Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

BHV hesjes

ARBO centrum heeft een groot assortiment aan BHV hesjes. De BHV hesjes zijn leverbaar in verschillende kleuren en met opdruk. Heb je een vraag over een veiligheidshesje? Neem contact op met de klantenservice. Wij helpen je graag!

Filters

BHV hesjes bestellen

Een BHV hesje bestel je gemakkelijk online op ARBOwinkel.nl. Door het ruime aanbod aan kleuren en de soorten opdruk is er altijd een BHV hesje voor jouw situatie in ons assortiment te vinden. Met een BHV hesje ben je altijd goed zichtbaar in geval van een calamiteit en ben je herkenbaar als bedrijfshulpverlener. De gele en oranje BHV hesjes zijn conform de norm EN-471. Buiten de standaard gele en oranje BHV hesjes zijn er ook BHV hesjes in de kleuren blauw, groen, rood en wit.

Soorten BHV hesjes

Er zijn verschillende soorten BHV hesjes. Zo heeft ARBOwinkel.nl veiligheidshesjes met de opdruk ‘Hoofd BHV’ en ‘Ploegleider BHV’ in de verschillende soorten kleuren. Toch op zoek naar een hesje met een andere bedrukking? Geen probleem, wij drukken ieder veiligheidshesje naar wens. Meer weten? Neem contact op met onze klantenservice.

Is een BHV hesje verplicht?

De welbekende BHV hesjes zijn niet meer weg te denken binnen een organisatie. Maar is een BHV hesje verplicht? Nee dat is het niet. We raden het wel aan om iedere BHV’er binnen een organisatie een BHV hesje te laten dragen in geval van een calamiteit. Als je een BHV hesje draagt vergroot je je zichtbaarheid en wordt je niet gestoord. Wil je meer weten over BHV of over een BHV cursus? Wij bieden ook BHV cursussen aan via arbocentrum.nl. Bekijk onze BHV cursus.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company