Terug

Vraag offerte aan

Bouwhelm roze

  Op werkdagen besteld voor 16:30, dezelfde dag verzonden

  • Artikelcode: 70.123

  De roze ARBOcentrum veiligheidshelm, gemakkelijk te verstellen.

  14,95 9,95 (12,04 Incl. btw)

  • Koop 10 voor 9,45 per stuk en bespaar 5% Aanbieding 5%
  • Koop 25 voor 8,96 per stuk en bespaar 10% Aanbieding 10%
  • Koop 50 voor 8,46 per stuk en bespaar 15% Aanbieding 15%

  Productomschrijving

  Zoals je wellicht al weet, wordt de kleur van een bouwhelm niet lukraak gekozen. Op de gemiddelde bouwplaats, maar ook op andere locaties waar bouwhelmen verplicht zijn, zie je helmen in veel verschillende kleuren. Maar een roze bouwhelm? Die kom je niet zo vaak tegen. Toch heeft ook een bouwhelm in roze een duidelijke betekenis.

  Elke kleur heeft een betekenis: dit betekent een roze bouwhelm

  Met de kleur van je bouwhelm kun je communiceren zonder woorden. Andere medewerkers op de bouwplaats zien aan de kleur van je helm wat jouw rol of functie is. En de roze bouwhelm draag je eigenlijk alleen maar als je eigen helm kapot is gegaan, of als je die van jezelf vergeten bent. Het is in veel gevallen dus een tijdelijke helm.

  Wie doet wat?

  Werk je bij een klein bedrijf en bijna altijd met dezelfde collega’s? Dan zijn die kleuren wat minder belangrijk. Je weet dan wel wie van jullie de timmerman is en wie de elektricien of loodgieter.

  Maar hoe groter het bedrijf of de bouwplaats, hoe meer kleuren je tegenkomt. Je draagt een gekleurde helm niet alleen richting je collega’s; juist ook voor andere aanwezigen die jou niet kennen. Zo maak je jouw functie duidelijk. Met een bouwhelm in roze maak je echter niet direct je functie duidelijk. Het is daarmee wel duidelijk dat dit niet je gebruikelijk helm is.

  Bouwhelm roze

  De kleur van je bouwhelm zegt natuurlijk niets over de kwaliteit. Maar de bescherming die een helm biedt, is niet altijd hetzelfde. Het verschil is niet direct te zien, maar een veiligheidshelm is soms van lichter materiaal gemaakt. De eisen die aan een bouwhelm worden gesteld zijn streng. En dat is maar goed ook. Want het is de bedoeling dat je er (ernstig) hoofdletsel mee voorkomt. Zelfs als je de roze helm maar een paar dagen per jaar op je hoofd zet, is het verstandig de zwaardere variant te kiezen. In deze helmen zit aan de binnenkant meestal een extra laag en ze zijn sterker.

  De theoretische levensduur van de uitrusting is 5 jaar vanaf de fabricagedatum (zie datum onder het vizier). De werkelijke levensduur van de uitrusting hangt af van de intensiteit, de frequentie, de gebruiksomgeving, de bekwaamheid van de gebruiker, het onderhoud, de opslag enz.

   

  Gerelateerde producten

  Recent bekeken

  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box
   Bouwhelm roze

   Bouwhelm roze

   14,95 9,95 (12,04 Incl. btw)

   ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company