Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

EHBO koffer bedrijfstakken

Een goede EHBO koffer is niet alleen belangrijk, maar bij bedrijfsmatig gebruik zelfs verplicht. Elke organisatie dient over voldoende, goede EHBO koffers te beschikken.

Filters

Wat de exacte inhoud van deze koffers dient te zijn, is echter niet gespecificeerd. Het is belangrijk om te kiezen voor een koffer met een inhoud die de maximale bescherming biedt. Wat voor het ene bedrijf een perfecte koffer is, schiet in het andere bedrijf tekort. Er dient goed te worden gekeken naar het risico op bepaalde typen verwondingen. Daar dient vervolgens met de juiste EHBO koffer op te worden ingespeeld. Wist je dat je altijd kunt kiezen uit een EHBO koffer voor verschillende bedrijfstakken?

Waarom een EHBO koffer voor bedrijfstakken?

EHBO is in elke sector en elke bedrijfstak van cruciaal belang. Daarom is het belangrijk om altijd te kunnen zorgen voor een koffer die maximaal beschermt. Er zijn verschillende EHBO koffers voor bedrijfstakken om optimaal rekening te kunnen houden met specifieke behoeften en verwondingen.

Het zal niemand verbazen dat er in een metaalbewerkingsbedrijf sprake is van andere specifieke risico’s dan in een laboratorium of een kinderdagverblijf. Elke EHBO koffer kent dezelfde basisinhoud, maar elke EHBO koffer voor bepaalde bedrijfstakken vult deze aan met specifieke artikelen in optimale hoeveelheden.

Door te kiezen voor een EHBO koffer die past bij de betreffende bedrijfstak verzeker jij jezelf ervan dat je altijd de juiste artikelen in de juiste hoeveelheden op voorraad hebt. Werk je bijvoorbeeld in een omgeving met veel vervuiling, dan heb je behoefte aan een koffer met voldoende ontsmettingsmiddelen. Op een kinderdagverblijf is er dan weer bijvoorbeeld behoefte aan een koffer met extra veel pleister en verbanden die geschikt zijn voor kinderen.

Vind de juiste EHBO koffer voor jouw bedrijfstak

Bij ARBO winkel kun je eenvoudig de juiste koffer voor jouw bedrijfstak aanschaffen. Denk aan een EHBO koffer voor de horeca, bouw, industrie, kantoor, logistiek of vervoer. Is er geen specifieke EHBO koffer voor jouw bedrijfstak, dan is in veel gevallen een EHBO koffer volgens de richtlijnen van het Oranje Kruis een goede keuze. Ook kun je zelf een EHBO koffer samentellen.

Advies bij samenstellen

Wil jij zorgen voor een perfecte koffer voor jouw bedrijf en bedrijfstak, maar weet je niet precies waar deze uit bestaat? Neem contact met ons op. Wij kunnen je namelijk van advies voorzien. Zo krijg je een op maat gemaakte EHBO koffer voor jouw bedrijf. Want zelfs binnen dezelfde bedrijfstak kunnen er behoorlijke verschillen zijn.

Hoeveel koffers heb je nodig?

Je kunt nog zo’n goede koffer aanschaffen of samenstellen; deze kan nog steeds zijn nut niet bewijzen wanneer hij niet toegankelijk is. Want hoeveel koffers heb je nodig? Dit is natuurlijk afhankelijk van de grootte van het bedrijf. Maar niet alleen van dat. In elke ruimte met een risico op verwondingen hangt idealiter een EHBO koffer. Ook wanneer het pand veel verschillende ruimtes en/of verdiepingen kent, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat er op elke plek en op elk moment een goede EHBO koffer voor handen is.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company