Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

Goedgekeurd tot keuringsstickers

ARBOwinkel.nl heeft een groot assortiment goedgekeurd tot stickers. De keuringsstickers zijn in verschillende afmetingen leverbaar. Wil je een andere kleur of een andere afmeting? Neem contact op met de klantenservice en vraag naar de mogelijkheden!

Filters

Wanneer apparatuur of gereedschappen zijn goedgekeurd, wil je dit natuurlijk laten weten. Het is belangrijk dat iedereen die hiermee werkt, veilig kan werken. Wanneer medewerkers dit ook kunnen zien, zorgt dit voor extra zekerheid en vertrouwen. Omdat je vrijwel nooit uit je hoofd weet tot wanneer producten zijn goedgekeurd, kun je “goedgekeurd tot” keuringsstickers plakken. Met goedgekeurd tot keuringsstickers maak je duidelijk zichtbaar tot wanneer een keuring geldig is. Dat zorgt niet alleen voor vertrouwen: het verhoogt ook de veiligheid. Iedereen die het product gebruikt zal direct kunnen zien wanneer een volgende keuring plaats dient te vinden. Zo voorkom je mogelijk onveilige situaties.

Waarvoor kunnen goedgekeurd tot keuringsstickers worden gebruikt?

Goedgekeurd tot keuringsstickers zijn zeer multifunctioneel. Ze kunnen worden gebruikt op alle apparaten die gekeurd moeten worden. Ook op apparaten of machines die buiten worden gebruikt. De stickers zijn namelijk voorzien van een krachtige kleeflaag en een beschermende folie die ervoor zorgt dat ze ook onder invloed van neerslag goed blijven.

Waarom zijn ze belangrijk?

We schreven het al in de inleiding: de stickers zijn belangrijk voor twee hoofddoelen. Allereerst om duidelijk te maken dat een apparaat is goedgekeurd. Dat zorgt er dus voor dat medewerkers met een gerust hart ermee aan de slag kunnen. Tegelijkertijd geeft de sticker ook aan tot wanneer het apparaat is goedgekeurd. Dat is natuurlijk net zo belangrijk.

Werk je met apparaten die gekeurd moeten worden? Dan moet de keuring in de regel periodiek plaatsvinden. Hoe vaak er gekeurd moet worden, is per apparaat verschillend. Door deze stickers te plakken, heb je een automatische herinnering voor het verlopen van de keuringsdatum.

Neem geen risico en houd deze datum goed in de gaten. De goedgekeurd tot keuringsstickers zijn handig, maar vertrouw niet alleen hierop. zorg ervoor dat keuringsdata goed worden vastgelegd in de organisatie. Zorg er ook voor dat je automatisch herinneringen krijgt. Wacht ook niet te lang met het maken van een afspraak voor een keuring. Je zult net zien dat de instantie die de keuring uitvoert druk is. Je loopt dan het risico om tijdelijk te werken met niet goedgekeurde apparatuur. Je bent wettelijk verplicht om met goedgekeurde apparatuur te werken.

Hoe werken goedgekeurd tot keuringsstickers?

Onze goedgekeurd tot keuringsstickers werken heel eenvoudig. De opvallend groen gekleurde ronde sticker is voorzien van twee getallenreeksen. Aan de bovenkant van de sticker zie je de maanden. Aan de onderkant van de sticker zie je de jaartallen. Door met een gaatjestang gaatjes te knippen in de maand en het jaar waarin het product gekeurd moet worden, maak je dit meteen zichtbaar.

Het uitknippen van de gaatjes gaat het beste met een gaatjestang. Ook deze kun je bij ARBO winkel kopen. Er zijn twee soorten verkrijgbaar. Moet je in één keer veel verschillende stickers met dezelfde datum knippen? Dan raden wij de professionele tang aan. Dat scheelt een hoop tijd. Hiermee kun je namelijk in één keer een grote hoeveelheid stickers knippen.

Welke soorten goedgekeurd tot keuringsstickers zijn er?

ARBO winkel levert diverse soorten goedgekeurd tot keuringsstickers. Alle stickers zijn voorzien van een opvallende groene kleur zodat ze te allen tijde duidelijk zichtbaar zijn. Je kunt de stickers bestellen in verschillende maten, te weten:

20 millimeter - 1.100 stuks op rol

30 millimeter - 100 stuks op vel

30 millimeter - 400 stuks op rol

30 millimeter - 800 stuks op rol

40 millimeter - 300 stuks op rol

40 millimeter - 600 stuks op rol

Alleen goedgekeurd stickers nodig?

Heb je wel behoefte aan keuringsstickers, maar hoeft daar niet per se een datum op te staan? Wij verkopen ook goedgekeurd stickers zonder datum. Deze kun je bijvoorbeeld gebruiken voor apparaten die geen periodieke keuring behoeven, of die niet verplicht gekeurd moeten worden (maar dit toch zijn).

Deze stickers zijn zeer opvallend: je krijgt een grote groene sticker met de duidelijke boodschap “goedgekeurd”. Ze komen in de grootste maat (40 millimeter) per 600 stuks op rol. Wees wel voorzichtig met deze stickers. Wanneer je deze op plakt, zal iedereen er terecht vanuit gaan dat het product is goedgekeurd. Zorg er dan ook voor dat dit echt zo is. Goedgekeurd stickers zijn uitstekend geschikt voor eenmalig gebruik. Denk aan de verhuur van apparaten. Voordat de huurder het apparaat op komt halen, kan er zo’n sticker worden opgeplakt. Het is natuurlijk helemaal aan jou zelf om te bepalen hoe je ze gebruikt. Er zijn tal van mogelijkheden.

Ook personalisatie is mogelijk

Ben je juist op zoek naar nog wat meer? Ook dan kan ARBO winkel je helpen. Wij bieden je namelijk ook gepersonaliseerde stickers in een zelf te kiezen kleur en met eigen tekst en/of logo. Zo maak je jouw boodschap perfect duidelijk. Ook zorg je direct voor fraaie promotie.

Neem contact met ons op om je wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company