Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

Veiligheidshesje kind

Filters

Waarom veiligheidshesjes voor kinderen?

In het dagelijks verkeer zijn kinderen altijd de meest zwakke verkeersdeelnemers. Daarbij maakt het niet uit of ze zich op de fiets of lopend door het verkeer begeven. Als het donker is en kinderen zijn niet goed zichtbaar, dan is het risico in het verkeer nog groter. Veiligheidshesjes voor kinderen zijn altijd in een felle kleur en bedrukt met reflecterende banden. Koplampen zullen de banden automatisch laten verlichten, waardoor je kind automatisch goed verlicht wordt. Als ouder is het altijd spannend als je kind zich in het donker in het verkeer begeeft. Met een veiligheidshesje voor je kind weet je in ieder geval dat je alle benodigde veiligheidsmaatregelen hebt getroffen. Daarnaast zijn veiligheidshesjes kinderen ook zeer geschikt voor grotere groepen kinderen. Scholen, sportverenigingen en andere clubs hebben veel baat bij veiligheidshesjes voor kinderen als ze gezamenlijk de de openbare weg opgaan. De hesjes kunnen ook overdag gedragen worden, zodat de begeleider de groep gemakkelijker in de gaten kan houden.

Soorten veiligheidshesjes voor kind

Een kinder veiligheidshesje is in verschillende kleuren beschikbaar. De standaardkleuren zullen geel en oranjes zijn. Maar er zijn ook andere kleuren te verkrijgen, zoals blauw, rood, groen of roze. Zo zal er altijd wel een kinder veiligheidshesje verkrijgbaar zijn die aan de wensen van je kind voldoet. De kleuren hebben op zich geen bepaalde betekenis, maar voor groepsgebruik kunnen verschillende kleuren handig zijn. Zo kunnen groepen kinderen gemakkelijk in teams ingedeeld worden en herken je de teams gemakkelijk aan een bepaalde kleur. Afhankelijk van het type vestje, lopen er over het veiligheidsvestje enkele reflecterende banden die oplichten als ze verlicht worden. De banden kunnen zowel horizontaal als verticaal over het veiligheidshesje lopen. De hesjes kunnen heel gemakkelijk worden aangetrokken over de kleding heen, ook als dit een dikke winterjas is. Met de handige klittenbandsluiting worden de hesjes gesloten, zodat ze ook bij stevige wind niet snel zullen open waaien.

Veiligheidshesje kind met bedrukking

Het is mogelijk om kinder veiligheidshesjes te laten bedrukken. Je kunt er dan voor kiezen om de naam of initialen van je kind op de achterzijde van het hesje te laten drukken. Veiligheidshesjes voor scholen of sportverenigingen kunnen dan weer bedrukt worden met de naam of het logo van de school of sportclub. Kinderen zijn dan niet alleen herkenbaar in het donker, maar ook door de bedrukking op hun veiligheidshesje.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company