Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

Verbanddoos Oranje Kruis

In noodsituaties telt elke seconde. Onze verbanddozen zijn ontworpen volgens de richtlijnen en standaarden van het Oranje Kruis, de toonaangevende autoriteit op het gebied van EHBO in Nederland.

Filters

Het Oranje Kruis is een organisatie in Nederland die zich bezighoudt met het verstrekken van EHBO-onderwijs en het ontwikkelen van richtlijnen voor EHBO-praktijken. Een "Verbanddoos Oranje Kruis" is een verbanddoos die voldoet aan de richtlijnen en standaarden die zijn opgesteld door het Oranje Kruis.

Verbanddozen Oranje Kruis

Hij bevat een uitgebreide selectie van verbandmiddelen, desinfectiematerialen en andere essentiële EHBO-benodigdheden die voldoen aan de strengste eisen voor veiligheid en kwaliteit.

Of het nu gaat om kleine snijwonden, schaafwonden of meer ernstige verwondingen, onze Verbanddoos Oranje Kruis biedt de juiste middelen om snel en effectief te kunnen handelen in geval van nood. Met een overzichtelijke indeling en duidelijke instructies is deze verbanddoos gemakkelijk te gebruiken, zelfs onder stressvolle omstandigheden.

Kies voor gemoedsrust en de zekerheid dat je goed voorbereid bent op elke noodsituatie. Kies voor onze Verbanddoos Oranje Kruis. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om jouw bestelling te plaatsen.

Veiligheid en welzijn staan bij ons op de eerste plaats!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company