Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

Keuren & Onderhoud

Wil jij zekerheid over jouw veiligheidsartikelen binnen je bedrijf? Laat deze dan keuren! ARBO centrum zorgt ervoor dat al jouw artikelen op orde zijn zodat iedereen weer veilig door kan werken en dat alles op orde is wanneer er een calamiteit plaatsvindt

Filters

Keuren en onderhoud

ARBO winkel is er niet alleen voor de aanschaf van allerlei soorten Arbo- en veiligheidsartikelen, maar ook voor de keuring en het onderhoud hiervan. Goed onderhoud en periodieke keuringen zijn voor veel producten belangrijk en vaak ook verplicht. Wij hebben gecertificeerde specialisten in dienst om je hiermee te helpen. Tevens verkopen wij testapparatuur voor het zelf uitvoeren van inspecties aan NEN 3140 installaties.

Op deze pagina vind je alle informatie over de mogelijkheden die wij je bieden om je producten te laten onderhouden of keuren. Bekijk de categorieën en producten van je keuze om meer informatie te lezen. Heb je desondanks nog een vraag? Dat is geen enkel probleem. Neem contact met ons op, wij staan voor je klaar.

 

Keuren van brandblussers

Wie bedrijfsmatig gebruik maakt van brandblussers, is ook verplicht om deze periodiek te laten keuren. Hoe vaak dit moet gebeuren, hangt af van de omgeving waarin deze worden gebruikt, en de bijbehorende risico’s. Zorg ervoor dat je weet hoe vaak jouw blussers gekeurd moeten worden. Wij voeren deze keuring uit vanaf € 32,50 per blusser. Bij grotere aantallen profiteer je van een aantrekkelijke korting. Zo betaal je vanaf 26 blussers slechts € 9,75 per stuk. Lees hier meer over hoe het keuren van brandblussers werkt.

 

Keuring & onderhoud EHBO koffer

EHBO koffers moeten periodiek (jaarlijks) gecontroleerd en gekeurd worden. Onze specialisten zorgen hiervoor. Wij kijken of de koffer nog compleet is en of alle artikelen nog bruikbaar en houdbaar zijn. Daar waar er artikelen moeten worden aangevuld of worden vervangen, zorgen wij hier uiteraard voor. Lees meer over het keuren van EHBO koffers.

 

Keuring van brandslanghaspel

Net als losse brandblussers, moeten ook brandslanghaspels periodiek gekeurd worden. Op deze haspels moet je te allen tijde kunnen vertrouwen. Onze gecertificeerde specialisten lopen alle onderdelen na en zorgen ervoor dat jouw haspels in optimale conditie blijven. Lees hier meer over het keuren van brandslanghaspels.

 

AED onderhoud

Wij kunnen niet vaak genoeg benadrukken hoe belangrijk periodiek AED onderhoud is. Wanneer je de AED moet gebruiken, is het letterlijk van levensbelang dat deze goed werkt. Tijdens een controle kijken wij naar alle cruciale onderdelen. Zo controleren wij of de batterij nog voldoende capaciteit heeft, of alle controlesystemen correct werken, of er fouten zijn gemeld en of de elektroden nog goed zijn. Lees hier meer over AED onderhoud.

 

Verkoop van testapparatuur

In veel gevallen kun je ook zelf installaties testen en keuren. Hiervoor verkopen wij de benodigde testapparatuur. Zo vind je in de webshop diverse NEN 3140 testapparaten. Hiermee kun je tijdens inspecties de elektrische veiligheid van apparaten testen. De testers zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, voor het testen van diverse categorieën handapparatuur tot het uitvoeren van zeer complete en uitgebreide NEN 3140 tests. Deze apparatuur is onmisbaar voor NEN 3140 keurmeesters. Tevens vind je in de webshop een 5-polig verloopsnoer om alle apparatuur goed aan te kunnen sluiten.

De verschillende testers kennen nogal uiteenlopende prijzen en specificaties. Twijfel je over welk model je moet hebben, neem dan contact met ons op. Aan de hand van de door jou gebruikte apparatuur en wensen, kunnen wij altijd het ideale exemplaar aanraden.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company