Terug

Vraag offerte aan

Bollé IRI-S veiligheidsbril op sterkte

  Op werkdagen besteld voor 16:30, dezelfde dag verzonden

  • Artikelcode: 70.056

  De Bollé IRI-S veiligheidsbril op sterkte is gemaakt om je ogen te af te schermen van schadelijke stoffen.

  19,95 16,95 (20,51 Incl. btw)

  • Koop 10 voor 16,10 per stuk en bespaar 5% Aanbieding 5%
  • Koop 25 voor 15,26 per stuk en bespaar 10% Aanbieding 10%
  • Koop 50 voor 14,41 per stuk en bespaar 15% Aanbieding 15%

  Productomschrijving

  De Bollé IRI-S veiligheidsbril op sterkte is gemaakt om je ogen te af te schermen van schadelijke stoffen. De lenzen zijn uitgeruist met een leesgedeelte van +1.5 tot +3.0 en dit model kan op vele manieren worden aangepast dankzij de B-Flex neusbrugDeze Bollé veiligheidsbril zorgt voor een goede bescherming zodat je je geen zorgen hoeft te maken tijdens het werk.

  Een goede sterkte en een comfortabel design maken dit een kwalitatief uitstekende bril. Ook is deze veiligheidsbril Bollé getest volgens EN 166 waardoor hij zeer geschikt is voor gebruik in gevaarlijke zones.

  Bollé veiligheidsbril op sterkte

  Je weet dat het verstandig en bovendien vaak verplicht is om je ogen goed te beschermen tijdens het werk. Dat doe je met een veiligheidsbril. Maar dat is niet voor iedereen de perfecte oplossing. Waarom? Je moet ook goed kunnen blijven zien. Draag je een veiligheidsbril in plaats van je normale bril, dan heb je behoefte aan een veiligheidsbril op sterkte. Kies voor een Bollé veiligheidsbril op sterkte. Dan weet je zeker dat je kwaliteit in huis haalt. Bovendien ziet een Bollé veiligheidsbril op sterkte er ook gewoon hartstikke goed uit. In onze webshop kun je jouw bril aanschaffen. De Bollé IRI-S veiligheidsbril op sterkte is kan worden voorzien met lenzen met een sterkte van +1,5 tot +3.

  Waarom een veiligheidsbril op sterkte zo belangrijk is.

  Kiezen voor een Bollé veiligheidsbril op sterkte is een verstandige keuze. Waarom het goed is om voor dit merk te gaan, leggen wij dadelijk uit. Wij willen eerst in het algemeen het belang van veiligheidsbrillen benadrukken. Je ogen zijn één van de kwetsbaarste lichaamsdelen. Daarnaast is oogschade vaak gevaarlijk én permanent. Je wilt je ogen dus goed beschermen. Dat kan gelukkig met een goede veiligheidsbril. Helaas komt het nog steeds vaak voor dat mensen oogletsel oplopen dat voorkomen had kunnen worden door het dragen van een goede bril.

  Een veiligheidsbril beschermt op meerdere manieren. Hij bewijst in veel verschillende omgevingen zijn waarde. Zo beschermt de bril de ogen tegen splinters. Maar ook tegen gevaarlijke vloeistoffen en gassen. Logisch dus dat in heel veel verschillende sectoren en beroepen het dragen van veiligheidsbrillen verplicht is. Over het algemeen kun je stellen dat op elk moment dat je ogen een risico lopen je een bril moet dragen. Het is dus ook verstandig wanneer het niet verplicht is. Bijvoorbeeld thuis tijdens het klussen.

  Ook een kwaliteitsbril van Bollé is geen wondermiddel. Ondanks goede bescherming kan het toch nog fout gaan. Daarom is het belangrijk om op plekken waar veiligheidsbrillen worden gedragen ook te zorgen voor goede oogspoeling. Een ongeluk schuilt in een klein hoekje. Ondanks dat een goede veiligheidsbril je ogen zo goed mogelijk omsluit, kan er altijd nog een splinter of gevaarlijke stof achter komen. Met een kwalitatieve bril zoals een veiligheidsbril op sterkte van Bollé is dit risico gelukkig minimaal.

  Voor mensen die geen lenzen maar een bril dragen, is een normale veiligheidsbril niet handig. Deze kun je namelijk niet over je normale bril dragen en het vervangen van je bril door een normale veiligheidsbril is voor mensen met grotere sterktes niet handig. Sterker nog: het kan zelfs gevaarlijk zijn omdat je niet goed ziet. En goed zicht is cruciaal om ongelukken te voorkomen. Met een veiligheidsbril op sterkte zie je goed en ben je goed beveiligd.

  Waarom kiezen voor een Bollé veiligheidsbril op sterkte?

  Met een Bollé veiligheidsbril op sterkte kies je voor zekerheid. Bollé heeft een zeer sterke reputatie opgebouwd. Dat kan natuurlijk alleen door kwaliteit te leveren. De Bollé IRI-S veiligheidsbril op sterkte voldoet hij aan de belangrijke EN 166 veiligheidsnorm. Omdat je kunt kiezen uit een sterkte van +1,5 tot +3 kunnen zeer veel mensen een veiligheidsbril met de juiste sterkte aanschaffen.

  Naast een goed zicht, ben je natuurlijk ook op zoek naar draagcomfort. Met deze Bollé veiligheidsbril op sterkte is het draagcomfort gegarandeerd dankzij de flexibele neusbrug. Tot slot heeft-ie een mooi design. Dat is een fijne bonus.

  Bestel direct in de webshop

  Bestel jouw Bollé veiligheidsbril op sterkte direct in onze webshop. Heb je eerst een vraag? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

  Specificaties

  Specificaties voor: Bollé IRI-S veiligheidsbril op sterkte

  • Lenskleur ESP
  • Materiaal montuur Kunststof
  • Materiaal lens Polycarbonaat
  • Coating Anti kras (AS) en anti damp (AF)
  • Veiligheidsnorm EN 166
  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box
   Bollé IRI-S veiligheidsbril op sterkte

   Bollé IRI-S veiligheidsbril op sterkte

   19,95 16,95 (20,51 Incl. btw)

   ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company