Terug

Vraag offerte aan

Oogspoelfles 500 ml

  Sorry! Tijdelijk niet leverbaar

  • Artikelcode: 30.003

  Deze PVS oogspoelfles 500 ml is gevuld met een natriumchloride-oplossing van 0,9%, die vergelijkbaar is met het natuurlijke zoutgehalte in de ogen.

  7,95 6,50 (7,09 Incl. btw)

  • Koop 2 voor 6,37 per stuk en bespaar 2% Aanbieding 2%
  • Koop 5 voor 6,24 per stuk en bespaar 4% Aanbieding 4%
  • Koop 10 voor 6,11 per stuk en bespaar 6% Aanbieding 6%

   Productomschrijving

   Oogspoelfles 500 ml 

   De PVS oogspoelfles 500 ml is een essentieel product voor veilige en betrouwbare oogspoeling in geval van nood. Met deze fles in uw EHBO-kit kunt u onmiddellijk een oogspoeling starten wanneer dat nodig is. De fles heeft een inhoud van 500 ml en is gemakkelijk te gebruiken. Het is geschikt voor gebruik in verschillende situaties, zoals thuis, op school, op kantoor en in de industrie.

   De PVS oogspoelfles is een essentieel hulpmiddel voor iedereen die werkt met gevaarlijke stoffen of machines die letsel aan de ogen kunnen veroorzaken. Deze fles is speciaal ontworpen om snel en effectief te kunnen spoelen in geval van oogletsel.

   De oogspoelfles is gevuld met een steriele zoutoplossing die geschikt is voor het reinigen en spoelen van de ogen. De fles is voorzien van een handige spoelopening met een geïntegreerde stofkap, zodat de oplossing schoon blijft en niet besmet kan raken. Door de ergonomische vormgeving van de fles is deze gemakkelijk vast te houden en te gebruiken, zelfs met één hand.

   De PVS Oogspoelfles is geschikt voor eenmalig gebruik en kan snel en eenvoudig worden geactiveerd in geval van nood. Het is belangrijk om deze fles altijd bij de hand te hebben op de werkplek, zodat er snel kan worden gereageerd in geval van een ongeval. Met de PVS oogspoelfles kun je snel en effectief handelen om letsel aan de ogen te voorkomen en te verminderen.

   Hygiënisch en gebruiksvriendelijk

   De oogspoelfles PVS 500 ml is ontworpen met hygiëne en gebruiksgemak in gedachten. Het is gemaakt van hoogwaardig kunststof en heeft een praktische oogbad. De fles is gemakkelijk vast te houden en kan met één hand worden gebruikt. De draaidop beschermt de inhoud tegen stof en vuil. De fles is ook herbruikbaar en kan eenvoudig worden gereinigd.

   Helpt bij het voorkomen van oogletsels

   Oogletsels kunnen in verschillende situaties voorkomen, zoals bij sportactiviteiten, huishoudelijke taken en industriële werkzaamheden. De PVS oogspoelfles 500 ml is een nuttig hulpmiddel dat kan helpen om oogletsels te voorkomen en te verminderen. Het biedt onmiddellijke oogspoeling en kan de schade beperken. Het hebben van deze fles bij de hand kan een groot verschil maken in geval van nood.

   Combinatie deals

   Geniet van deze geweldige kortingsdeals

   Pleisterdispenser + EHBO koffer oranje kruis

   • EHBO koffer Oranje Kruis
   • Pleisterdispenser
   • Normaal: 60,95
   • Je bespaart: (13% Korting) 8,17
   • Totaalbedrag: 52,78

   Tip!

   Niet op voorraad

   Vergelijk producten Verwijder alle producten

   You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Oogspoelfles 500 ml

    Oogspoelfles 500 ml

    7,95 6,50 (7,09 Incl. btw)

    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company