Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

Brandslanghaspels

Op zoek naar een brandslanghaspel? Voordelig te krijgen bij ARBO centrum in 3 verschillende lengtes!

Filters

Een brandslanghaspel is een belangrijk onderdeel van de brandveiligheid in gebouwen. Het is een reddingsmiddel dat wordt gebruikt om kleine branden te blussen en om mensen te helpen bij het evacueren van een gebouw. In dit artikel gaan we dieper in op wat een brandslanghaspel is, hoe het werkt, waar het moet worden geïnstalleerd, en nog veel meer.

Wat is een brandslanghaspel?

Een brandslanghaspel is een slang die aan een muur is bevestigd en die kan worden gebruikt om een brand te blussen. De brandslanghaspel bestaat uit een slang van 20 of 30 meter, een haspel en een spuitmond. Het is een belangrijk onderdeel van de brandveiligheid in gebouwen, omdat het kan worden gebruikt om een brand te blussen voordat deze zich kan verspreiden.

Hoe werkt een brandslanghaspel?

Een brandslanghaspel werkt door middel van waterdruk. De haspel wordt aangesloten op de waterleiding van het gebouw en wordt onder druk gezet. Wanneer de spuitmond wordt geopend, stroomt er water uit de slang en kan de brand worden geblust.

Waar moet een brandslanghaspel worden geïnstalleerd?

Een brandslanghaspel moet worden geïnstalleerd op een goed zichtbare plaats in een gebouw. Het moet gemakkelijk bereikbaar zijn en mag niet worden geblokkeerd door meubels of andere objecten. Het moet ook worden geïnstalleerd in de buurt van potentieel brandgevaarlijke plekken. 

Meer weten over brandslanghaspels? Neem gerust contact met ons op!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company