Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

Ontruimer hesjes

De ontruimer hesjes zijn ideaal voor ontruimers die een evacuatie van een gebouw begeleiden. Door deze hesjes valt de ontruimer op en kan hij veilig controleren op achterblijvers in een gebouw, de verzamelplaats en de ingang van het gebouw.

Filters

In veel omgevingen is het belangrijk dat aanwezigen kunnen zien wat jouw taak of functie is. Dat geldt in het bijzonder op momenten waarop gevaar dreigt. Denk aan een ontruiming van een pand. Daarom zijn ontruimer hesjes ontzettend belangrijk. Dit zijn hesjes die ervoor zorgen dat de drager extra goed zichtbaar is. Dankzij duidelijke opdruk kan iedereen bovendien direct zien dat men met een ontruimer te maken heeft. Zo kunnen ontruimers beter hun werk doen en zal de ontruiming beter verlopen. Aanwezigen zien direct van wie zij aanwijzingen moeten opvolgen.

Wie dragen ontruimer hesjes?

In bedrijven zijn BHV’ers verantwoordelijk voor een ontruiming bij een calamiteit. Zij zijn dan in principe ook de personen die ontruimer hesjes dragen. Het ontruimer hesje wordt uiteraard gedragen door de BHV’ers die zich op dat moment ook echt met de ontruiming bezighouden. Bij een calamiteit hebben BHV’ers meerdere taken. Denk aan EHBO verlenen, branden blussen en ontruimen. Er zijn ook algemene BHV hesjes. Dit zijn hesjes die door alle BHV’ers kunnen worden gedragen. Op elk moment, bovendien. Niet alleen wanneer er daadwerkelijk sprake is van een calamiteit.

Op het moment dat een ontruiming plaats moet vinden, is het voor de BHV’er die de ontruiming moet leiden goed om zich van zijn/haar collega’s te onderscheiden. Dat kun je dus doen met een ontruimer hesjes.

Een ontruimer hesje in elke kleur

Opvallen is één van de belangrijkste functies van een ontruimer hesje. Dat begint bij het kiezen van de juiste kleur. In onze webshop koop je een ontruimer hesje in vrijwel elke kleur.  Het is goed om te kiezen voor een kleur die contrasteert met bijvoorbeeld de kleur van eventuele bedrijfskleding. Zo valt het ontruimer hesje altijd op.

Extra goed zichtbaar in het donker

Bij ontruimer hesjes is extra werk gemaakt van zichtbaarheid in het donker. Je weet namelijk nooit onder welke omstandigheden je moet ontruimen. Dat kan ook bij weinig licht of in het donker zijn. Een ontruimer hesjes is niet alleen overdag extra goed zichtbaar dankzij de felle kleur: reflecterende strepen op het hesje lichten in het donker op wanneer zij met licht worden beschenen.

Voor maximale zichtbaarheid kun je kiezen voor een RWS ontruimer hesje. Dit hesje is voorzien van extra reflecterende strepen en voldoet hiermee aan de hoogste eisen en certificeringen op het gebied van veiligheid.

Ontruimer hesje met opdruk

Een felle kleur valt natuurlijk op. Maar je wilt misschien nog beter duidelijk maken wat de functie van de drager is. Daarom kun je bij ons een ontruimer hesje met opdruk “ontruimer” bestellen. Zo is voor iedereen duidelijk wat de functie van de drager van het hesje is.

Bestel eenvoudig online

Heb jij ontruimer hesjes nodig voor jezelf of voor je BHV’ers? Bestel deze dan eenvoudig en snel in onze webshop. Wij bieden kwalitatieve hesjes tegen scherpe prijzen. Bij grotere hoeveelheden kun je bovendien rekenen op aantrekkelijke korting. Heb je eerst nog een vraag? Wij staan voor je klaar.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company