Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

Keuren & Onderhoud

Keuren & Onderhoud

Arbowinkel.nl keurt bij jou op locatie brandblusmiddelen, AED's en verbandkoffers. Dit doen wij met een gedreven team door heel Nederland. Benieuwd naar wat wij voor jullie kunnen betekenen? Vraag een offerte aan.

EHBO koffer keuren

De keuring van een EHBO koffer laten doen en benieuwd of dat verplicht is? Onze gecertificeerde specialisten zijn je er graag mee van dienst. We keuren alle BHV-voorzieningen waar je binnen de organisatie gebruik van maakt. Gaat het om blusmiddelen, om een AED of om verbandtrommels en een EHBO koffer? Wij verzorgen de keuring en controle, netjes volgens de belangrijke richtlijnen die daarvoor gelden. Op die manier zorgen we ervoor dat je daar weer een jaar of langer gebruik van kunt maken, afhankelijk van de keuringsrichtlijnen die er gelden. We adviseren je graag over de wetgeving met betrekking tot de keuringen. De keuringen kunnen we vervolgens voor je uitvoeren, zowel voor een EHBO koffer als voor een verbandtrommel en andere BHV-voorzieningen waar je gebruik van maakt. Gaat het je specifiek om een EHBO koffer controle? Het is wettelijk verplicht om deze keuring ieder jaar plaats te laten vinden. Op die manier helpen we je te garanderen dat in het geval van een calamiteit alles aanwezig is om eerste hulp te verlenen. We begrijpen dat het binnen de organisatie wellicht niet de prioriteit heeft om de inhoud van de koffer in de gaten te houden. Wij nemen de jaarlijks controle graag van je over, zodat je daar geen omkijken naar hebt.

Brandblusser keuren

Het is belangrijk dat je regelmatig je brandblusser laat keuren. Wanneer je eigenaar bent van een winkelpand of horecagelegenheid, dan moeten je brandblussers regelmatig worden gekeurd. Het keuren van een brandblusser kun je het beste overlaten aan mensen die dagelijks bezig zijn met blusmiddelen. Je moet het apparaat door en door kennen om het goed te kunnen keuren. 

AED controle en onderhoud

AED onderhoud zorgt ervoor dat de AED altijd klaar is om gebruikt te worden. Een AED redt levens en moet daarom altijd in een goede staat zijn. Een periodieke AED controle waarborgt dit. Tijdens deze controle wordt de unit op alle punten nagekeken. Indien er vervanging van onderdelen of reparatie nodig is, zal hiervoor gezorgd worden. ARBOwinkel.nl is een specialist die alle onderhoud en controles uitvoert. De laatste stap, de AED keuren, levert een keuringssticker op als bewijs van een goede werking.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company