Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

EHBO koffer leeg

Heb je zelf al inhoud voor een goed gevulde koffer in huis, maar ontbreekt de koffer zelf? Een EHBO koffer leeg koop je gemakkelijk online bij ARBO centrum.

Filters

Een lege EHBO koffer kopen

Je bent aan het werk en concentreert je op hetgeen dat je aan het doen bent, toch maak je een fout en ontstaat er een klein ongeluk. Je hebt een wond opgelopen en wilt het bloeden graag zo snel mogelijk stelpen, zodat je verder kan. Je loopt naar de EHBO koffer en kijkt wat er allemaal in zit. Tot je verbazing zit er helemaal niks in dat je kan gebruiken bij de wond die je hebt opgelopen.

Wanneer gebruik je een EHBO koffer

Een EHBO koffer gebruik je in verschillende situaties. Zo kan het zijn dat je kind van de fiets valt en een klein wondje op heeft gelopen. Echter kan het ook zijn dat je je verstapt en een kneuzing of verrekking oploopt. Naast EHBO koffers voor huis tuin en keuken ongelukken, heb je ook EHBO koffers die geschikt zijn voor extremere ongelukken. Zo zijn de producten die je in een verbanddoos stopt voor op het werk in bouw anders dan die je thuis zou gebruiken.

Waarom een EHBO koffer van belang is

Nog niet iedereen beschikt over een eigen EHBO koffer. Veel mensen zien het als onnodig. Echter op het moment dat ze wel iets oplopen, missen ze de EHBO koffer wel. Wat je ook vaak hoort is dat mensen de gevulde EHBO koffers niet handig vinden. Zo ontbreken er naar hun mening spullen en is er weer te veel van iets anders. Om die reden kan je tegenwoordig ook een EH

Een verbanddoos leeg kopen

Je hebt eens zitten kijken naar wat er allemaal in een verbanddoos zit. Je komt tot de conclusie dat je veel van de producten thuis in een laatje hebt liggen en er graag zelf nog andere middelen aan de verbandtrommel leeg zou willen toevoegen. Je besluit dan ook om op zoek te gaan naar een lege verbanddoos. Echter voordat je dit doet is het van belang dat je voor jezelf de benodigde ruimte bepaald. Er zijn namelijk erg veel lege verbanddozen op de markt, maar ze hebben allemaal een andere grootte. Wil je de verbanddoos voor in huis gebruiken, of voor op het werk? Stel dit voor jezelf vast en bekijk het aanbod van verbanddoos leeg.

Verbandtrommel leeg besteld

Na lang gezocht te hebben, heb je uiteindelijk een mooi formaat verbandtrommel gevonden. Na ongeveer een dag wachten is hij binnen en kun je beginnen met het vullen van de verbandtrommel. Je kijkt wat je nog in de la hebt liggen en vult de verbandtrommel hiermee. Echter is er nog genoeg ruimte over voor extra producten. De vraag die je jezelf dan stelt, is waarmee vul ik deze overige ruimte op?

Verbandkoffer leeg vullen

Je zit dus thuis met een net niet gevulde verbandtrommel en wilt deze graag aanvullen tot een compleet pakket. Het is dan van belang dat je voor jezelf vaststelt voor wat van ongelukken de verbandtrommel gebruikt gaat worden. Is het echt voor kleine schaafwonden, of ook voor wat extremere incidenten? Wanneer je alleen voor schaafwonden en andere kleine ongelukjes de verbandtrommel leeg wilt vullen, dan voldoen pleisters en een klein verband prima.

Wanneer je ook rekening wilt houden met andere incidenten, dan zul je ook andere artikelen in de verbanddoos moeten stoppen. Zo kan je in een verbanddoos ook elastisch verband stoppen. Elastisch verband kan je gebruiken wanneer je verkeerd terecht komt bij een val. Hierbij kun je verkneuzing of verrekking oplopen en is het fijn om de zwelling en pijn te verminderen. Een elastisch verband helpt hierbij. Andere extra producten die je toe kunt voegen aan de verbanddoos zijn: een tekentang, een pincet, wegwerphandschoenen en een goede schaar. Voor elk incident is er wel iets te krijgen op de markt. Echter is het van belang dat je hier zelf vooraf over nadenkt.

Koop hier je navulling voor de EHBO koffer

Verbandkoffer leeg kosten

Wanneer je besluit om een verbandkoffer leeg te kopen, kost dit over het algemeen niet veel geld. Hierdoor houd je veel geld over voor producten die je zelf kunt toevoegen aan de verbandkoffer. Het aantal producten dat je zelf kun toevoegen, is groter dan het aantal producten dat je krijgt bij een volle verbanddoos. Het kan dus lonen om een lege verbandkoffer te kopen. Wel is het van belang dat je een verbandkoffer koopt van goede kwaliteit. Je wilt namelijk dat de koffer niet afbreekt of vast blijft zitten bij het openen. De prijs van verbandkoffers op de markt verschilt dan ook. Echter zit er vaak ook een verschil in kwaliteit. Wanneer je vooraf een prijs bepaald, kun je zelf kijken naar wat er in die prijscategorie mogelijk is.

Wist u dat u ook voor brandblussers bij ons terecht kan?

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company