Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

Verkeerskegels kopen?

Verkeerskegels nodig? Bestel gemakkelijk bij ARBOwinkel.nl

Filters

Verkeerskegel voor alle gemak

Bij mooi weer stappen sportievelingen het liefst naar buiten voor hun portie lichaamsbeweging. In parken of langs straten zoeken we allerlei vormen om ons lijf in conditie te houden. Een verkeerskegel of verkeerspion maakt met een kleine toevoeging al veel verschil in de spelbeleving. Kinderen brengen veel tijd achter beeldschermen door binnen de muren van hun huis of school. Met de plaatsing van een verkeerspion breng je als leraar of ouder de lijnen van hun sportspel in zicht. Verenigingen verzinnen de meest originele wedstrijdjes met behulp van deze voorwerpen. Op partijtjes komen ze ook van pas als je de kinderen even uit wil laten waaien.

Voor de voetbal maken ze een doeltje om de wedstrijd tot leven te brengen. Steeds meer jeugd en volwassenen rollen de laatste tijd op hun skeelers door de straten. Een verkeerspion daagt je uit om langs het uitgestippelde parcours te rijden. In allerlei leeftijden en in verschillende situaties haal je plezier uit de aankoop van de attributen. Ze bewijzen dat ze ook nut hebben in het dagelijkse werkproces van transportbedrijven en bezorgdiensten in het hele land. In het bijzonder vrachtwagenchauffeurs en rijders in een bestelbus kunnen de artikelen goed gebruiken.

De medewerker zet de middelen bijvoorbeeld in als hij de laadklep van de wagen opent. Ze regelen dat de uiteinden van de klep juist naar beneden vallen. De logistiek groeit hard om de voorraden van onze goederen in alle omstandigheden op pijl te houden. Het aantal bezorgdiensten neemt alleen maar toe nu steeds meer consumenten bestellen via internet. Toenemende vraag betekent ook dat meer mensen dienst doen in een beroep als chauffeur. Zij zullen iedere dag de voordelen meemaken als ze passende materialen in hun bezit hebben bij het laden en lossen.

Wat is een verkeerskegel?

Vaak schakelen leraren soortgelijke attributen in als ze de leerlingen binnen laten sporten. Op de basisschool en in voortgezet onderwijs grijpen ze als eerste naar een verkeerspion in de lessen. Bij de meeste sporten geven ze de grenzen tussen teams of gyminstrumenten in de zaal aan.

ARBO centrum raadt de scholen aan om een formaat van 20 centimeter te kiezen. De lengte zou groot genoeg moeten zijn voor het doel van de aankopen in het onderwijs. Ze laten alleen de lijnen in het sportlokaal of op het grasveld zien tijdens een training of een wedstrijd. Ze hoeven geen klep van een vrachtwagen op te vangen, zoals bij de chauffeurs het geval is. Aan deze groep adviseren we producten te nemen met meer omvang dan in de sport- en spelsituaties.Tussen het assortiment vindt je uitvoeringen van 30 centimeter hoog, bijvoorbeeld voor een onderneming. Met de extra lengte weet je zeker dat de verkeerspion ook een zwaardere klep van een wagen opvangt.

Voor het grotere werk bieden we zelfs uitvoeringen van 50 centimeter per stuk aan bij onze klanten. Ze verdragen meer gewicht wanneer ze in de dagelijkse praktijk belast worden met zwaarder geschut. Scholen gebruiken een verkeerskegel vaker dan alleen in de gymles. Jaarlijks rijden duizenden leerlingen van groep 7 rond op hun fiets voor het verkeersexamen. De voorwerpen helpen ze om tijdens de belangrijke tocht de weg te volgen. Een rijscholen ondersteunen hun kandidaten met dezelfde middelen als ze beginnen te oefenen op een uitgestrekt terrein. De producten bestaan uit veerkrachtig PVC dat ze flexibel terug laten buigen in hun vorm. Een verkeerskegel blijft dus in tact wanneer ze belasting krijgt van een autoklep of op het sportveld. Het materiaal gaat voor langere tijd mee na de aankoop tegen een lage prijs in de winkel van ARBO centrum.

Goedkope verkeerskegel van ARBO centrum

Heb je al interesse gekregen in een verkeerskegel kopen of een verkeerspion kopen? De oranje kleur trekt uitstekend de aandacht naar zich toe in het verkeer. Afhankelijk van het formaat zie je één witte band of twee witte banden op het artikel. Verkeersveiligheid staat op de eerste plaats in de dagelijkse doorgang van allerlei vervoersmiddelen. Een pion waarschuwt de verkeersdeelnemers gelijk voor een afsluiting op de weg. Diensten van de gemeente of stratenmakers grijpen ook naar de objecten ter afscherming van hun werkgebied. Het signaal geeft ze de ruimte hun taak te doen zonder voorbijgangers in de directe omgeving. Een afzetlint houdt omstanders verder op afstand, maar met een verkeerspion bereik je al veel. In de winkel van ARBO centrum vindt je ook tapes voor een meer noodzakelijke oproep aan de mensen. Met kegels of pionnen in de buurt versterken ze alleen maar de boodschap aan de omgeving. Voor de veiligheid en het comfort voor personeel heeft een verkeerskegel of verkeerspion kopen veel zin.

In de avonduren krijg je te maken met een mindere zichtbaarheid door het ondergaan van de zon. Het dragen van reflecterende hesjes biedt uitkomst als je toch je aanwezigheid wil aangeven aan het eind van de dag. Voor weinig geld krijg je al de bestelling waar je zowel binnen als buiten veel voordeel van hebt. Na aanvraag van meer stuks ontvang je ook een toenemend percentage korting. De hoge waardering in de duizenden beoordelingen op onze website spreken voor zich over de klanttevredenheid. Meestal leveren we de bestelling al binnen een dag af bij de klant.

Je bent ook van harte welke in onze ARBO winkel om de zending zelf op te halen. Een verkeerskegel of verkeerspion in alle formaten zet je in de praktijk veel in voor de afscherming. We maken het je makkelijker om overal grenzen af te zetten. Door het lichte gewicht neem je de verkeerskegel of verkeerspion simpel mee naar iedere locatie. Ze zijn handig op elkaar te stapelen zodat je ook hoge aantallen naar hun plaats vervoert. Het maakt niet uit of je ze voor werk koopt of om te sporten, want door PVC veren ze meteen terug. Het harde plastic wordt soepel gemaakt door de toevoeging van weekmakers. Een verkeerskegel of verkeerspion brengt je altijd en vooral veiligheid en plezier in het werk of tijdens het sporten. Je hebt genoeg redenen om een verkeerskegel of een verkeerspion te kopen bij de ARBO winkel.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company