Terug

Vraag offerte aan

Bollé Slam veiligheidsbril

  • Bollé Slam veiligheidsbril

  Op werkdagen besteld voor 16:30, dezelfde dag verzonden

  • Artikelcode: 70.054

  Bollé Slam veiligheidsbril beschikt over een perfecte pasvorm en wordt geleverd met een gratis verstelbaar koordje.

  8,95 (10,83 Incl. btw)

  • Koop 10 voor 8,50 per stuk en bespaar 5% Aanbieding 5%
  • Koop 25 voor 8,06 per stuk en bespaar 10% Aanbieding 10%
  • Koop 50 voor 7,61 per stuk en bespaar 15% Aanbieding 15%

  Productomschrijving

  Je ogen verdienen goede bescherming. Niet alleen dat: het dragen van oogbescherming is op veel plekken en in veel beroepen verplicht. Heb jij oogbescherming nodig? Kies dan voor kwaliteit. Ga je voor een Bollé veiligheidsbril, dan weet je dat je kwaliteit krijgt. Je bent optimaal beschermd door een bril die ook prettig draagt. Bovendien ziet zo’n Bollé veiligheidsbril er helemaal niet verkeerd uit. In onze webshop kun je jouw bril aanschaffen. Je kunt bij ons terecht voor een enkele veiligheidsbril of zeer grote aantallen. Ook op sterkte.

  Waarom je een veiligheidsbril draagt

  Wij willen het belang van veiligheidsbrillen benadrukken. Je ogen zijn één van de kwetsbaarste lichaamsdelen. Daarnaast is oogschade vaak gevaarlijk én permanent. Je wilt je ogen dus goed beschermen. Dat kan gelukkig met een goede veiligheidsbril. Helaas komt het nog steeds vaak voor dat mensen oogletsel oplopen dat voorkomen had kunnen worden door het dragen van een goede bril.

  Een veiligheidsbril beschermt op meerdere manieren. Hij bewijst in veel verschillende omgevingen zijn waarde. Zo beschermt de bril de ogen tegen splinters. Maar ook tegen gevaarlijke vloeistoffen en gassen. Logisch dus dat in heel veel verschillende sectoren en beroepen het dragen van veiligheidsbrillen verplicht is. Over het algemeen kun je stellen dat op elk moment dat je ogen een risico lopen je een bril moet dragen. Het is dus ook verstandig wanneer het niet verplicht is. Bijvoorbeeld thuis tijdens het klussen.

  Ook een kwaliteitsbril als een Bollé veiligheidsbril is geen wondermiddel. Ondanks goede bescherming kan het toch nog fout gaan. Daarom is het belangrijk om op plekken waar veiligheidsbrillen worden gedragen ook te zorgen voor goede oogspoeling. Een ongeluk schuilt in een klein hoekje. Ondanks dat een goede veiligheidsbril je ogen zo goed mogelijk omsluit, kan er altijd nog een splinter of gevaarlijke stof achter komen. Met een kwalitatieve bril zoals een veiligheidsbril van Bollé is dit risico gelukkig minimaal.

  Waarom kiezen voor een Bollé veiligheidsbril?

  Met een Bollé veiligheidsbril kies je voor zekerheid. Bollé heeft een zeer sterke reputatie opgebouwd. Dat kan natuurlijk alleen door kwaliteit te leveren. Wij verkopen de Slam veiligheidsbril. Deze Bollé veiligheidsbril biedt je alles wat je zoekt. Zo voldoet hij aan de belangrijke EN 166 veiligheidsnorm. Daarnaast beschikt deze bril over praktische en veilige extra’s zoals een anti-kras coating en een coating die dampwerend is en het beslaan van de glazen tegengaat.

  Deze Bollé veiligheidsbril is gemaakt van kunststof en voorzien van polycarbonaat glazen. Eén van de kenmerken van Bollé is dat het merk veel werk maakt van comfort en design. En dat bij een relatief eenvoudig en betaalbaar product als een veiligheidsbril. Met een Bollé veiligheidsbril heb je een uitstekend beschermende, prettig draagbare en fraai uitziende bril op de neus. Dat laatste is natuurlijk een extra, maar wel mooi meegenomen. Het fraaie design heeft ook praktische voordelen: de brede glazen zorgen namelijk voor een panoramisch zicht. Het dragen van deze bril beperkt je zicht niet en draagt zo dus bij aan optimale veiligheid.

  Eigenschappen veiligheidsbril

  • Gewicht: 23 gram
  • Lensmarkering: 2C-1,2 1 FT CE

  Bestel direct in de webshop

  Bestel jouw Bollé veiligheidsbril direct in onze webshop. Heb je eerst een vraag? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

  Specificaties

  Specificaties voor: Bollé Slam veiligheidsbril

  • Lenskleur Helder
  • Materiaal montuur Kunststof
  • Materiaal lens Polycarbonaat
  • Coating Anti kras (AS) en anti damp (AF)
  • Veiligheidsnorm EN 166
  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box
   Bollé Slam veiligheidsbril

   Bollé Slam veiligheidsbril

   8,95 (10,83 Incl. btw)

   ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company