Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

3 tips bij het kiezen van keuringsstickers

3 tips bij het kiezen van keuringsstickers

Keuringsstickers zijn dé manier om te laten zien dat jouw apparaten en installaties goedgekeurd zijn. Het is dan ook aan te raden om te allen tijde voldoende keuringsstickers in huis te halen. Mocht er een inspectie plaatsvinden, dan kun je blijven doorwerken. De sticker geldt op dat moment als voldoende bewijs. Ondertussen kan de officiële administratie dan worden opgezocht.

Voor medewerkers is het ook fijn dat er keuringsstickers aangebracht zijn. Zij weten dan namelijk dat zij met veilige, goedgekeurde apparaten werken. Maar er zijn nog meer voordelen. Deze zijn afhankelijk van de stickers die je kiest. Lees deze 3 tips bij het kiezen van keuringsstickers.

Welke informatie moet erop staan?

Keuringsstickers zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. De eenvoudigste stickers geven aan dat een apparaat is gekeurd. Misschien is dat voor jou voldoende. Misschien heb je behoefte aan meer. Dat kan. Je kunt namelijk kiezen voor keuringsstickers met datum indicatie. Hiermee geef je aan wanneer de keuring heeft plaatsgevonden en/of tot wanneer het apparaat is goedgekeurd. Dit zorgt voor extra veiligheid. Iedereen die met het apparaat werkt kan zo zien tot welke datum het nog is goedgekeurd. Zo kan er tijdig een nieuwe keuring worden aangevraagd en werk je altijd met veilige, goedgekeurde apparaten en installaties. 

Hoeveel stickers heb je nodig?

Natuurlijk kun je niet alleen verschillende soorten keuringsstickers aanschaffen, maar ook verschillende hoeveelheden. Maak je gebruik van een beperkt aantal apparaten dat gekeurd moet worden, dan kun je voordelige stickervellen aanschaffen. Moet je heel veel verschillende apparaten keuren en/of moeten apparaten regelmatig worden gekeurd, kies dan voor keuringsstickers op rol. Tegen scherpe kosten haal je in één keer heel veel stickers in huis. Zo kom je nooit zonder te zitten.

Heb je ook gedacht aan promotie?

Keuringsstickers zijn nuttig. Wat lang niet iedereen weet, is dat ze ook nog op een andere manier heel handig kunnen zijn. Als je ze toch nodig hebt, waarom zou je ze dan niet direct gebruiken als promotiemiddel? Bij ons kun je jouw keuringsstickers namelijk laten voorzien van je bedrijfslogo. Dit zorgt voor extra herkenbaarheid, uitstraling en promotie. Om de kosten hoef je het niet te laten. Bestel direct jouw keuringsstickers in onze webshop.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company