Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

Volgende inspectie op

ARBOwinkel.nl heeft een groot assortiment volgende inspectie op stickers. De keuringsstickers zijn in verschillende afmetingen leverbaar. Wil je een andere kleur of een andere afmeting? Neem contact op met de klantenservice en vraag naar de mogelijkheden!

Filters

Volgende inspectie op

Om een veilige werking van apparaten en machines te garanderen, zijn inspecties vaak nodig. Welke bedrijfsmiddelen geïnspecteerd moeten worden, is vastgelegd. Zijn er in jouw bedrijf dergelijke middelen aanwezig, dan is het belangrijk dat deze inspecties tijdig worden uitgevoerd. In sommige gevallen wordt er door de partij die de inspecties uitvoert voor gezorgd dat deze op tijd plaatsvinden. Je bent hier als bedrijf zelf echter ook verantwoordelijk voor. Daarom wil je dat altijd duidelijk zichtbaar is wanneer een inspectie plaats moet vinden. “Volgende inspectie op” stickers zijn hiervoor het perfecte middel.

De wet verplicht werkgevers om medewerkers te voorzien van veilige en goed werkende arbeidsmiddelen. Daarom is het cruciaal dat regelmatig inspecties worden uitgevoerd. Worden deze inspecties niet of te laat uitgevoerd, dan kan dit consequenties hebben. Maar los daarvan: je wilt natuurlijk dat medewerkers veilig kunnen werken.

Omdat inspecties vaak van buitenaf verplicht worden, is er niet altijd een noodzaak om zelf de inspectie momenten bij te houden. Aan te raden is dit echter wel. Sowieso gaan we er vanuit dat de inspectie data in de administratie verwerkt zijn, maar het is ook goed om deze zichtbaar op de betreffende apparaten weer te geven, met een “volgende inspectie op” sticker. Waarom is dit aan te raden? Simpel: je kunt daardoor zelf een voorinspectie uitvoeren.

Het spreekt voor zich dat je altijd zelf goed de staat en werking van apparaten in de gaten houdt. Daar wordt ook voor gezorgd, want maatregelen als VCA zorgen ervoor dat medewerkers zelf ook routinematig inspecties uitvoeren. Dit zijn natuurlijk inspecties van een ander niveau dan van een extern keuringsbedrijf. Maar ze zorgen wél voor meer veiligheid. Weet je dat een apparaat binnenkort geïnspecteerd moet worden? Dan kun je zelf al een grondige voorinspectie uitvoeren. Dat helpt je wellicht met het in kaart brengen van de staat en zorgt voor realistische verwachtingen. Zo verklein je de kans dat je voor nare verrassingen komt te staan tijdens de officiële inspectie.

Volgende inspectie op stickers

Om ervoor te zorgen dat iedereen kan zien wanneer er weer een inspectie plaats moet vinden, kun je “volgende inspectie op” stickers op apparaten of gereedschappen plakken. Zo weten medewerkers altijd wanneer er een inspectie verwacht kan worden, maar kun je als bedrijf zelf ook op tijd de juiste stappen nemen. 

Hoe werken volgende inspectie op stickers?

Volgende inspectie op stickers werken heel eenvoudig. De stickers zijn voorzien van de maanden aan de bovenkant (de cijfers 1 tot en met 12) en de jaartallen aan de onderkant. Door met een stickertang een gaatje te knippen in het jaar en de maand waarop een apparaat gecontroleerd moet worden, zie je in een oogopslag wanneer de inspectiedatum is.

De stickers zijn voorzien van een speciale folie die hen geschikt maakt voor gebruik binnen en buiten. Zo zijn de stickers bijvoorbeeld bestand tegen vocht en blijven ze onder alle omstandigheden goed plakken. Belangrijk, want je wilt natuurlijk dat de stickers altijd zichtbaar zijn.

Over zichtbaarheid gesproken: de stickers plak je natuurlijk altijd op een duidelijk zichtbare plek. Een plek die je ziet zodra je het apparaat gebruikt. Stickers op onzichtbare of moeilijk zichtbare plekken plakken, is onzinnig. De kans is dan veel te groot dat je de inspectiedatum niet vaak genoeg te zien krijgt en misschien zelfs mist.

Wanneer de inspectie heeft plaatsgevonden en het apparaat in kwestie gewoon weer mag worden gebruikt, kun je de sticker vervangen. Ondanks dat de stickers goed kleven, krijg je deze er in de meeste gevallen moeiteloos af. Zo niet, dan kun je restjes eventueel verwijderen met een krabbertje of stickerverwijderaar. Vervolgens kun je een nieuwe sticker plakken zodat direct weer duidelijk is wanneer het volgende inspectie moment is.

Stickers in verschillende uitvoeringen

Bij ARBO winkel kun je meerdere soorten “volgende inspectie op” stickers bestellen. Standaard leveren wij deze stickers op rol, met uitzondering van de kleinste hoeveelheid van 100 stuks. Je krijgt dan bruine stickers met witte letters en opschrift “volgende inspectie op”. Je kunt de stickers al bestellen vanaf 100 stuks voor slechts € 12,95. Je kunt ook kiezen voor grotere aantallen of andere formaten. De mogelijkheden zijn:

30 millimeter - 400 stuks

30 millimeter - 800 stuks

40 millimeter - 300 stuks

40 millimeter - 600 stuks

30 millimeter - 100 stuks

Stickers met eigen kleuren, tekst of logo

Kies je voor stickers van ARBO winkel, dan krijg je de mogelijkheid om deze stickers te laten personaliseren. Je kunt dan kiezen voor een andere kleur en een eigen tekst of logo.

Dankzij deze mogelijkheden kun je van de stickers meer maken dan alleen een herinnering voor een inspectie. Ze worden extra herkenbaar omdat je ze bijvoorbeeld kunt laten maken in de kleur van het bedrijf en zelfs kunt voorzien van een eigen logo. Dit oogt net wat specialer en professioneler en is zelfs een soort vorm van promotie. Een zeer aantrekkelijke en betaalbare vorm. Want welke hoeveelheid je ook bestelt: de stickers zijn nooit duur.

Vergeet geen tang bij te bestellen

Wanneer je volgende inspectie op stickers bestelt, vergeet dan niet om een stickertang bij te bestellen. Tenzij je deze natuurlijk al hebt. De stickertang is gemaakt om eenvoudig gaatjes te maken in de stickers. Met zo’n tang doe je dit een heel stuk sneller en netter dan met een schaar of op een andere manier.

Moet je grote hoeveelheden stickers tegelijk knippen (dat werkt natuurlijk alleen wanneer alle stickers voorzien moeten worden van dezelfde datum)? Dan kun je kiezen voor de professionele stickertang. Die is een stukje duurder, maar ook van professionele kwaliteit. Dankzij een knipafstand van maximaal vijf centimeter, kun je grote hoeveelheden stickers in één keer knippen. Dat scheelt behoorlijk wat tijd.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company