Terug

Klik hier voor CORONA gerelateerde artikelen.

  • Een fysieke winkel in Ede
  • Achteraf betalen voor bedrijven
  • Snelle levering door eigen voorraad

Keuringsstickers

Filters

Op veiligheidsapparatuur moet te allen tijde vertrouwd kunnen worden. Deze apparatuur en hulpmiddelen zijn cruciaal bij calamiteiten en ongevallen. Middels keuringsstickers kan zichtbaar worden gemaakt dat aanwezige veiligheidsapparatuur en andere hulpmiddelen gecontroleerd zijn en aan de eisen voldoen. Keuringsstickers worden in veruit de meeste gevallen voorzien van een datum, aan de hand waarvan afgelezen kan worden wanneer de laatste keuring plaats heeft gevonden. Met een keuringsstickers tang kan de juiste controledatum worden geponst.

Keuringsstickers NEN 3140

Keuringsstickers NEN 3140 worden gebruikt voor het weergeven van de keuringsstatus van elektrische installaties en apparaten. Keuringsstickers NEN 3140 zijn de enige stickers die hiervoor officieel erkend zijn. Keuringsstickers bestellen kan op diverse manieren. Vanwege de waarschijnlijke aanwezigheid van meerdere tot zeer veel apparaten en installaties, is keuringsstickers op rol bestellen een veelgebruikte optie. Ook keuringsstickers met logo, bijvoorbeeld van de eigen organisatie, kunnen worden besteld.

De soorten keuringsstickers

Van de soorten keuringsstickers zijn de keuringsstickers NEN 3140 het bekendst. Dit is echter niet de enige controle sticker. Dit zijn keuringsstickers voor elektrisch gereedschap, maar er zijn ook stickers voor andere toepassingen zoals een algemene controle sticker of inspectie sticker en een VCA sticker. VCA stickers bestellen is bedoeld voor aannemers, om te bewijzen dat er aan de eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu is voldaan.

Keuringsstickers op rol

Met keuringsstickers op rol zijn er altijd voldoende stickers aanwezig om aan te brengen na een controle of inspectie. De keuringsstickers op rol zijn uiteraard niet voorzien van een datum, maar kunnen met behulp van de keuringsstickers tang van de juiste datum worden voorzien. Keuringsstickers bestellen hoeft dan ook niet met regelmaat te gebeuren.

Keuringsstickers met logo

Keuringsstickers met logo zorgen voor extra uitstraling, helemaal wanneer het keuringsstickers met eigen logo betreft. Deze stickers voldoen aan alle eisen, maar zijn binnen de organisatie extra herkenbaar, zowel voor de eigen medewerkers als voor gasten, klanten of relaties. Dit zorgt voor een extra veilig gevoel.

Keuringsstickers bestellen?

Keuringsstickers bestellen kan op ARBOwinkel.nl. In de webshop zijn alle officiële stickers verkrijgbaar. De juiste keuringsstickers kopen is dan ook niet moeilijk.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,9 / 10 - 3367 Reviews @ Feedback Company
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »