend contact op met ARBO winkel. Wij kijken altijd graag naar de mogelijkheden om je precies te bieden wat je zoekt.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company