Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

NEN stickers

ARBOwinkel.nl heeft een groot assortiment NEN keuringsstickers. De keuringsstickers zijn in verschillende afmetingen leverbaar. Wil je een andere kleur of een andere afmeting? Neem dan contact op.

Filters

NEN keuringsstickers

De NEN  keuring is bedoeld voor het keuren van “draagbaar klimmaterieel”. In de praktijk komt dit dus vaak neer op ladders en trappen. Ladders en trappen worden op ontzettend veel plekken gebruikt en zijn vaak onmisbaar voor het uitvoeren van werkzaamheden. Het behoeft natuurlijk geen enkele uitleg dat al het draagbare klimmaterieel deugelijk moet zijn. Werken op onveilige ladders is levensgevaarlijk. De wet schrijf niet alleen voor dat het materieel veilig moet zijn: je moet dit ook kunnen aantonen. Dat doe je middels een NEN keuring. Je kunt dit bewijzen door een “NEN goedgekeurd tot” sticker duidelijk zichtbaar op te plakken. Zo laat je zien dat je aan je verplichtingen voldoet en dat medewerkers veilig aan het werk kunnen.

NEN goedgekeurd tot stickers kopen doe je bij ARBO winkel. Wij bieden je veel verschillende mogelijkheden.

Waarom een NEN keuring?

DE NEN keuring is van toepassing op ladders en trappen. NEN werd in 1989 ingevoerd. Bedrijven zijn niet wettelijk verplicht om hun ladders en trappen te laten keuren. Zij zijn echter wel wettelijk verplicht om medewerkers te voorzien van veilig materiaal. Eigenlijk komt het er in dat geval dus op neer dat een NEN keuring wel verplicht is. Laat je deze keuring niet uitvoeren, dan zul je op een andere manier moeten bewijzen dat je materiaal veilig is. Kun je dit niet, dan leidt dit mogelijk tot (grote) problemen. Maar los daarvan: je hebt veiligheid hoog in het vaandel staan en wil dat medewerkers veilig kunnen werken, toch?

Wanneer je een NEN keuring uit laat voeren, is het aan te raden om dit jaarlijks te herhalen. Ook trappen en ladders slijten uiteraard. Zeker wanneer zij dagelijks gebruikt worden. Een jaarlijkse keuring helpt om de ladders en trappen veilig te houden.

Om jezelf te helpen herinneren aan de jaarlijkse keuring kun je NEN goedgekeurd tot stickers op de gebruikte ladders en trappen plakken. Zo ziet iedereen die met de spullen werkt dagelijks dat deze goedgekeurd zijn én tot wanneer de keuring geldig is. Dit helpt bij het tijdig inplannen van een nieuwe keuring.

Hoe werken NEN goedgekeurd tot stickers?

NEN goedgekeurd tot stickers werken heel eenvoudig. De stickers zijn verkrijgbaar in diverse formaten en voorzien van een sterke lijmlaag waardoor ze probleemloos een jaar lang blijven kleven. Natuurlijk kunnen ze ook buiten worden gebruikt. De stickers zijn namelijk voorzien van een speciale laag folie die ze waterbestendig maakt.

De stickers zijn voorzien van twee getallenreeksen. Aan de bovenkant vind je de maanden en aan de onderkant de jaren. Door een gaatje te knippen in de maand en het jaar waarin een nieuwe keuring plaats moet vinden, zie je in een oogopslag tot wanneer het materiaal NEN is goedgekeurd.

Het is handig om ook een sticker tang te bestellen wanneer je NEN goedgekeurd tot stickers bestelt. Hiermee kun je eenvoudig gaten uitknippen. Bij een enkele sticker, maar ook bij meerdere stickers tegelijk. Handig wanneer je meerdere ladders of trappen hebt met dezelfde keuringsdatum. Gaat het om echt grote hoeveelheden, dan kun je een professionele tang aanschaffen.

De diverse mogelijkheden

ARBO winkel levert NEN goedgekeurd tot stickers in diverse uitvoeringen. Je kunt kiezen uit meerdere maten, maar ook uit diverse aantallen (op rol). Onderstaand de mogelijkheden:

20 millimeter - 1.100 stickers

30 millimeter - 400 stickers

30 millimeter - 800 stickers

40 millimeter - 300 stickers

40 millimeter - 600 stickers

30 millimeter - 100 stickers (niet op rol)

Stickers met eigen logo

Naast NEN goedgekeurd tot stickers, verkoopt ARBO winkel ook algemene “volgende keuring op” stickers. In het geval van NEN keuringen, is het raadzaam om deze stickers niet in plaats van de NEN goedgekeurd stickers te gebruiken, maar eventueel hiernaast. Omdat het gaat om een specifieke keuring, wil je altijd laten zien dat je aan deze specifieke keuringseisen voldoet.

Aangezien onze keuringsstickers niet duur zijn, kun je daarnaast nog kiezen om ook de “volgende keuring op” stickers op te plakken. Waarom? Deze stickers kunnen helemaal naar eigen wens geconfigureerd worden. Ook bij deze stickers heb je namelijk keuze uit verschillende maten en aantallen, maar ook uit diverse kleuren. Hier bovenop kun je ervoor kiezen om de stickers te voorzien van een eigen tekst of je eigen logo in kleur. Dit maakt deze stickers niet alleen nuttig, ze worden ook direct een zeer betaalbaar promotiemiddel.

Mocht je naast trappen en ladders nog andere gereedschappen of machines hebben die periodiek gekeurd dienen te worden, dan zijn de “volgende keuring op” stickers hiervoor perfect geschikt. Je bestelt ze snel en eenvoudig in onze webshop. Kies de gewenste maat, kleur en hoeveelheid en lever je logo of gewenste tekst bij ons aan. Wij maken de stickers dan helemaal op maat voor je en bezorgen deze op het opgegeven adres.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company